13 / 05 / 2024

torunlar aş bursa özel eğitim merkezi

torunlar aş bursa özel eğitim merkezi

Torunlar A.Ş.’nin sosyal sorumluluk projesi olarak Bursa'da hayata geçirdiği Türkiye'nin ikinci özel eğitim ve mesleki eğitim merkezi Başbakan Yardımcısı ve Hükümet Sözcüsü Bülent Arınç'ın da katılımıyla açıldı...

O ilde 7 adet konut ve ticaret alanı imarlı arsa satılıyor! Arsa alacaklar hemen bakın!

Burkent A.Ş., Bursa ili, Nilüfer ilçesi, Kayapa Mahallesi'nde yer alan 7 adet arsayı satıyor. İşte ayrıntılar...

Zafer Plaza'nın tavanının çöküş anı kameralara yansıdı! Mağazadaki vatandaşlar ölümden döndü

Bursa'nın en büyük alışveriş merkezlerinden Torunlar A.Ş.'ye ait Zafer Plaza'da bir işyerinin tavanı çöktü. Mağazadaki dehşet anları kameralara yansıdı. Göçük altında birilerinin kalmış olabileceği değerlendirildiğinden arama çalışmaları yapıldı.

Milli Emlak'ın Mall of İstanbul'daki arazisi torunlara mı devredildi?

Mall of İstanbul projesinin yapıldığı alanda TOKİ, Milli Emlak'a ait 90 dönümlük araziyi konut yapma gerekçesiyle alıp düşük bir bedelle Torunlar'a devrettiği iddiası ortaya atıldı. 

Hera Teknik Yapı'dan TOKİ Orhangazi projesinde 58.4 milyon TL'lik teklif!

Hera Teknik Yapı A.Ş., Bursa İli Orhangazi İlçesi 292 Adet Konut, 2 Adet Dükkan ve 1 Adet Cami İnşaatları İle Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi yapım işi ihalesinde 58 milyon 450 bin TL teklif verdi...

ADÜAŞ Bursa Osmangazi'deki gayrimenkulün süresini uzattı!

Başbakanlık Özelleştirme İdaresi Başkanlığı Ankara Doğal Elektrik Üretim ve Ticaret A.Ş. (ADÜAŞ) Bursa Osmangazi'deki gayrimenkulün son teklif verme süresini uzattı..

Bursa İshak Şah Camii açıldı!

Bursa Büyükşehir Belediyesi'nin restore ettiği 600 yıllık İshak Şah Camii vatandaşların hizmetine açıldı. Açılışa Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe de katıldı.

Gayrimenkul Değerleme Raporu ile piyasa değeri anlaşılır!

TSKB Gayrimenkul Değerleme A.Ş. Bursa Şubesi Teminat Değerleme Departmanı Yöneticisi Miray Beğendi, yatırımlarını gayrimenkul alarak değerlendirecekler için gayrimenkul değerleme raporunun önemine dair görüşlerini paylaştı.

Rich World Gayrimenkul, Ergünkent İnşaat ile ortak oldu!

Rich World Gayrimenkul A.Ş., Bursa'da kentsel dönüşüm projeleriyle ön plana çıkan Ergünkent İnşaat ile güçlerini birleştirdi.

Rich World Gayrimenkul, Ergünkent İnşaat ile güçlerini birleştirdi!

Rich World Gayrimenkul A.Ş., Bursa'da kentsel dönüşüm projeleriyle ön plana çıkan Ergünkent İnşaat ile güçlerini birleştirdi. Rich World Gayrimenkul, Ergünkent İnşaat'ın tüm projelerinin pazarlama ve satışını üstlendi.

Sahilada projesi Torunlar'a mı geçti?

Hürriyet Gazetesi Köşe yazarı Jale Özgentürk köşesinde " Tesco gidiyor Kipalar Migros oluyor " başlıklı yazısına yer verdi. Özgentürk yazısında Sahilada projesinin Torunlar'a geçtiğini iddia etti..

Kütahya Şeker Fabrikası'nın özelleştirilmesi iptal mi edildi?

Kütahya’da şeker fabrikasının özelleştirilmesi sırasında hibe edilen 113 dönümlük arazisi Kiler ve Torunlar'a verilmişti. Arazi mahkeme kararına rağmen Türk Şeker’e iade edilmedi.

Rich World Gayrimenkul, Bursa protokolünden tam not aldı!

Bursa İnşaat ve İres Gayrimenkul fuarlarının yıldızı oldu. Her ikisinde de standı bulunan Rich World Gayrimenkul A.Ş., Bursa protokolünden de tam not aldı.

Sinpaş GYO Bursa Modern değerleme raporu!

Sinpaş Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı A.Ş., Bursa'da yer alan taşınmazlara ve Bursa Modern Projesine ilişkin gayrimenkul değerleme raporunu Kamuyu Aydınlatma Platformu'na bildirdi. İşte açıklanan rapor...

torunlar aş bursa özel eğitim merkezi Haberi

torunlar aş bursa özel eğitim merkezi


Torunlar A.Ş.’nin sosyal sorumluluk projesi olarak Bursa'da hayata geçirdiği Türkiye'nin ikinci özel eğitim ve mesleki eğitim merkezi Başbakan Yardımcısı ve Hükümet Sözcüsü Bülent Arınç'ın da katılımıyla açıldı. 


Arınç, açılışta yaptığı konuşmada, Bursa'nın hayırsever işadamı bakımından çok şanslı bir il olduğuna dikkat çekti. Arınç, “Bursa'ya geldiğim günden bu yana Bursamızın değerli hayırseverleri, iş adamları, hamiyetperver insanları başta eğitim kurumları olmak üzere çok önemli hizmetler yaptı. Bu güne kadar en çok protokol yapan ve en çok eğitim kurumlarına yüzde yüz destek sağlayan hayırsever, hamiyetperver insanlarımız Türkiye 81 ilse ilk 5'in içinde Bursa var." dedi.


Eğitime yüzde yüz destek kampanyasının kendi hükümetleri döneminde başladığını hatırlatan Arınç, "Şu ana kadar Bursamıza kazandırılan hayırsever kişi ve kuruluşların yaptığı katkı 335 milyon Türk lirasıdır. Eski rakamla 335...