05 / 05 / 2024

torunlar inşaat faciası

torunlar inşaat faciası

Torunlar İnşaatın sahibi Aziz Torun tazminat tutarından çok para ödediklerini savundu. Aziz Torun, 10 işçinin yaşamını yitirdiği faciaya ilişkin, "Tazminatın üstünde paralar ödedik ama giden geri gelmiyor" dedi.

Halit Torunları İnşaat Ve Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Halit Torunları İnşaat Ve Sanayi Ticaret Limited Şirketi 180 bin TL sermaye ile bugün Aykan Çiçek tarafından kuruldu. 

Danıştay Torunlar AVM inşaatına soruşturulsun dedi!

Geçen sene Torunlar AVM inşaatında 10 işçinin hayatını kaybettiği olay yeniden soruşturulacak. Bakanlığın koyduğu soruşturma yasağını kaldıran Danıştay, "İhmal var, araştırılsın" kararını verdi.

Seçim sonrası inşaat şirketlerinin hisseleri yükseldi!

Seçim sonrası AKP’nin öncelik verdiği inşaat ve savunma sanayii hisseleri borsada uçtu. Vestel, Emlak GYO, Torunlar, Akdeniz Güvenlik sert yükseldi.

AKP iktidarı, savunma ve inşaat şirketlerini uçurdu!

Seçim sonrası AKP'nin öncelik verdiği inşaat ve savunma sanayii hisseleri borsada uçtu. Vestel, Emlak GYO, Torunlar, Akdeniz Güvenlik sert yükseldi. İşte seçim sonuçlarının piyasadaki yansımaları...

Soma 301 Konutları inşaatında çalışmalar durdu!

MANİSA’nın Soma ilçesinde, kömür madeni faciasında ölen 301 madencinin ailesi için Başbakanlık Toplu Konut İdaresi Başkanlığı’nca (TOKİ) yaptırılan 301 konut inşaatı durdu.

Manisa'da TOKİ konutları inşaat çalışmaları durdu!

MANİSA’nın Soma ilçesinde, kömür madeni faciasında ölen 301 madencinin ailesi için Başbakanlık Toplu Konut İdaresi Başkanlığı’nca (TOKİ) yaptırılan 301 konut inşaatı durdu.

TOKİ Soma Konutları'nın inşaatı neden durdu?

MANİSA’nın Soma ilçesinde, kömür madeni faciasında ölen 301 madencinin ailesi için Başbakanlık Toplu Konut İdaresi Başkanlığı’nca (TOKİ) yaptırılan 301 konut inşaatı durdu.

Konya'da inşaat sektörü kaliteli betona yöneldi!

ASKON'un konuğu olan Konya Çimento AŞ Genel Müdürü Kadir Büyükkara, Konya'da inşaat sektörünün Zümrüt Apartmanı faciasının ardından kaliteli betona yöneldiğini ifade etti.

Torunlar İnşaat Alibeyköy projesi!

Torunlar İnşaat Alibeyköy projesi 515 bin 977 metrekare arsa alanı üzerinde yükseliyor. Bu ay içerisinde satışa çıkması planlanan proje İstanbul Alibeyköy Eyüp'te hayata geçiriliyor.

Torunlar İnşaat, Ali Sami Yen'in tapusunu aldı!

Asansör faciasında 10 işçinin hayatını kaybettiği Torun Center İnşaat'ının yapıldığı Mecidiyeköy'deki eski Ali Sami Yen Stadı arazisine ait tapunun TOKİ tarafından Torunlar İnşaat'a devredildiği ortaya çıktı.

Torunlar İnşaat tapuyu aldı!

Torunlar inşaat, 10 işçiye mezar olan inşaatın yapıldığı eski stad arazisinin tapusunu aldı. Asansör katliamında 10 işçinin can verdiği Torun Center inşaatının yapıldığı eski Ali Sami Yen Stadı arazisine ait tapunun, TOKÎ tarafından Torunlar İnşaat'a devr

Torun Center'da inşaat ne durumda?

Torunlar'da adalet yerini bulmuyor Torunlar Center'da 10 işçinin ölümüyle sonuçlanan asansör faciasına dair hukuki süreç henüz tamamlanmadı. Şantiye alanında ise inşaat çalışmaları hız kesmeden devam ediyor

Torun Center inşaatında kavga: 2 işçi yaralı!

Asansör kazasında 10 işçinin yaşamını yitirdiği Mecidiyeköy'deki Torunlar İnşaat'ta akşam saatlerinde işçiler ile güvenlik görevlileri arasında kavga çıktı. 2 inşaat işçisi bıçakla yaralandı...

torunlar inşaat faciası Haberi

torunlar inşaat faciası

Torunlar İnşaat'ın sahibi ve Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı Derneği (GYODER) Yönetim Kurulu Başkanı Aziz Torun, geçen yıl yaşanan asansör faciasında ölen işçilerin ailelerinin maddi anlamda mağdur olmalarını önlediklerini belirterek, "Hukuki olarak sonuçta çıkacak olanın çok üstünde meblağları ödedik ama manevi olarak elbette giden geri gelmiyor" dedi. 


Mecidiyeköy'de geçen yıl yıkılan Ali Sami Yen Stadı arazisindeki Torunlar şantiyesinde, 10 işçinin hayatını kaybettiği asansör faciasına ilişkin görüşleri sorulan Torun, mahkeme sürecinin hâlâ devam ettiğini belirtti. Torun, konuya ilişkin, "Biz sigortanın sürecinde, hukuki süreci de beklemeden tazminatlarını olması gerekenin üstünde, hukuki olarak sonuçta çıkacak olanın çok üstünde meblağları ödedik. Onların en azından maddi olarak mağdur olmamalarını sağladık. Şu anda yapabileceğimiz bu olduğu için. Ama manevi olarak elbete giden geri gelmiyor. 

Onların üzüntülerini paylaşmaktan başka, hiçbir...