09 / 05 / 2024

torunlar alibeyköy güzeltepe projesi

torunlar alibeyköy güzeltepe projesi

Torunlar GYO, Kiptaş Finanskent 2 Alibeyköy projesini bu yılın ilk yarısında satışa sunacak. Torunlar GYO, Alibeyköy projesinde 26 blokta 4 bin 188 konut inşa edecek...

Alibeyköy parselasyon planı askıya çıkarıldı!

Eyüpsultan İlçesi, Alibeyköy Mahallesi, 113 Ada, 162 ve 163 parsel sayılı taşınmazları içeren düzenleme sahasında 3194 sayılı İmar Kanununun 18. maddesine göre yapılan imar uygulaması sonucunda düzenlenen Parselasyon Planı askıya çıkarıldı.

Uzmandan son dakika uyarısı: Alibeyköy tehdit altında! Baraj suları can ve mal kaybına neden olabilir!

Libya'da yaşanan sel felaketi, İstanbul'daki barajların dayanıklılığını gündeme getirdi. İSKİ Planlama ve Yatırım Dairesi Başkanı Yasemin Taşçı, Alibeyköy'ün tehdit altında olduğunu söyleyerek, baraj sularının can ve mal kaybına neden olabileceğini söyledi.

Eyüpsultan Alibeyköy ve Çırçır mahallelerinin tapu sorunu çözüldü!

Eyüpsultan'ın Alibeyköy ve Çırçır Mahallesi'nde senelerdir devam eden tapu sorunuyla ilgili yaşanan son dakika gelişmesi yüzleri güldürdü. İşte Eyüpsultan'ın Alibeyköy ve Çırçır Mahallesi'nde senelerdir devam eden tapu sorunuyla ilgili yaşanan o gelişmenin detayları...

Tunç Soyer'den Çiğli Güzeltepe'ye kentsel dönüşüm müjdesi!

Son iki yıldır kentsel dönüşüm projelerini hızlandırdıklarını belirten İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer, Güzeltepe kentsel dönüşüm Projesi hakkında açıklama yaptı. 

KİPTAŞ Alibeyköy kentsel dönüşüm projesinde son durum ne?

KİPTAŞ tarafından Alibeyköy'de hayata geçirilen kentsel dönüşüm projesinde uzlaşmalı görüşmeler devam ediyor. KİPTAŞ Genel Müdürü Ali Kurt, kentsel dönüşüm ile ilgili gelişmeleri aktardı.

Eminönü-Alibeyköy tramvay hattında seferler bugün başlıyor! 

1 Ocak'ta resmi olarak açılan T5 Eminönü-Alibeyköy tramvay hattında seferler bugün saat 12.00 itibarıyla başlıyor. Seferler ilk 10 gün ücretsiz olacak. 

Eminönü-Alibeyköy tramvay hattında seferler yarın başlıyor!

1 Ocak'ta resmi olarak açılan T5 Eminönü-Alibeyköy tramvay hattında seferler 4 Ocak 12.00 itibarıyla başlıyor. Seferler ilk 10 gün ücretsiz olacak. 

Eminönü-Alibeyköy Tramvay Hattı iki gün sonra açılıyor!

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu'nun önem verdiği projelerden biri olan Eminönü-Alibeyköy Tramvay Hattı iki gün sonra hizmete açılıyor.

Eminönü-Alibeyköy Tramvay Hattı 3 gün sonra açılıyor!

İstanbul halkının uzun süredir beklediği  Alibeyköy-Eminönü Tramvay Hattı için geri sayım başladı. Yeni tramvay hattı 1 Ocak'ta hizmete açılacak. 

Alibeyköy-Eminönü Tramvay Hattı'nda test sürüşü polemiği!

1 Ocak 2021’de açılacak olan, önceki dönemde durdurulan Alibeyköy-Eminönü Tramvay hattının AKP döneminde seçime sayılı günler kala gerçekleştirilen test sürüşünün nasıl yapıldığı öğrenildi. 

Eminönü-Alibeyköy Tramvayı yeniden inşa edilecek!

Eminönü ile dini turizm açısından önemli bir güzergah olan Eyüpsultan ilçesini ve Alibeyköy Cep Otogarı’nı birbirine bağlayacak Eminönü-Alibeyköy Tramvay Hattı'nın bir kısmı çöktü. Çökme yaşanan bir kilometrelik bölüm sökülerek yeniden inşa edilecek.

Eminönü-Alibeyköy Tramvayı yıl sonuna yetişecek!

Eminönü ile dini turizm açısından önemli bir güzergah olan Eyüpsultan ilçesini ve Alibeyköy Cep Otogarı’nı birbirine bağlayacak Eminönü-Alibeyköy Tramvay Hattı projesinde çalışmalar hızla devam ediyor. Hattın yıl sonuna yetişmesi planlanıyor.

Eminönü-Alibeyköy Tramvay Hattı için altyapı çalışması!

Eminönü-Alibeyköy Tramvay altyapı taşıma çalışması nedeniyle Atatürk Caddesi ile Yavuz Selim Köprüsü Kavşağı pazartesi gününden itibaren 30 gün süreyle trafiğe kapatılacak.

torunlar alibeyköy güzeltepe projesi Haberi

torunlar alibeyköy güzeltepe projesi


Geçtiğimiz yılın Ocak ayında KİPTAŞ Finanskent 2 arsa ihalesinde 1.4 milyar lira teklifle ihaleyi kazanan Torunlar GYO, Alibeyköy'de 4 bin 188 adet konut inşa edecek. Torunlar GYO Finanskent 2 projesinde satışlar bu yılın ilk yarısında başlıyor.


26 blok halinde yükselecek olan Torunlar GYO Finanskent 2 projesinde blokların kat sayısı 10 ve 26 kat arasında belirlendi. Torunlar GYO Finanskent 2 projesinde 1+1, 2+1, 3+1, 4+1 daire tiplerine yer veriliyor.


Toplam 5 bin 262 araçlık otopark alanının yer alacağı Torunlar GYO Finanskent 2 projesinde 4 bin 882 araçlık kapalı otopark, 380 araçlık açık otopark alanı olacak. 182 bin 256 metrekare alanı üniversite için ayrılan Torunlar GYO Finanskent 2 üniversite alanında fakülte binaları, rektörlük, cami, mescit, kapalı otopark, kongre merkezi, spor salonları, yurt...