12 / 05 / 2024

Tortum Şelalesi Rekreasyon projesi

Tortum Şelalesi Rekreasyon projesi

Doğu Anadolu Projesi (DAP) Bölge Kalkınma İdaresi ile Uzundere Belediyesi arasında ‘DAP Bölgesi’nde Rekreasyon Alanlarının Geliştirilmesi Programı’ kapsamında “Tortum Şelalesi Rekreasyon Projesi” için protokol imzalandı.

Fethiye'ye 18 milyonluk rekreasyon alanı!

Fethiye Belediyesi bölgenin en büyük parkını hayata geçiriyor. 18 milyon TL'ye mal olacak olan rekreasyon alanının 2018 sonunda tamamlanması planlanıyor.

Kayabaşı Rekreasyon Alanı'nın değerleme raporu yayınlandı!

Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı tarafından bugün Kamuoyu Aydınlatma Platformu'nda yapılan yazılı açıklamaya göre Emlak Konut Kayabaşı Rekreasyon Alanı'nın değerleme raporu yayınlandı.

Alanya Avsallar Rekreasyon Alanı'nda sona gelindi!

Avsallar Mahallesi’ne yeni bir vizyon kazandıracak olan rekreasyon ve yürüyüş yolu projesinin inşaatına sona gelindi.

Alanya Okurcalar Rekreasyon Alanı'nda sona gelindi!

Okurcalar Mahallesi’ne yeni bir çehre kazandıracak olan rekreasyon alanı projesinde çalışmalar son sürat devam ediyor.

Mehmet Özhaseki Dicle Vadisi rekreasyon alanını inceledi!

Çevre ve Şehircilik Bakanı Mehmet Özhaseki teröristlerden temizlenen Sur ilçesinde inşa edilen konutlarda ve Dicle Vadisi rekreasyon alanında incelemelerde bulundu...

Diyarbakır Kırklar Dağı'nda rekreasyon projesi!

Diyarbakır Kırklar Dağı'ndaki 33 hektarlık alanda yürütülen rekreasyon projesi hızla devam ediyor. Projenin gelecek ay tamamlanması bekleniyor.

Alanya Avsallar'a dev rekreasyon alanı!

Alanya Belediye Başkanı Adem Murat Yücel, Alanya Belediyesi'nin Avsallar'da hayata geçirdiği dev rekreasyon alanı projesini inceledi.

Sur'da yapılan rekreasyon çalışmasına tam not!

Diyarbakır Sur'da Hz. Süleyman Camisi'nin çevresindeki 115 dönümlük alanda yapılan rekreasyon çalışmasının ardından vatandaşlar alana yoğun ilgi gösterdi.

Alanya'da Rekreasyon ve Yürüyüş Yolu Projesi başladı!

Alanya Belediyesi batı bölgesine yeni bir vizyon kazandıracak. Rubi Otel’den başlayıp Özkaymak Otel’e kadar devam eden D-400 Karayolu üzerinde yapılan Rekreasyon ve Yürüyüş Yolu Projesi’nde çalışmalar başladı.

Elbistan'a yeni rekreasyon alanı!

Birbiri ardına rekreasyon alanları, piknik ve mesire alanları yapan Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi Elbistan'da da yeni bir mesirer alanı inşa edecek.

Aliya İzzetbegoviç Rekreasyon Alanı açıldı!

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi tarafından yapımına başlanan Aliya İzzetbegoviç Rekreasyon Alanı’nın 1. Etabındaki çalışmalar tamamlanarak alan hizmete açıldı.

Manavgat Şelalesi Özel Günübirlik Tesisleri kiralanacak!

Manavgat Belediye Başkanlığı, Manavgat Şelalesi Özel Günübirlik Tesisleri'ni (Restaurant, Açık yemek alanları, 5 (beş) adet dükkan, Çay Ocağı, Genel WC) 5 yıllığına kiraya veriyor. İhalesi 29 Mart'ta gerçekleşecek tesislerin toplam kira bedeli 6 milyon TL olarak belirlendi.

Erzurum Şehzade Sokağı Tortum Yolu'na bağlanıyor!

Erzurum'daki Şehzade Sokağı’nı Tortum Yolu’na bağlayacak olan yeni bağlantı yolu, 1985 metre uzunlukta, 35 metre genişliğinde yapılıyor.

Tortum Şelalesi Rekreasyon projesi Haberi

Tortum Şelalesi Rekreasyon projesi

Doğu Anadolu Projesi (DAP) Bölge Kalkınma İdaresi ile Uzundere Belediyesi arasında ‘DAP Bölgesi’nde Rekreasyon Alanlarının Geliştirilmesi Programı’ kapsamında “Tortum Şelalesi Rekreasyon Projesi” için protokol imzalandı.


DAP Bölge Kalkınma İdaresi Başkanlığı’nda gerçekleştirilen protokol imza törenine Uzundere Kaymakamı Hacı Arslan Uzan, Uzundere Belediye Başkanı M.Halis Özsoy, DAP İdaresi Başkan Yardımcıları Volkan Güler, Mehmet Özdoğan ile Ekonomik Kalkınma, Sanayi ve Hizmetler Koordinatörü M. Akif Suluoğlu katıldı.


DAP İdaresi Başkanı Adnan Demir, imza töreni öncesi yaptığı konuşmada, söz konusu projenin hayata geçirilmesiyle, Tortum Şelalesinin doğal güzelliğiyle Uzundere’ye kazandırdığı turizm potansiyelinin gelen yerli ve yabancı turistlere kaliteli hizmetleri sunulacağından başta Uzundere ilçemize ve dolayısıyla Erzurum İlimizin cazibe merkezi çalışmalarına katkı sağlayacağını belirterek, “Hayırlı olsun” dileğinde bulundu. Başkan Demir, “Günümüzde insanlar, yaşam kalitelerini arttırabilmek, daha sağlıklı bireyler...