25 / 05 / 2024

Torul santrali kolin

Torul santrali kolin

Doğankent, Kürtün ve Torul hidroelektrik santralleri ile bu santraller tarafından kullanılan taşınmazların özelleştirme ihalesinde en yüksek teklif, 1 milyar 225 milyon 100 bin lira ile Kolin İnşaat Turizm Sanayi ve Ticaret’ten geldi.

Cengiz-Kalyon-Kolin Akkuyu’ya ortak oldu!

Rus Rosatom, 20 milyar dolarlık Türkiye’nin nükleer güç santrali projesi Akkuyu Nükleer’in yüzde 49 hissesini Cengiz Holding, Kalyon İnşaat ve Kolin İnşaat konsorsiyumuna satılıyor.

Akkuyu Nükleer Santrali için ufuktaki Türk ortak CKK!

Akkuyu Nükleer Santrali için Rosatom ile Cengiz-Kolin-Kalyon (CKK) şirketleri arasındaki ortaklık görüşmelerinin yıl sonuna kadar belli aşamaya getirilmesi kararlaştırıldı.

Doğankent, Kürtün ve Torul HES ihalelerine 1.2 milyar TL teklif!

Özelleştirme İdaresi Başkanlığı, Doğankent, Kürtün ve Torul Hidroelektrik Santralleri'ni özelleştiriyor. Özelleştirme ihalesine en yüksek teklif 1 milyar 225 milyon 100 bin TL teklif Kolin İnşaat'tan geldi.

Doğankent, Kürtün ve Torul santrallerine 1.2 milyar liralık teklif!

Doğankent, Kürtün ve Torul hidroelektrik santralleri ile bu santraller tarafından kullanılan taşınmazların özelleştirme ihalesinde en yüksek teklif, 1 milyar 225 milyon 100 bin lira ile Kolin İnşaat Turizm Sanayi ve Ticaret’ten geldi.

Doğankent, Kürtün ve Torul santralleri özelleştiriliyor!

Doğankent, Kürtün ve Torul hidroelektrik santralleri ile bu santraller tarafından kullanılan taşınmazların özelleştirme ihalesinde en yüksek teklifi, 1 milyar 225 milyon 100 bin lira ile Kolin İnşaat Turizm Sanayi ve Ticaret AŞ verdi.

Manisa Soma'da Kolin Termik Santrali halk toplantısı 26 Haziran'da!

HİDRO-GEN Enerji İthalat İhracat Dağıtım ve Ticaret A.Ş tarafından Manisa'da Kolin Termik Santali için 26 Haziran saat 14:30'da halk toplantısı düzenlenecek.

Yırca Termik Santrali şantiyesinde çalışan işçilerin işine son verildi!

Danıştay’ın Soma Yırca Köyü'ndeki termik santraline yürütmeyi durdurma kararı vermesi sonrasında termik santrali yapacak olan Kolin firmasının şantiyesinde çalışan 50’si özel güvenlik görevlisi yaklaşık 100 kişi işten çıkarıldı...

Manisa Soma Kolin Termik Santrali için kamulaştırma!

Bakanlar Kurulu, Manisa'da kurulacak Soma Kolin Termik Santralinin yapımı amacıyla bazı taşınmazların Maliye Bakanlığı tarafından acele kamulaştırılmasına karar verdi. Karar, bugünkü Resmi Gazete'de yayımlanarak yürürlüğe girdi. İşte o karar...

Kolin Soma Termik Santrali 2 bin 600 kişiye istihdam sağlayacak!

Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Taner Yıldız, Manisa Soma Termik Santrali'nin temelini atarken, yeni yatırımlarla birlikte Türkiye'yi 2030 yılında elektrik üretiminin üçte birini kömür kaynaklarından karşılar hale getirmeyi hedeflediklerini söyledi...

NKP, Akkuyu Nükleer Santrali'ne karşı imza kampanyası başlattı!

Mersin Nükleer Karşıtı Platformu (NKP), Japonya Fukişima felaketinin yıldönümünde belediye başkan adaylarının katılımıyla Mersin Büyükşehir Belediyesi Kongre ve Sergi Sarayı'nda Akkuyu Nükleer Santrali'ne karşı imza kampanyası başlattı.

Kalininskaya Nükleer Santrali, kapılarını Anadolu Ajansı'na açtı!

Rusya'nın, Akkuyu'da inşa edilecek nükleer santralle benzer özelliklere sahip Kalininskaya Nükleer Santrali, kapılarını Anadolu Ajansına açtı. Kalininskaya Nükleer Santrali 'nde, VVER tipi 4 reaktörü bulunuyor.

Konya Karapınar'da 5 bin megavatlık kömür santrali kurulacak!

Konya'da yapılacak dev enerji projesine Slovakya'dan 10 milyar dolarlık teklif geldi. Slovakya Başbakanı Fico, "Para hazır, yatırıma talibiz" diye mektup yazdı. Konya Karapınar'da 5 bin megavatlık kömür santrali kurulacak...

Zorlu Van Engil santrali lisansı sonlandırıldı!

Zorlu Enerji Elektrik Üretim A.Ş. tarafından bugün Kamu Aydınlatma Platformu' nda yapılan yazılı açıklamaya göre Zorlu Enerji tarafından devralınan Van Engil santrali lisansı sonlandırıldı...

Torul santrali kolin Haberi

Torul santrali kolin


Doğankent, Kürtün ve Torul hidroelektrik santralleri ile bu santraller tarafından kullanılan taşınmazların özelleştirme ihalesinde en yüksek teklif, 1 milyar 225 milyon 100 bin lira ile Kolin İnşaat Turizm Sanayi ve Ticaret’ten geldi. Özelleştirme İdaresi Başkanlığı’nda (ÖİB) gerçekleştirilen ihaleye, ön yeterlilik ve teklif için başvurusu kabul edilen 8 şirketin temsilcileri katıldı. İlk olarak bir tur elemesiz kapalı zarfla tekliflerin verilmesinin ardından, dört elemeli turda teklifler alındı. Bu turların ardından açık artırma görüşmelerine geçildi. Açık artırma  başlangıç tutarı 1 milyar 156 milyon lira olan ihalede, asgari artırım aralığı 100 bin lira olarak belirlendi. Yaklaşık 60 dakika süren ihalede en yüksek teklifi Kolin İnşaat verdi.  


Vatan




Haber Giresun Ekspres gazetesinde şu şekilde yer aldı;



Doğankent HES'te bir zamanlar mühendis olarak çalışan, enerji sektörüne yaptığı...