03 / 05 / 2024

Toya Gayrimenkul kampanya

Toya Gayrimenkul kampanya

Toya Gayrimenkul, GYODER’in başlattığı “Gayrimenkulde Güç Birliği, Daha Güçlü Türkiye” kampanyasına, İstanbul’daki 7 seçkin projesi ile katılıyor.

Tahincioğlu'ndan ev aldıran kampanya! Nidapark Çankaya'da 270 bin TL, Nidapark Ataşehir'de 400 bin TL' peşinatla!

Tahincioğlu Gayrimenkul iki yeni projesinde yeni bir kampanya başlattı. Söz konusu kampanya kapsamında Nidapark Çankaya projesinden 270 bin TL, Nidapark Ataşehir projesinden ise 400 bin TL peşinatla konut sahibi olunabiliyor. 

Merkez Ankara'da 0,99 vade oranlı yeni kampanya! 

Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı'nın en çok satan projesi olan Merkez Ankara'da 0,99 vade oranlı yeni bir kampanya başladı.

Skyland İstanbul’dan yeni yıla özel kampanya!

Eroğlu Gayrimenkul’ün yeni teknolojiler, kusursuz mimari ve konforu prestijle buluşturduğu projesi Skyland İstanbul’da yeni yıla özel kampanya sunuluyor.

Çukurova Balkon’da dev kampanya!

Çukurova Gayrimenkul imzası ile Kartal'da hayata geçirilen Çukurova Balkon projesinde; konut satın alma endişelerini ortadan kaldıran DEV KAMPANYA başlıyor. Konutlar kısa süre için geçerli olan özel kampanya ile 0,99 vade oranı ve 3.482 TL taksitle satışa sunuluyor.

Univa’dan yerli yatırımcıya özel kampanya!

Türkiye’de bir ilke imza atarak gayrimenkul sektöründe yeni bir dönemi başlatan Erkanlı Holding’in yatırım amaçlı öğrenci evi projesi olan Univa, yerli yatırımcıya özel kampanya başlattı.

Hasanoğlu Şirketler Grubu'ndan Evim Türkiye Fuarı'na özel kampanya!

Hasanoğlu Şirketler Grubu, Demirören Medya ve ISTexpo ortaklığıyla düzenlenecek olan Evim Türkiye Gayrimenkul Fuarı’na katılım gösterecek. Hasanoğlu Şirketler Grubu Evim Türkiye Fuarı'na özel kampanya düzenledi.

Emlak Konut’tan yeni kampanya geliyor!

Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı’nın (GYO) daha önce şirketten gayrimenkul alanlara yönelik olarak gerçekleştireceği kampanya için geri sayım başladı.

AND Gayrimenkul'den tarihi konut kampanyasına destek!

AND Gayrimenkul'den tarihi konut kampanyasına ANd Pastale projesi ile destek veriyor. Kampanya kapsamında projede yüzde 10 indirim yapılıyor...

Çukurova Balkon'da kısa süre için özel kampanya!

SON Grup şirketlerinden Çukurova Gayrimenkul, Kartal’da yer alan projesi Çukurova Balkon’da kısa süre için başlattığı özel kampanya ile yüzde 10 peşinat ve banka kredisiz 120 aya kadar 0.98 faiz fırsatı sunarak konut almayı kolaylaştırdı.

Türkiye İçin Kazanç Vakti kampanya detayları 2018!

Gayrimenkul sektörü konutta yeni kampanya başlattı. Kampanyanın detaylarını bugün Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum açıkladı. İşte Türkiye İçin Kazanç Vakti kampanya detayları 2018..

Konutta dev kampanya haftaya başlıyor!

Gayrimenkul sektöründe yeni kampanya dönemi 27 Ağustos'ta başlayacak. Kampanya kapsamında konut kredi faiz oranları 120 ay vadede yüzde 0,98'e inecek.

AND Gayrimenkul'den Anneler Günü'ne özel kampanya!

AND Gayrimenkul, Anneler Günü'ne özel "Evinizin 1 Odası Bizden" kampanyasını başlattı. Bu hafta sonu annesiyle beraber AND Gayrimenkul’ün Kartal’da bulunan satış ofisini ziyaret edenleri ise Anneler Günü’ne özel etkinlikler ve sürprizler bekliyor...

Babacan'dan 11 farklı kampanya!

Babacan Holding, gayrimenkul sektöründe bir ilke daha imza atarak sektörün en çok beğenilen 11 kampanyasını Babacan kampanya’da buluşturuyor...

Toya Gayrimenkul kampanya Haberi

Toya Gayrimenkul kampanya

Kampanya kapsamında Toya Moda, Toya Downtown, Toya Vista, Toya Next, Avcılar Park, Q Studio ve QENT İstinye projeleri 120 ay vadeli ve aylık yüzde 0,70’lik kredi faizi ile satışa sunuluyor. Kampanya 1-31 Ağustos tarihleri arasında geçerli olacak ve kampanyada satılacak konutlar için peşinat yüzde 25 yerine yüzde 20’ye indiriliyor. 


Türkiye’nin lokomotif sektörlerinden biri olan gayrimenkul sektörünün mevcut durumdan minimum seviyede etkilenmesi ve ülke ekonomisine katkı sağlamayı hedefleyen bu kampanyaya katılan Toya Gayrimenkul de üstüne düşen görevi seçkin projelerindeki satış kolaylıkları ile gerçekleştirmektedir.



Kampanya dahilinde satışa sunulan projeler :





Toya Gayrimenkul, E-5 üzerinde Toya Plaza, Basın Ekspres Yolu’nda 2016 teslim tarihli yeni projesi Toya Moda,  yine Basın Ekspres yolunda ön satış talep toplamaya devam ettiği Toya Next, Avcılar’da Toya Vista ve Avcılar...