30 / 04 / 2024

toskona orizzonte ne zaman teslim

toskona orizzonte ne zaman teslim

Emaar Türkiye'nin geliştirdiği Toskana Vadisi projesi, Ankan Yapı'nın eseri olan Park Village "tek katlı yaşam konsepti" ile birleşerek Büyükçekmece'de oluşturulan Toskana kimliğini yeniden yorumluyor.

Toskana Orrizzonte'de 2. etap teslimleri ne zaman?

Emaar Türkiye Yapı ile Arıkan Yapı işbirliğinde inşa edilen Toskana Orizzonte Evleri satışları devam ediyor. Proje 1 milyon 68 bin metrekare arsa üzerinde yükseliyor. Peki Toskana Orrizzonte'de 2. etap teslimleri ne zaman?

Toskana Orizzonte daire fiyatları!

Emaar Türkiye ve Arıkan Yapı ortaklığıyla hayata geçirilen Toskana Orizzonte 450 bin metrekare inşaat alanı üzerinde yayılıyor. Peki Toskana Orizzonte daire fiyatları ne kadar?

Toskana Orizzonte Evleri teslimleri ne zaman?

Toplam 1 milyon 68 bin metrekare arsa üzerinde yükselen proje TEM Otoyolu’na 4.2 kilometre uzaklıkta bulunuyor. Peki Toskana Orizzonte Evleri teslimleri ne zaman?

Toskana Orizzonte Villaları ne zaman teslim?

Toplam 450 bin metrekare inşaat alanında yükselen proje ulaşım bilgileri kapsamında TEM Otoyolu’na 4.2 kilometre uzaklıkta bulunuyor. Peki Toskana Orizzonte Villaları ne zaman teslim?

Toskana Orizzonte ne zaman teslim edilecek?

Toskana Orizzonte Evleri projesi Emaar Türkiye Yapı ile Arıkan Yapı ortaklığı tarafından inşa ediliyor. Projede satışlar devam ediyor. Peki Toskana Orizzonte ne zaman teslim edilecek?

Toskana Orizzonte Konutları ne zaman teslim?

Toplam 1 milyon 68 bin metrekare arsa üzerine yayılan projede daireler 3 oda ile 7 oda arasında değişiyor. Peki Toskana Orizzonte Konutları ne zaman teslim?

Toskana Orizzonte Arıkan Yapı ne zaman teslim?

Toplam 1 milyon 68 bin metrekare arsa üzerinde yükselen projede 187 adet villa ve 16 mağaza bulunuyor. Peki Toskana Orizzonte Arıkan Yapı ne zaman teslim?

Toskana Orizzonte Evleri ne zaman teslim?

Toplam 1 milyon 68 bin metrekare arsa üzerine inşa edilen projede lansmana özel fırsatlar ile satışlar devam ediyor. Peki Toskana Orizzonte Evleri ne zaman teslim?

Emaar Toskana Orizzonte fiyatları ne kadar?

Büyükçekmece Göl Vadisi'nde hayata geçirilen Toskana Orizzonte projesinde villa tipleri 3 oda ile 7 oda arasında değişiklik gösteriyor. Peki Emaar Toskana Orizzonte fiyatları ne kadar?

Toskana Orizzonte Büyükçekmece ne zaman teslim?

Toplam 187 adet villadan meydana gelen projede villa tipleri 3 oda ile 7 oda arasında değişiklik göstererek dizayn edildi. Peki Toskana Orizzonte Büyükçekmece ne zaman teslim?

Toskana Orizzonte teslimleri ne zaman?

Villa tiplerinin 3 ile 7 oda arasında değişiklik gösterdiği proje TEM Otoyolu’na 4.2 kilometre kadar uzaklıkta hayata geçiriliyor. Peki Toskana Orizzonte teslimleri ne zaman?

Büyükçekmece Toskana Orizzonte ne zaman teslim?

Toplam 187 adet villadan meydana gelen Büyükçekmece Toskana Orizzonte projesinde 100 araçlık otopark bulunuyor. Projede yüzde 18 KDV oranı uygulanıyor. Peki Büyükçekmece Toskana Orizzonte ne zaman teslim?

Toskana Orizzonte ne zaman teslim?

Toskana Orizzonte projesinde 3 bin 700 metrekare kiralanabilir alan, 100 araçlık otopark, 16 mağaza bulunuyor. Projede 187 adet villa bulunuyor. Peki Toskana Orizzonte ne zaman teslim?

toskona orizzonte ne zaman teslim Haberi

toskona orizzonte ne zaman teslim

Abdulkadir Avcı Türkiye'de ilk kez Arıkan Yapı tarafından hayata geçirilen "tek katlı villa yaşam konsepti", Emaar Türkiye'nin geliştirdiği Toskana Vadisi projesi içinde Toskana Orizzonte ile hayat buluyor.Ana proje geliştirici ve arazi sahibi olarak projede yer alan Emaar Türkiye ve Arıkan Yapı işbirliğiyle hayata geçirilen toplam yatırım değeri 200 milyon dolar olan Toskana Orizzonte; insan, doğa ve mutluluk kavramları ile yoğrulmuş tasarım anlayışı ile kasabalı ancak modern kimlikli, çağdaş, yapısal ve mekansal yaklaşım ile günümüz villa anlayışına yepyeni bir boyut kazandırıyor. Arıkan Yapı Yönetim Kurulu Başkanı Habip Arıkan, Toskana Vadisi içinde hayata geçirdikleri ve ilk etabmı eylül ayında teslim edecekleri projenin konsepti ile ilgili olarak "İnsan fizyolojisine en uygun yaşam modeli olan yatay planlanmış konut tipleri yapma fikriyle çıktığımız bu...