06 / 05 / 2024

Torun Tower değerlendirme raporu

Torun Tower değerlendirme raporu

Torunlar Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı tarafından bugün Kamu Aydınlatma Platformu'nda yapılan yazılı açıklamaya göre Torunlar GYO Torun Tower değerleme raporu yayınlandı.İşte Torun Tower değerleme raporu...

Torunlar GYO'dan Denizbank'a iskontolu satış! Torun Tower, tam bu fiyata satıldı!

Türkiye'nin en büyük ofis binaları arasında yer alan ve mega kentin en değerli bölgesinde yükselen Torun Tower, 11.6 milyar TL+KDV bedelle Denizbank'a iskontolu şekilde satıldı. İşte detaylar...

Torun Tower'ın değeri 14 milyar TL'yi aştı! 

Torunlar GYO tarafından arsa değeri dahil olacak şekilde Torun Tower'ın 2023 yıl sonu değeri açıklandı. İşte o rakam...

Torun Tower'ın değeri ne kadar oldu?

Torunlar GYO tarafından Torun Tower'ın 2021 yılsonu değerleme raporu yayınlandı. İşte Torun Tower'ın değeri...

Torunlar GYO Torun Tower değerleme raporu!

Torunlar GYO'nun Torun Tower projesinin 2020 yıl sonu değerleme raporu Kamuyu Aydınlatma Platformu'nda yayınlandı. 

Torun Tower 2019 yıl sonu değerleme raporu!

Torunlar Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı Torun Tower'ın 2019 yıl sonu değerleme raporunu yayınladı...

Torun Tower 2018 yıl sonu değerleme raporu!

Torunlar Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı tarafından Torun Tower'ın 2018 yıl sonu gayrimenkul değerleme raporunu yayınladı...

Torun Tower 2017 değerleme raporu!

Torunlar Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı, Şişli'de yer alan Torun Tower projesine ilişkin 2017 yıl sonu değerleme raporu yayınlandı. 

Torun Tower'ın 2016 sonu değerleme raporu yayınlandı!

Torunlar Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı portföyünde yer alan İstanbul İli Şişli İlçesi Torun Tower Projesi 2016 Yıl Sonu değerleme raporunu yayınladı.

Antalya Boğacay Projesi'ni değerlendirme toplantısı yapıldı!

Devlet Su İşleri (DSİ) Genel Müdür Yardımcısı Murat Acu, Antalya Boğaçay üzerinde Antalya Büyükşehir Belediye Başkanlığı tarafından hazırlanan Boğaçay Projesi kapsamında değerlendirme toplantısı için Antalya'ya geldi.

Müteahhitlik karnelerinin 2016 yılı değerlendirme kat sayıları açıklandı!

Yapı, tesis ve onarım işleri ihalelerinde kullanılan müteahhitlik karneleri ve iş bitirme belgelerinin 2016 yılı değerlendirme katsayıları bugünkü Resmi Gazete’de yayımlandı.

Torun Tower'ın 2015 sonu değerleme raporu!

Torunlar Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı İstanbul İli Şişli İlçesi Torun Tower Projesi 2015 Yıl Sonu değerleme raporunu yayınladı. İşte Torun Tower 2015 değerleme raporu..

Adıyaman Vadiyaman projesinin değerlendirme toplantısı gerçekleşti!

Adıyaman’ın batısında yer alan Eğriçay’ın ıslahı için başlatılan Vadiyaman Projesi için proje değerlendirme toplantısı yapıldı. Projede gölet, sosyal tesis, kafeterya, spor alanları, piknik alanları ve amfi tiyatronun olacağı belirtiliyor.

Saryapı Gayrimenkul Değerlendirme İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Saryapı Gayrimenkul Değerlendirme İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Ömer Faruk Yüzbaşıoğulları tarafından 500 bin TL sermaye ile 15 Aralık'ta Tuzla, İstasyon Mahallesi, Hacıoğlu Sokak'ta kuruldu.

Torun Tower değerlendirme raporu Haberi

Torun Tower değerlendirme raporu

Torunlar GYO tarafından yapılan açıklama şöyle;


Şirketimiz portföyünde yer alan gayrimenkullerle ilgili olarak 2013 yıl sonunda  Standart Gayrimenkul  Değerleme Uygulamaları  A.Ş. tarafından hazırlanan değerleme  raporları Sermaye Piyasası Kurulu tarafından incelenmiş olup 01/09/2014 Tarih ve 12233903-340.99-819-8614 Sayılı yazı ile revize edilmesi talep edilmiştir.

Talebe istinaden Standart Gayrimenkul  Değerleme Uygulamaları  A.Ş. tarafından revize edilmiş olan Torun Tower Projesi değerleme raporu ekte yer almaktadır. 


Dosya için