05 / 05 / 2024

Toskana 3. faz kiralık

Toskana 3. faz kiralık

Arıkan Yapı, tek katlı yaşam konseptini 200 milyon dolara inşa edilen üçüncü faz Toskana Orizzonte'ye uygulayarak, projeye farklı bir özellik kazandırdı.

Ev sahibi 'kendim oturacağım' dedi kiracısını çıkardı: Aynı evi 3.600 TL yerine 14 bin TL'ye ilana koydu!

Konya’da oturduğu eve 3 bin 600 TL kira veren Necip Fazıl Kocaman, konut sahibinin “çık kendim oturacağım” baskısıyla evini boşalttı. Ev sahibi evi 14 bin TL'ye ilana koydu. Duruma tepki göstere kiracı, ev sahiplerini vicdanlı olmaya davet eden Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın açıklamasını anımsattı... 

Koray GYO İstanbul-İstanbul 3. Etap'ın değeri 331 milyon TL oldu!

Koray GYO, İstanbul-İstanbul projesinin 3.fazının hayata geçirileceği Göktürk parselinin ve projenin 2023 yarıyıl değerini açıkladı. İşte Koray GYO Göktürk parseli ile ilgili tüm detaylar... 

Koray GYO İstanbul-İstanbul 3. Etap için ruhsat alındı! 

Koray GYO, İstanbul İli, Eyüpsultan İlçesi, Göktürk Mahallesi, 200 ada 13 parselde hayata geçireceği İstanbul-İstanbul projesinin 3.fazı ile ilgili bir son dakika açıklamasında bulundu. İşte ayrıntılar...

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Derya Yanık açıkladı: 2,3 milyar TL nakdi yardım sağlandı!

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Derya Yanık tarafından 'Salgın Sosyal Destek Programı Faz 3 kapsamında' sağlanan destek miktarı açıklandı.

Şafak Sezer Toskana Vadisi'ndeki villasını 9.7 milyon TL'ye satıyor!

Yer aldığı sayısız dizi ve film projeleri ile Türkiye'nin sevilen isimlerinden olmayı başaran Şafak Sezer 2011 senesinde Büyükçekmece'deki Toskana Vadisi'nden 7.3 milyon TL'ye satın aldığı villasını 9.7 milyon TL'ye satıyor...

Hanelere 1000'er lira desteğin başvuru detayları belli oldu!

Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı, Ekonomik İstikrar Kalkanı Paketi kapsamında hane başına 1000'er lira desteği içeren 3. faz sosyal destek programı için başvuruları e-Devlet üzerinden almaya başladı.

Atatürk Havalimanı’nın taşınması 3 Mart'ta tamamlanacak!

İstanbul Havalimanı Duty Free Alanı’nın 5 mağazalık 2. Faz’ı açıldı. DHMİ Genel Müdürü Ocak, Atatürk Havalimanı’nın 3 Mart itibarıyla tüm ticari uçuşlarını artık İstanbul Havalimanı’na devredeceğini söyledi..

Toskana Orizzonte'de 3.2 milyon TL'ye icradan satılık villa!

İstanbul İli, Büyükçekmece İlçesi, Karaağaç Mahallesi, Sırtköy Bulvarı'nda yer alan Toskana Orizzonte projesinde yer alan villa icradan satışa çıkarıldı. Toskana Orizzonte'de yer alan villa için 3 milyon 642 bin TL bedel isteniyor. 

3. Havalimanı'nın ilk fazı seneye açılacak!

Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Ahmet Arslan'ın da katıldığı forumda " Gelecek yıl ilk fazı açıldığında 90 milyon yolcuya hizmet edecek 3. Havalimanı, 100 bin kişiye iş imkanı sunacak1 dedi. .

3.Havalimanı çevresine yeni şehir projesi!

3.Havalimanı için hazırlanan ekonomik etki analizi değerleri dün açıklandı. İlk faz açılışının Şubat 2018'de gerçekleşeceği havalimanı 2025 yılında tüm etaplarıyla bitecek. Toplantıda proje çevresinde şekillenecek yeni şehir projesinin detayları paylaşıldı.

İstanbul 3. Havalimanı'nda tüm işler planlandığı şekilde!

Ulaştırma Bakanı Arslan, "3. Havalimanı projesinin ilk fazını 2018'in ilk çeyreğinde devreye sokmayı hedefliyoruz. 3. Havalimanı projesinde yer almak adına herkesin yarıştığı bir ortamda, kimsenin çekilmesi söz konusu değil" dedi.

Toskana Orizzonte 3. Etap'ta yüzde 8 indirim!

Büyükçekmece Göl Vadisi’nde bulunan Toskana Vadisi içinde Arıkan Yapı tarafından hayata geçirilen Toskana Orizzonte’nin üçüncü ve son etabı satışa sunuldu.

Büyükçekmece Toskana Vadisi'ne dev film platosu kurulacak!

Hollywood ve Bollywood'dan sonra dünyanın en büyük 3. film platosu İstanbul'a kurulacak. Van Damme'ın da ortak olduğu Long Road Production film şirketi, uluslararası yüksek bütçeli projelerini Büyükçekmece, Toskana Vadisi'nde hayata geçirecek.

Toskana 3. faz kiralık Haberi

Toskana 3. faz kiralık

Emaar Grubu'nun himayesinde geliştirilen Toskana Vadisi projesinde üçüncü faz, Arıkan Yapı'nın deneyimi ile yürütülüyor.  Arıkan Yapı, tek katlı yaşam konseptini 200 milyon dolara inşa edilen üçüncü faz Toskana Orizzonte'ye uygulayarak, projeye farklı bir özellik kazandırdı.  Projede ayrıca aktivite alanlarına ve sosyal merkezlere dönük de iddialı bir tesis oluşturuldu.  Çok çeşitli hizmet birimlerinin yer aldığı Dölce Vita Yaşam ve Sağlık Kulübü, 5 bin 400 m2 kapalı ve 10 bin 500 m2 açık alan üzerinde hizmet...