06 / 05 / 2024

Tosya Huzurevi açılışı ne zaman

Tosya Huzurevi açılışı ne zaman

Kastamonu'nun Tosya ilkesinde yapımı tamamlanan Huzurevi son kontrollerden sonra hizmete açılmayı bekliyor. Tosya Huzurevi Yaptırma ve Yaşatma Demeği Başkanı Fazıl Ateş binada inceleme yaptı.

İzmir'de huzurevi açma projesi meclis gündeminde!

İzmir'de Bakanlığa bağlı huzurevi açma projesi olup olmadığı meclis gündemine taşındı. CHP'li Serter, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

İzmir'de Bakanlığa bağlı huzurevi açma projesi mecliste!

İzmir'de Bakanlığa bağlı huzurevi açma projesi olup olmadığı meclis gündemine taşındı. CHP'li Serter, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

Bursa İzzet Şadi Sayarel Huzurevi açılış için gün sayıyor!

Bursa Nilüfer Belediyesi tarafından Çamlıca Mahallesi'nde inşa edilen İzzet Şadi Sayarel Huzurevi'nin inşaatında sona gelindi. Bölgede yapılan ikinci huzurevi açılış için gün sayıyor.

İnegöl Fatma Göztepe Huzurevi açıldı!

Bursa Büyükşehir Belediyesi tarafından İnegöl'de inşa edilen Fatma Göztepe Huzurevi ve Aş Evi açıldı. Açılışa, İçişleri eski Bakanı ve AK Parti Bursa Milletvekili Efkan Ala katıldı.

Burdur'a Huzurevi, Yaşlı Bakım ve Rehabilitasyon Merkezi müjdesi!

TBMM Anayasa Komisyonu Başkanvekili Reşat Petek, Burdur Huzurevi, Yaşlı Bakım ve Rehabilitasyon Merkezi’nin proje ihalesinin müjdesini verdi. Petek proje ihalesi için 250 bin TL, inşaatın yapımı için 13 milyon TL ödenek ayrıldığını söyledi.

Tosya Huzurevi açılmayı bekliyor!

Tosya Belediye Başkan Yardımcısı ve aynı zamanda Tosya Huzurevi Yaptırma ve Yaşatma Derneği Başkanı Fazıl Ateş iç tefrişatı tamamlanan Tosya Huzurevi’nde incelemelerde bulundu.

Tosya Huzurevi açılışa gün sayıyor!

Kastamonu'nun Tosya ilkesinde yapımı tamamlanan Huzurevi son kontrollerden sonra hizmete açılmayı bekliyor. Tosya Huzurevi Yaptırma ve Yaşatma Demeği Başkanı Fazıl Ateş binada inceleme yaptı.

Kastamonu Tosya Huzurevi ne zaman açılacak?

Tosya Belediye Başkan Yardımcısı Fazıl Ateş iç tefrişatı tamamlanan Tosya Huzurevi'nde incelemelerde bulundu. Tosya'da yapımı tamamlanan Huzurevi son kontrollerden sonra hizmete açılmayı bekliyor.

Kastamonu Tosya Huzurevi açılışa gün sayıyor!

Kastamonu’nun Tosya ilçesine yapımı tamamlanan Huzurevi son konrollerden sonra hizmete açılmayı bekliyor. İç donanımı tamamlanan Tosya Huzurevi Yaşlı Bakım ve Rehabilitasyon Merkezi açılışa için gün sayıyor.

Yenişehir Huzurevi'nin açılışı yapıldı!

Toplam maliyeti 7 milyon 750 bin TL olan ve 6 Mayıs 2015 tarihi itibariyle yaşlı kabulüne Yenişehir Huzurevi Yaşlı Bakım ve Rehabilitasyon Merkezi Sağlık Bakanı Dr. Mehmet Müezzinoğlu’nun katılımıyla açıldı.

Yenişehir'e 104 yataklı huzurevi açılıyor!

AK Parti Bursa Milletvekili Hüseyin Şahin, Yenişehir'e yapılan huzurevinin önümüzdeki ay hizmete açılacağını söyledi. Şahin, "52 oda ve 104 yatak kapasiteli yaşlı barınma evimizin inşaatının yüzde 80'lik tefrişatı tamamlandı" dedi.

Çubuk'ta huzurevi açılış töreni gerçekleştirildi!

Bakan İslam, Çubuk Abidin Yılmaz Huzurevi Yaşlı Bakım ve Rehabilitasyon Merkezinin açılış töreninde yaptığı konuşmada, yaşlıların sadece geçmiş değil "geleceğe yön veren yüz'' olduğunu söyledi.

Altındağ Gicik Huzurevi açıldı!

Aile ve Sosyal Politikalar Bakanı Ayşenur İslam, Altındağ Belediyesi tarafından yapımı tamamlanan Gicik Huzurevi'nin açılışını yaptı. Bakan İslam, bakanlığın yaşlılara, çocuklara, yoksullara, kadınlara, şehit ve gazilere kol kanat gerdiğini belirtti...

Tosya Huzurevi açılışı ne zaman Haberi

Tosya Huzurevi açılışı ne zaman

Kastamonu'nun Tosya ilkesinde yapımı tamamlanan Huzurevi son kontrollerden sonra hizmete açılmayı bekliyor. Tosya Belediye Başkan Yardımcısı ve aynı zamanda Tosya Huzurevi Yaptırma ve Yaşatma Demeği Başkanı Fazıl Ateş iç tefiişatı tamamlanan Tosya Huzurevi'nde incelemelerde bulundu. 


Tosya Huzurevi Yaptırma ve Yaşatma Derneği Başkanı Fazıl Ateş inşaat çalışmalarının hemen anlından Tosya Huzurevi Yaşlı Bakım ve Rehabilitasyon Merkezi'nin iç donanımının tamamlandığını ve açılması için gün saydığım ifade etti. Kuaför, teızi, diyetisyen, doktor, hemşire, fizyo terapist ve psikoloğun görev yapacağı huzurevinde aynı zamanda 4 güvenlik görevlisi, 8 temizlik görevlisi ve 16 hasta bakım elemanı bulunacak. İş uğraş atölyesinden hobi bahçesine, okuma salonundan özel dinlenme odalarına varana kadar tüm detayların düşünüldüğü Tosya Huzurevi Yaşlı Bakım ve Rehabilitasyon Merkezi 44'ü rehabilitasyon olmak üzere 82 kişi...