06 / 05 / 2024

Tosyalı fabrikaları

Tosyalı fabrikaları

Ekonomist Dergisi'nden Aran Ekin Duran, Tosyalı Holding Yönetim Kurulu Başkanı Fuat Tosyalı ile bir röportaj gerçekleştirdi. İşte, o röportaj..

Tosyalı Holding'ten dünyanın en yeşil çelik üretimi!

Yıllık 6 milyon tonu aşan üretim rakamı ile global demir çelik sektöründe önemli marka olan Tosyalı Holding, DRI teknolojisi ile dünyanın en yeşil çeliğini üretti...

Tosyalı Holding'ten Cezayir’de dünya rekoru!

2018 Kasım'da MIDREX teknolojisi kullanarak dünyanın en büyük DRI modülünü devreye sokan Tosyalı Algérie, henüz iki senelik faaliyet süresine rağmen tek bir DRI modülü ile 2,23 milyon ton/yıl üretim rakamına ulaşarak yeni bir dünya rekoru kırdı.

Sait Tosyalı kimdir?

Yapı Kredi Koray GYO Bağımsız Yönetim Kurulu Üyesi Sait Tosyalı kimdir? Sait Tosyalı, daha önce hangi görevlerde bulunmuştur? İşte Sait Tosyalı'nın biyografisi...

OYAK Beton, OYAK Çimento Fabrikaları A.Ş. ile birleşti!

OYAK Çimento Fabrikaları A.Ş., hızlı ve karlı büyüme stratejisi çerçevesinde OYAK Beton ile birleşti.

Mehmet Sekmen: Erzurum'da yeni fabrikalar inşa edilecek!

Erzurum Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Sekmen, Erzurum'da işsizliğin önüne geçmek için yeni fabrikaların inşa edileceğini açıkladı.

SEKA fabrikalarının ve arazilerinin güncel durumu mecliste!

2005 yılında özelleştirilen SEKA fabrikalarının ve arazilerinin güncel durumu ve getirileri meclis gündemine taşındı. CHP'li Sertel, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

Özelleştirilen Şeker Fabrikalarının Kamulaştırılması Hakkında Kanun Teklifi!

Özelleştirilen Şeker Fabrikalarının Kamulaştırılması ve İşlemleri Devam Eden Fabrikaların Özelleştirme İşlemlerinin Durdurulması Hakkında Kanun Teklifi TBMM'ye sunuldu. 

İstanbul Asfalt Fabrikaları Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi Sultangazi Şubesi açıldı!

İstanbul Asfalt Fabrikaları Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi Sultangazi Şubesi bugün Sultangazi'de 5 bin TL sermaye bedeli ile Süleyman Girit tarafından açıldı.

İstanbul Asfalt Fabrikaları Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi Bağcılar Şubesi açıldı!

İstanbul Asfalt Fabrikaları Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi Bağcılar Şubesi bugün Tuzla'da 5 bin TL sermaye bedeli ile Süleyman Girit tarafından açıldı.

İstanbul Asfalt Fabrikaları Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi Ümraniye Şubesi açıldı!

İstanbul Asfalt Fabrikaları Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi Ümraniye  Şubesi bugün Ümraniye'de 5 bin TL sermaye bedeli ile Süleyman Girit tarafından açıldı.

İstanbul Asfalt Fabrikaları Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi Tuzla Şubesi açıldı!

İstanbul Asfalt Fabrikaları Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi Tuzla Şubesi bugün Tuzla'da 5 bin TL sermaye bedeli ile Süleyman Girit tarafından açıldı.

Türkiye Şeker Fabrikaları AŞ'ye ait gayrimenkul özelleştirilecek!

Türkiye Şeker Fabrikaları A.Ş. Genel Müdürlüğü'ne ait gayrimenkul satış yöntemiyle özelleştirilecek.

Türkiye Şeker Fabrikaları'ndan Kırıkkale'de 1 yıllığına kiralık gayrimenkul!

Türkiye Şeker Fabrikaları A.Ş. Yozgat Şeker Fabrikası Müdürlüğü, Kırıkkale Balışeyh ilçesi, Balışeyh mahallesinde yer alan gayrimenkulü kiraya verecek.

Tosyalı fabrikaları Haberi

Tosyalı fabrikaları

Yassı çelik üretiminde Türkiye’nin önde gelen markalarnıdan biri olan Tosçelik, 3.8 milyar TL’ye ulaşan cirosuyla Anadolu 500’ün zirvesine oturdu. Tosyalı Holding Yönetim Kurulu Başkanı Fuat Tosyalı, 2016’da yaptıkları yatırımların meyvelerini  toplamaya başlayacaklarını söylüyor. 

Türkiye’de demir-çelik sektörünün önde gelen markalarından biri olan Tosyalı Holding’in iştiraki Tosyalı Profil, 2016’da 3,8 milyar TL’lik cirosuyla Anadolu 500’ün zirvesine oturdu. 2013 yılında da bu listenin zirvesinde yer alan Tosçelik, son iki yılda ise ikinci olmuştu. Son yıllarda yurt-dışında yaptığı yatırımlarla yalnızca Türkiye’nin değil Ortadoğu ve Kuzey Afrika’nın da önde gelen yassı çelik ve çelik boru üreticilerinden biri haline gelen Tosyalı, yeni dönemde 2016’da yaptığı fabrika yatırımlarının meyvesini toplamaya başlayacak. Yeni dönem hedeflerini Ekonomist’e anlatan Tosyalı Holding Yönetim Kurulu Başkanı Fuat Tosyalı’ya sorularımız ve aldığımız yanıtlar şöyle:

1-) 2017 yılı...