04 / 05 / 2024

Tosyada ana kanal hattı çalışmaları

Tosyada ana kanal hattı çalışmaları

KASTAMONU'nun Tosya İlçesi D-100 Karayolu Tosya Dört Yol kavşağında yapımı hızlı bir şekilde devam eden köprülü kavşak çalışmaları nedeniyle tamamen tahrip olan ana kanal hattı Tosya Belediyesi ekiplerince tamamen yenilendi.

Kanal İstanbul'un 3 etaplık ana imar planları da iptal edildi! 

Kanal İstanbul'un çevresinde hayata geçirilecek Yenişehir’in, 3 etap halinde hazırlanan ana imar planları da mahkeme tarafından iptal edildi. İşte mahkemenin sunduğu gerekçeler...

Kanal İstanbul'un temeli 4 gün sonra atılıyor!

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu, yeniden gerçekleştirilen "Ana Arama Kurtarma Koordinasyon Merkezi"nin açılış törenine katıldı. Karaismailoğlu, törenin açılışında yaptığı konuşmada Kanal İstanbul projesiyle ilgili dikkat çeken açıklamalarda bulundu.

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Kanal İstanbul açıklaması: Bundan ne ana muhalefet ne İBB anlar!

Üsküdar’daki Büyük Selimiye Camisinde cuma namazı çıkışı konuşan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Kanal İstanbul'a yönelik açıklamalarda bulundu.

Ekrem İmamoğlu'ndan Kanal İstanbul ihalesi açıklaması!

İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu, Kanal İstanbul ihalesine ilişkin açıklamalarda bulundu. İmamoğlu, İstanbul’da depremin ana mesele olduğunu vurguladı ve öncelikli sorunun deprem olduğunu dile getirdi.

Kanal İstanbul mal ve hizmet akışını artıracak mesafeyi kısaltacak bir proje mi?

İyi Parti Genel Başkanı Meral Akşener partisinin TBMM grup toplantısında, Kanal İstanbul için, "36 kişilik bir ekip Kanal İstanbul projesini 4 ana başlık altında analiz etti. Vardığımız sonuçları kamuoyu ile paylaşacağız" dedi...

Gün gün Kanal İstanbul planı!

Çılgın proje Kanal İstanbul çalışma takvimine göre projenin yapımının 2 bin 425 günde tamamlanması planlanıyor. 17 aşaması bulunan Kanal İstanbul'da yapılacak işlerin yarısı şu ana kadar tamamlandı

Kanal İstanbul Projesi tarım arazilerini nasıl etkileyecek?

Kanal İstanbul, haftalardır siyasetin ana gündem maddesi ve ‘oy'a tahvil edildi. Oysa… Bilim insanları düzenli toplantılar yapıyor ve projenin risklerini anlatıyor .Marmara Denizi ölür mü? Tarım arazileri ne olacak? Karadeniz'in iklimi değişir mi? 

Ekrem İmamoğlu: Kanal İstanbul bu şehrin önceliği değil!

Seçim çalışmalarına Bahçelievler'de devam eden CHP İBB başkan adayı Ekrem İmamoğlu, "Yaptığımız araştırmalar sonucunda yurttaşlar işsizlik,ulaşım, ana okulu, park, tiyatro kütüphane gibi şehrin sorunlarını sıraladılar. Kanal İstanbul bu şehrin önceliği değil" dedi.

Katar'da Kanal İstanbul rüzgarı esti!

Medya City’nin organizasyonunda Müstakil Sanayici ve İşadamları Derneği’nin (MÜSİAD) ana partnerliğiyle gerçekleşen 2. Expo Turkey by Qatar'a Kanal İstanbul damgasını vurdu..

Mardin-Ceylanpınar Sulama Ana Kanalı'nın inşaatı tamamlanıyor!

Atatürk Baraj Gölü'ndeki suyun 221 kilometrelik kanal sayesinde ulaştırılmasıyla Mardin adeta nehre kavuşacak. Mardin-Ceylanpınar Sulama Ana Kanalı'nın kalan 25 bin 321 metrelik kısmı da tamamlandı.

Mardin'deki GAP ana kanalı açıldı!

GAP eylem planı kapsamında DSİ tarafından Şanlıurfa-Mardin arasında yapımı tamamlanan 221 kilometrelik ana kanalın açılışı, Ankara?da toplu açılış töreninde bulunan ve canlı olarak Mardin'e bağlanan Başbakan Ahmet Davutoğlu?nun talimatıyla gerçekleştirild

Tosya'da ana kanal hattı yenilendi!

KASTAMONU'nun Tosya İlçesi D-100 Karayolu Tosya Dört Yol kavşağında yapımı hızlı bir şekilde devam eden köprülü kavşak çalışmaları nedeniyle tamamen tahrip olan ana kanal hattı Tosya Belediyesi ekiplerince tamamen yenilendi.

Manyas Barajı sulama regülatörü 18 milyon lira yatırımla hayata geçti!

Manyas Barajı sulama regülatörü ve 2014 sulama sezonu açılışı törenlerle gerçekleştirildi. Manyas Ovası Sağ Sahil Sulaması Ana Kanalına Su verilmesi ve 2014 yılı sulama sezonunun açılış törenine Vali Ahmet Turhan katıldı...

Tosyada ana kanal hattı çalışmaları Haberi

Tosyada ana kanal hattı çalışmaları

Tosya Belediye Başkanı Kazım Şahin, Belediye Başkan Yardımcısı Fazıl Ateş ve ilgili birimler tarafından hızlıca sonuçlandırılan ana kanal hattı yenileme çalışmaları esnasında yaptığı açıklamada Başkan Kazım Şahin; Tosya Belediyesi'nin özellikle Yemeniciler Çarşısı'nı yenilerken büyük bir ustalık ve özveriyle çalıştığını kanal hattı yenilerken de oldukça profesyonel olduklarını dile getirdi. 



Başkan Şahin incelemeler sırasında yaptığı açıklamasında şunları kaydetti: "Dörtyol kavşak çalışmaları nedeniyle ilçemizin ana kanal hattı tamamen tahrip olmuştu. Kavşak altında kaldığı için de Osmanlı Camii altından ana hat değiştirilerek alt geçitten geçip yeni imar yolundan atık su arıtma tesisine bağlanıyor. Oldukça önemli bir hat ve oldukça önemli işçilik gerektiriyor. Ve yine tamamı belediyemiz ekipleri kendi imkânları ile yapılıyor. Normalde bu yapılacak işler oldukça zahmetli ve detay gerektiren işlerdir ama ekiplerimiz oldukça...