05 / 05 / 2024

Towerclınıc Turizm iletişim

Towerclınıc Turizm iletişim

Towerclınıc Turizm Sağlık Anonim Şirketi Bakırköy'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Ertan Etemoğlu ve Vedat Etemoğlu ortaklığında kuruldu.

Towerclınıc Turizm Sağlık Anonim Şirketi kuruldu!

Towerclınıc Turizm Sağlık Anonim Şirketi Bakırköy'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Ertan Etemoğlu ve Vedat Etemoğlu ortaklığında kuruldu.

Perfekt Dizayn Tasarım İnşaat Turizm Bilişim Limited Şirketi kuruldu!

Perfekt Dizayn Tasarım İnşaat Turizm Bilişim Limited Şirketi bugün Çekmeköy'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Ömer Nalbantlı tarafından kuruldu. 

Sayyadi Turizm İletişim Taahhüt İthalat İhracat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Sayyadi Turizm İletişim Taahhüt İthalat İhracat Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Küçükçekmece'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Mohamed Ayman Sayadı tarafından kuruldu. 

Syturk Taahhüt Turizm İletişim İthalat İhracat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Syturk Taahhüt Turizm İletişim İthalat İhracat Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Küçükçekmece'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Hussıen Ahmed Abdulrahman tarafından kuruldu.

Siltaş Yapı’nın PR ajansı İnomist İletişim oldu!

Siltaş Yapı’nın PR ajansı dünyanın ve Türkiye’nin önde gelen markalarına stratejik iletişim danışmanlığı hizmeti veren İnomist İletişim oldu. 

Keleş İnşaat'ın PR ajansı Feveran İletişim oldu!

Kaliteli yapılar inşa eden Keleş İnşaat'ın stratejik iletişim danışmanlığını Feveran İletişim yürütecek. 

DMC Taahhüt Turizm İletişim İthalat İhracat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

DMC Taahhüt Turizm İletişim İthalat İhracat Sanayi Ticaret Limited Şirketi Khaled Al Natour ve Abdul Nassser Sayadı ortaklığında 100 bin TL sermaye ile bugün kuruldu.

Hasanoğlu İnşaat'ın PR ajansı Feveran İletişim oldu!

İnşaat sektöründe 25 yıla yakın bir süredir yenilikçi projelere imza atan Hasanoğlu İnşaat, stratejik iletişim danışmanlığı konusunda Feveran İletişim ile anlaştı.

Almis İnşaat Maltepe iletişim!

Almis İnşaat Maltepe iletişim bilgisi haberimizde yer alıyor. Almis Maltepe projesinde 692 daire ve 2 dükkan olacak...

Bağcılar Damga Metro Göztepe iletişim!

Ön satışların başladığı Damga Metro Göztepe projesi 273 konuttan meydana geliyor. Bağcılar Damga Metro Göztepe iletişim bilgileri haberimizin içinde yer alıyor.

Akzirve İnşaat Ambarlar iletişim!

Karma proje olarak dizayn edilen Akzirve İnşaat Ambarlar projesi 1850 konuttan meydana gelecek. Projenin yapımına 2017 yılı Kasım ayında başlanacak. İşte Akzirve İnşaat Ambarlar iletişim bilgileri

Arman Group Otomobil Gıda İnşaat Turizm İletişim Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Arman Group Otomobil Gıda İnşaat Turizm İletişim Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Mehmet Arman tarafından 50 bin TL sermaye ile bugün kuruldu.

Yeni Yapı İnşaat Bağcılar iletişim!

Yeni Yapı İnşaat Bağcılar Residence projesinde toplamda 208 konut ve 50 ticari birim yer alacak. Yeni Yapı İnşaat Bağcılar iletişim bilgileri haberimizde yer alıyor.

Towerclınıc Turizm iletişim Haberi

Towerclınıc Turizm iletişim

Towerclınıc Turizm Sağlık Anonim Şirketi Bakırköy'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Ertan Etemoğlu ve Vedat Etemoğlu ortaklığında kuruldu.

Towerclınıc Turizm Sağlık Anonim Şirketi konusu:
1. Her çeşit sağlık hizmetleri vermek üzere özel hastaneler, poliklinikler, dispanserler, laboratuvarlar, sağlık ve SPA merkezleri ve tesisleri, sağlık kabinleri, kurmak ve bu merkezleri işletmek. 2. İnsan sağlığına hizmet edecek hastane bünyesinde olmak üzere tanı ve tedavi merkezleri, fizyoterapi, rehabilitasyon üniteleri açmak, check-up merkezleri kurmak ve işletmek. 3. Her türlü türlü tıbbi yardım, muayene, sağlık ve hekimlik hizmetlerini vermek ve organizasyonlarını sağlamak. Konusu ile ilgili uzman hekim çalıştırmak. 4. Tomografi, bilgisayarlı tomografi ve sintigrafi çekmek, kemik yoğunluğu ölçmek, mamografi yapmak, bilumum röntgen grafikleri, MR, eko çekmek, ultrasonografi ve doppler analizi yapmak, manyetik rezonans görüntüleme yapmak,...