05 / 05 / 2024

toshiba bulut depolama ayhgıtı

toshiba bulut depolama ayhgıtı

STOR.E CLOUD ile verilerinizi istediğiniz yerde, istediğiniz zaman depolayın, paylaşın ve yayınlayın...

Toshiba Cloud TV özelliklerini, L6 ve L7 serilerinde birarada sunuyor!

TNB Bilgisayar ve Görüntü Sistemleri A.Ş Televizyon izleme deneyimini sürekli olarak daha ileriye taşıyan Toshiba’nın yeni L6 ve L7 serilerini HD LED Bulut-bağlantılı akıllı televizyonlarını sunuyor.

Rusya, Türkiye'de doğalgaz depolama tesis yapımı için teklif sunacak!

Oslo temaslarının ardından açıklamalarda bulunan Enerji Bakanı Taner Yıldız, Rusya’nın Türkiye’deki bazı doğalgaz santrallerine talip olabileceğini ve doğalgaz depolama tesisi yapımı için teklif sunmayı planladığını söyledi.

Toshiba kablosuz adaptör ile evinizde ve ofisinizde kendi içerik merkezinizi oluşturun!

Toshiba kablosuz adaptör ile evinizde ve ofisinizde kendi içerik merkezinizi oluşturun. Yeni STOR.E Kablosöz Adaptör, sekiz adede kadar mobil cihazdan HDD’ye kablosuz olarak veri aktarabilmenin özgürlüğünü yaşatıyor.

Saffet Bulut: Bahçelievler'de kentsel dönüşüm şart!

CHP Bahçelievler Belediye Başkan Adayı Saffet Bulut, ilçedeki 24 bin binadan 20 bininin deprem riski altında olduğunu belirterek, “Bu envantere göre kentsel dönüşüm şart” dedi

Cihan Bulut: Kırcami imar planı sorununu 6 ayda çözeceğiz!

Kırcamisi Tarım Mahallesi sakinlerinen oluşan bir grup vatandaşla bir araya gelen Ak Parti Muratpaşa Belediye başkan Adayı Cihan Bulut'a tam destek. Bulut "Kırcamisi İmarını biz çözeriz. Kırcami yi mahrumiyet bölgesi olmaktan kurtaracağız" dedi.

Emin Bulut: Batman Kırk Ayaklı Köprü koruma altına alınsın!

Dünyanın en uzun taş köprüsü olarak bilinen Kırk Ayaklı Köprü, Batman Çayı Islah Projesi ile yok olma tehlikesiyle karşı karşıya kalıyor. Batman Turizm ve Tanıtım Derneği Başkanı Emin Bulut, köprünün koruma altına alınması gerektiğini söylüyor...

Saffet Bulut: Bahçelievler İstanbul'un gözde ilçelerinden olacak!

CHP Bahçelievler Belediye Başkan adayı Saffet Bulut, Kentsel yenileme sayesinde Bahçelievler 'in İstanbul'un en gözde ilçelerinden olacağını söyleyen Bulut, bu dönüşümün rantsal olmayacağını ifade etti.

Fethiye'deki katı atık depolama tesisinden arıtma çamuru taştı!

AA muhabirine yapılan açıklamaya göre, Muğla Fethiye Belediyesi' nin Katı Atık Düzenli Depolama Tesisi' nde, yoğun yağış nedeni ile şişme yapan arıtma çamuru araziye taştı.

Doğalgaz depolama yarışından çekilenlerin teminatı iade edilecek!

Enerji Piyasası Denetleme Kurulu, Doğalgaz Depolama Faaliyetinde Bulunmak Üzere Lisans Başvurusunda Bulunan Tüzel Kişilerin Seçimi Hakkında Yönetmelik’te değişiklik yaptı. Doğalgaz depolama yarışından çekilenlerin teminatı iade edilecek...

Saffet Bulut: 1 metrekare yeşil alanı bile imara açmadım!

2 dönem belediye başkanlığı yapan Saffet Bulut CHP' nin ilçedeki belediye başkan adayı oldu. Saffet Bulut, 1 metrekare yeşil alanı bile imara açmadığını ifade etti.

Nuri Bulut: Ev alırken salona mutfağa değil, kimliğine bakacağız!

Yasa gereği 2017 yılına bütün binalar kimlik belgesi çıkarmak zorunda. İzocam Genel Müdürü Nuri Bulut "Binaların enerji tüketiminde hangi sınıfa girdiği, ne kadar yakıt harcadığı bu belgelerde yazacak" dedi.

Ormanlar kazı hafriyatlarının yeni depolama alanı olacak!

Geçtiğimiz hafta mecliste kabul edilen torba kanuna son anda eklenen bir düzenlemeyle, sık sık tartışma konusu olan kazı hafriyatları için yeni depolama yeri ormanlık alanlar olarak belirlendi...

Saffet Bulut Bahçelievler'de kentsel dönüşümün önemine dikkat çekti!

1994-2004 yılları arasında Bahçelievler Belediye Başkanlığı görevini üstlenen Saffet Bulut, geçmişin tecrübesini kendisi için avantaj olduğunu dile getirdi. Bulut, Bahçelievler'de kentsel dönüşümün önemine dikkat çekti

toshiba bulut depolama ayhgıtı Haberi

toshiba bulut depolama ayhgıtı

TNB Bilgisayar ve Görüntü Sistemleri A.Ş., Toshiba’nın ilk kişisel bulut depolama aygıtı STOR.E CLOUD’u duyurdu. Kullanımı kolay depolama merkezi, kullanıcıların geniş medya kütüphanelerini evlerinde güvenle saklamalarını sağlarken, bulut aracılığıyla dosyalara uzaktan erişim ve yayınlama olanağı veriyor. STOR. E CLOUD ile kullanıcılar, verilerine evlerinde ya da tabletleri, akıllı telefonları veya bilgisayarları ile dışarıdan erişebilecekler.


STOR.E CLOUD, Windows, Android ya da Apple iOS işletim sistemlerini kullanıyor olmasına bakmaksızın her türlü elektronik aygıtla sorunsuz çalışıyor. 3TB’a kadar kapasitesi ile kullanıcılar, dizüstü bilgisayarlarındaki müzikleri ve tabletlerindeki fotoğrafları yedekleyebilecek, akıllı televizyonlarında film yayınlayabilecekler. Dahası, internet bağlantısı üzerinden dünyanın herhangi bir noktasındaki herhangi bir cihazdan STOR. E CLOUD’a erişebilecekler. Böylece kullanıcılar aile üyelerine fotoğraflarını gösterebilecek, arkadaşlarının evinden kendi müzik arşivlerine ulaşabilecek veya televizyonda video oynatabilecekler.


Dünyanın sahip olduğu...