13 / 05 / 2024

Tosyalı Toyo Üretim Tesisi açılışı ne zaman

Tosyalı Toyo Üretim Tesisi açılışı ne zaman

Türkiye’nin katma değerli ürünlere yönelmesinin ısrarla vurgulandığı bir dönemde, ülkemize çağ atlatacak girişimlere odaklanan Tosyalı Holding, yeni yıla dev bir yatırımla girdi. Tosyalı-Toyo Çelik A.Ş’nin temeli, atıldı.

Tosyalı Holding'in İskenderun'daki 2.5 milyar dolarlık tesisinde sona yaklaşıldı!

Tosyalı Holding tarafından İskenderun'da inşa edilen 2,5 milyar dolarlık yassı çelik üretim fabrikasının büyük bölümü tamamlandı.

Tosyalı Holding'ten dünyanın en yeşil çelik üretimi!

Yıllık 6 milyon tonu aşan üretim rakamı ile global demir çelik sektöründe önemli marka olan Tosyalı Holding, DRI teknolojisi ile dünyanın en yeşil çeliğini üretti...

Tosyalı Holding'ten Cezayir’de dünya rekoru!

2018 Kasım'da MIDREX teknolojisi kullanarak dünyanın en büyük DRI modülünü devreye sokan Tosyalı Algérie, henüz iki senelik faaliyet süresine rağmen tek bir DRI modülü ile 2,23 milyon ton/yıl üretim rakamına ulaşarak yeni bir dünya rekoru kırdı.

PANELDER sektörün öncü kurumu olma yolunda!

PANELDER 15 Ocak 2015 Tarihinde Ataşehir Silence Otel’de, Tosyalı - Toyo Grup Başkanı Fuat Tosyalı’nın katılımıyla ve Yönetici Koçu Fuat Yalçın’ın moderatörlüğünde bir Arama Toplantısı gerçekleştirdi.

Tosyalı-Toyo Çelik fabrikası 20 ayda tamamlanacak!

Türk-Japon ortaklığıyla Osmaniye’de kurulacak Tosyalı-Toyo Çelik fabrikası 500 milyon dolarlık ithalatın önünü keserek, cari açığa merhem olacak..

Tosyalı Holding ve Toyo Kohan ortak tesis kuruyor!

Katmadeğerli yüksek teknoloji üretiminin ana girdilerinden hassas çelikte ithalat faturasını azaltacak yatırımın temeli atıldı. Tosyalı ve Japon Toyo Kohan ortaklığı ile kurulan tesis 20 ay içinde üretime başlayacak.

Tosyalı Toyo Üretim Tesisi'nin temeli atıldı!

Türkiye’nin katma değerli ürünlere yönelmesinin ısrarla vurgulandığı bir dönemde, ülkemize çağ atlatacak girişimlere odaklanan Tosyalı Holding, yeni yıla dev bir yatırımla girdi. Tosyalı-Toyo Çelik A.Ş’nin temeli, atıldı.

Tosyalı Toyo üretim tesisi temeli 3 Ocak'ta atılacak!

Tosyalı Toyo Çelik A.Ş. üretim tesislerinin temel atma töreni 3 Ocak 2015 tarihinde Sayın Başbakan Ahmet Davutoğlu tarafından Osmaniye’de gerçekleşecek.

Tosyalı Toyo Çelik temel atma töreni 3 Ocak'ta!

Tosyalı Toyo Çelik temel atma töreni 3 Ocak'ta. Tosyalı Toyo Çelik A.Ş. üretim tesisleri temel atma töreni 3 Ocak 2015’te Başbakan Ahmet Davutoğlu tarafından Osmaniye’de gerçekleşecek.

Tosyalı Holding Karadağ fabrikasının modernizasyon yatırımı 2016'da tamamlanacak!

Tosyalı Holding, Karadağ’da satın aldığı fabrikada modernizasyon yatırımlarını 2016'da tamamlayacak. Fuat Tosyalı, “Mühendislik çelikleri ürettiğimiz bu fabrikada 2016 yılında 200 bin ton/yıl üretim ve 200 milyon euro ciroya ulaşmayı hedefliyoruz” dedi.

Kızılay, Ankara'da tamirhane, garaj ve çadır üretim tesisi yaptırıyor!

Türk Kızılayı, Ankara ili Etimesgut ilçesindeki yerleşkesinde tamirhane, garaj ve çadır üretim tesisi yaptırılması işini ihaleye çıkardı. İhale, 29 Mayıs 2012 Salı günü 15:30'da yapılacak

MÜGS İç Mimarlık Bölümü Emekli Öğretim Üyesi Fazıl Pehlivan vefat etti!

Marmara Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi İç Mimarlık Bölümü Emekli Öğretim Üyesi Fazıl Pehlivan vefat etti

İlköğretim okulu öğrencisi, proposilin ısı yalıtımında kullanılabileceğini ortaya çıkardı!

Kütahya Fatih İlköğretim Okulu 8'inci sınıf öğrencisi Nida Koçak (14), propolisin, arıların bitki filiz ve tomurcuklarından topladığı, kovanda giriş deliği ile çatlak ve kırıkları kapattığı, antibakteriyal, antiviral, antifungal, antioksidan, antiparaziti

Tosyalı Toyo Üretim Tesisi açılışı ne zaman Haberi

Tosyalı Toyo Üretim Tesisi açılışı ne zaman

Türkiye’nin katma değerli ürünlere yönelmesinin ısrarla vurgulandığı bir dönemde, ülkemize çağ atlatacak girişimlere odaklanan Tosyalı Holding, yeni yıla dev bir yatırımla girdi. Osmaniye Organize Sanayi Bölgesi’nde Türkiye’nin ilk ileri teknoloji ve yüksek katma değerli yassı çeliğini üretecek Tosyalı-Toyo Çelik A.Ş’nin temeli, yaklaşık 3 yıl süren hazırlık çalışmaları sonucunda atıldı.


Başbakanlık Yatırım Destek ve Tanıtım Ajansı’nın da desteğiyle hayata geçirilen yatırımın temel atma töreni, 3 Ocak 2015’te Osmaniye’de gerçekleştirildi.


Başbakan Ahmet Davutoğlu’nun katılımı ile gerçekleştirilen törende, Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Lütfi Elvan, MÜSİAD Genel Başkanı Nail Olpak, Türk ve Japonya iş dünyası ile finans sektörünün yönetim kurulu başkanları ve temsilcileri, Tosyalı Holding Yönetim Kurulu Başkanı Fuat Tosyalı, Toyo Kohan Yönetim Kurulu Başkanı Sumida Hirohiko ve yerel yönetimlerden üst düzey yetkililer yer...