21 / 05 / 2024

Tosyalı Holdingden yeni fabrika

Tosyalı Holdingden yeni fabrika

2013 yılında 500 milyon dolarlık yatırımla Cezayir’de demir-çelik üretimine başlayan Tosyalı Holding, ülkedeki yatırımlarına ara vermeden devam ediyor.

Tosyalı Holding'in Cezayir tesisi, Türkiye’nin yurt dışındaki en büyük yatırımı!

Dünya Gazetesi köşe yazarı Osman Arolat bugünkü köşesinde Tosyalı Holding'in yeni yatırımlarını kaleme aldı.

Tosyalı Holding'ten Cezayir’de dünya rekoru!

2018 Kasım'da MIDREX teknolojisi kullanarak dünyanın en büyük DRI modülünü devreye sokan Tosyalı Algérie, henüz iki senelik faaliyet süresine rağmen tek bir DRI modülü ile 2,23 milyon ton/yıl üretim rakamına ulaşarak yeni bir dünya rekoru kırdı.

Tosyalı Holding’ten İskenderun 2’nci OSB'ye 1 milyar dolarlık yatırım!

Tosyalı Holding Yönetim Kurulu Başkanı Fuat Tosyalı gelecek yatırımlarına dair açıklamalarda bulundu. Fuat Tosyalı, “İskenderun 2’nci Organize Sanayi Bölgesi’nde (OSB) yeni çelik yatırımı için kolları sıvadık. 1 milyar dolarlık bu yatırıma 2020’de başlayacağız” dedi...

Tosyalı Holding'ten Kilis’e yeni eğitim kampüsü!

Tosyalı Holding’in eğitime destek sağladığı yeni adres Kilis oldu. Türkiye'de bu zamana kadar onlarca eğitim yatırımını üstlenen ve Milli Eğitim Bakanlığı’na devreden Tosyalı, şimdi de Kilis merkezinde eğitim kampüsü için çalışmalara başladı...

Tosyalı Holding Senegal'de fabrika kuracak!

Tosyalı Holding, Afrika kıtasında hayata geçireceği yeni demir çelik yatırımı için Senegal hükümeti ile iyi niyet anlaşması imzaladı. Proje ile Senegal'e yapılacak yatırımın ilk fazında kütükten inşaat demiri ve filmaşin üretimi gerçekleştirilecek. 

Tosyalı Holding'in Cezayir'deki fabrikası 24 ayda tamamlanacak!

Tosyalı Holding, Cezayir'deki yatırımı için yeni bir gelişmeye imza attı.Şirket, Pelet Fabrikasının kontratını teknoloji tedarikçisi Sinosteel ile imzaladı. Fabrika 24 ayda tamamlanacak.

Tosyalı Toyo Üretim Tesisi'nin temeli atıldı!

Türkiye’nin katma değerli ürünlere yönelmesinin ısrarla vurgulandığı bir dönemde, ülkemize çağ atlatacak girişimlere odaklanan Tosyalı Holding, yeni yıla dev bir yatırımla girdi. Tosyalı-Toyo Çelik A.Ş’nin temeli, atıldı.

Tosyalı Holding, Osmaniye'ye fabrika kuruyor

Tosyalı Holding, 1 milyar $'lık yatırımdan sonra Osmaniye'ye 150 milyon euroluk yeni bir fabrika kuruyor. 800 bin ton boru-profil üretilecek tesiste bin kişi çalışacak

Skil'den yeni Masters serisi

Elektrikli el aletleri üreticisi Skil, profesyoneller için tasarladığı, kullanıcılarına sağlamlık, performans ve değerin birlikteliğini sunan yeni serisi Skil Masters'ı piyasaya sunuyor

Kale'den 3 yeni ürün

Kale Kapı Pencere Sistemleri, 12 - 15 Mart tarihleri arasında düzenlenen 10. Uluslararası İstanbul Pencere 2009 Fuarı'nda yeni ürünlerini sergileyecek.

FiYaka'dan metrekaresi 800 TL'lik yedi yeni proje

FiYapı, bu yıl Fiyaka markasıyla metrekaresi ortalama 800 TL olacak yedi yeni ekonomik konut projesinin lansmanını yapacak.

Ağaoğlu My World'de yeni kampanya!

Ağaoğlu, inşaatı biten ve oturulmaya hazır halde bulunan Ataşehir'deki My World için yeni bir kampanya başlatıyor.

Eczacıbaşı 400 milyon dolara yeni fabrika açıyor

Eczacıbaşı CEO'su Erdal Karamercan ve İpek Kağıt Genel Müdürü Sertaç Nişli, yeni yatırımın dört aşamada tamamlanacağını belirterek, "İlk iki aşama eylülde tamamlanır" dedi.

Tosyalı Holdingden yeni fabrika Haberi

Tosyalı Holdingden yeni fabrika


2013 yılında 500 milyon dolarlık yatırımla Cezayir’de demir-çelik üretimine başlayan Tosyalı Holding, ülkedeki yatırımlarına ara vermeden devam ediyor. 250 milyon dolarlık ek yatırımla hayata geçirilen ve 15 ayda tamamlanan 2. etapta, filmaşin ve ticari profil üretimi gerçekleşecek. Özellikle KOBİ’leri desteklemeyi hedefleyen yeni tesisin yıllık kapasitesi 700 bin ton olacak ve Cezayir’in tüm ithalatını ikame edecek.


1.3 milyar dolara ulaşan 3. etap yatırımları sonucunda ise, Tosyalı Holding’in ülkedeki yatırımları 2 milyar doları aşmış olacak. İlk iki tesiste hurdadan çelik elde edilirken, yeni Entegre ‘DRI’ tesisinde demir madeninden çelik üretilecek. Bu sayede maliyetler de azaltılmış olacak.


Yeni filmaşin ve ticari profil üretim fabrikasının açılışı ile yeni entegre “DRI” Demir Çelik Tesisi’nin temel atma töreni 17 Haziran tarihinde Cezayir Basbakanı Abdelmalek Sellal’in katılımı ile...