03 / 05 / 2024

tottenham hotspur yeni stadı

tottenham hotspur yeni stadı

Tottenham Hotspur, uzun süredir beklediği yeni stadyumuna dün akşam kavuştu. Muhteşem stat herkesi büyüledi. İşte Tottenham'ın 1 milyar sterline mal olan yeni stadının 14 özelliği...

Tottenham'ın 1 milyar sterline mal olan yeni stadının 14 özelliği!

Tottenham Hotspur, uzun süredir beklediği yeni stadyumuna dün akşam kavuştu. Muhteşem stat herkesi büyüledi. İşte Tottenham'ın 1 milyar sterline mal olan yeni stadının 14 özelliği...

Tottenham Hotspur Stadium açıldı!

İngiltere Premier Lig takımlarından Tottenham'ın 1.2 milyar Euro'ya mal olan yeni stadı açıldı.

Tottenham'ın yeni stadı bugün açılıyor! 

İngiltere Premier Lig takımlarından Tottenham'ın 1.2 milyar Euro'ya mal olan yeni stadı bugün hizmete açılıyor. Yeni stadın ilk maçı bugün oynanacak. 

Tottenham Hotspur yeni stadına kavuştu!

Premier Lig ekibi Tottenham Hotspur, uzun zamandır beklediği yeni stadına resmen kavuştu. Londra'ya 800 milyon sterline mâl olan stattaki ilk maç, dün Tottenham ile Southampton'ın U-18 takımları arasında oynandı.

Tottenham'ın yeni stadı 3 Nisan'da açılacak!

Yapımı yılan hikayesine dönen Tottenham'ın yeni stadının 3 Nisan'da açılacağı duyuruldu. Yeni stadın yapımı için 1 milyar pound harcandı.

Dele Alli'nin yeni evi başına iş açtı!

Tottenham’ın yıldız futbolcusu Dele Alli, 2 milyon pound ödeyerek aldığı yeni evinden memnun değil. Alli, bölgenin ‘farklı atmosferinden’ dolayı oldukça zor günler geçiriyor.

Beşikçiler'e yeni plaza

1983 yılında kurulan Beşikçiler Otomotiv, bayiliğini yaptığı DFM, Proton ve GAZ markaları ile E-5 Gülsuyu kavşağındaki yeni binasında hizmete başladı.

Skil'den yeni Masters serisi

Elektrikli el aletleri üreticisi Skil, profesyoneller için tasarladığı, kullanıcılarına sağlamlık, performans ve değerin birlikteliğini sunan yeni serisi Skil Masters'ı piyasaya sunuyor

Kale'den 3 yeni ürün

Kale Kapı Pencere Sistemleri, 12 - 15 Mart tarihleri arasında düzenlenen 10. Uluslararası İstanbul Pencere 2009 Fuarı'nda yeni ürünlerini sergileyecek.

FiYaka'dan metrekaresi 800 TL'lik yedi yeni proje

FiYapı, bu yıl Fiyaka markasıyla metrekaresi ortalama 800 TL olacak yedi yeni ekonomik konut projesinin lansmanını yapacak.

Ağaoğlu My World'de yeni kampanya!

Ağaoğlu, inşaatı biten ve oturulmaya hazır halde bulunan Ataşehir'deki My World için yeni bir kampanya başlatıyor.

Eczacıbaşı 400 milyon dolara yeni fabrika açıyor

Eczacıbaşı CEO'su Erdal Karamercan ve İpek Kağıt Genel Müdürü Sertaç Nişli, yeni yatırımın dört aşamada tamamlanacağını belirterek, "İlk iki aşama eylülde tamamlanır" dedi.

Yeni Nesil Evleri'nde 130 bin TL'ye!

PLS4M İnşaat'ın Gebze Şekerpınar'da inşa ettiği Yeni Nesil Evleri'nde dairelerin fiyatları 130 bin YTL'den başlıyor, 342 bin YTL'ye kadar çıkıyor.

tottenham hotspur yeni stadı Haberi

tottenham hotspur yeni stadı

İngiltere Premier Ligi takımlarından Tottenham Hotspur, uzun süredir beklediği yeni stadyumuna dün akşam oynanan Cyrstal Palace maçıyla kavuştu. Yeni stadında ilk maçını 2-0 kazanan Tottenham, böylece iki yılı aşkın süredir yaşadığı "Wembley sürgününden" kurtuldu ve eski yuvasına geri döndü.

BBC Türkçe, Tottenham'ın 1 milyar sterline mal olan yeni stadı hakkında bilinmesi gerekenlerleri derledi. İşte Tottenham'ın yeni stadının 14 özelliği;

1- Lacivert beyazlılar, eski stadları White Hart Lane'deki son maçtan 679 gün ve ilk açıklanan açılış tarihi 15 Eylül'den 6 ay sonra 1 milyar sterline mal olan yeni statlarında maç oynadı.

2- Tottenham'ın 1 milyar sterline mal olan yeni stadının kapasitesi 62 bin 062.

3- Tottenham'ın yeni stadyumu, Manchester United'ın evi Old Trafford'un ardından, İngiltere'deki kulüplerin sahip olduğu en büyük ikinci stadyum....