14 / 05 / 2024

Toyota Sa İlk Yardım Hastanesi inşaatı

Toyota Sa İlk Yardım Hastanesi inşaatı

Toyota-Sa İlk Yardım Hastanesi'nin Arifiye'de bulunan eski hizmet binasının yenileme çalışmaları hızla devam ediyor. Hastanenin yeni adının Sadıka Sabancı Hastanesi olacağı açıklandı. 

54 bin TL'lik kira 300 bin TL yapılmak isteniyor: Fahiş kiralar aile sağlık merkezlerine de sıçradı!

Konutta yaşanan fahiş kira artışı krizleri, aile sağlık merkezlerinde de kendini göstermeye başladı. CHP Osmaniye Milletvekili Asu Kaya, bir mülk sahibinin kirayı 54 bin TL'den 300 bin TL'ye yükseltmek istediğini belirtti. 

Toyota açıkladı! Toyota 1,1 milyon aracını geri çağırdığını duyurdu...

Toyota Motor, sensördeki kısa devrenin hava yastıklarının tasarlandığı gibi açılmamasına neden olabileceği şüphesi ile dünya genelinde 1 milyon 120 bin aracı geri çağıracağını açıkladı. İşte haberin detayları...

Mülk sahibi mirasını istediğine bırakabilir mi, diğer mirasçılar bu durumda nasıl hak talep eder?

Anne ve babanın hayatta iken evlatlarına mal vermesine “sağlararası kazandırma” işlemi denir. Peki, Mülk sahibi mirasını istediğine bırakabilir mi? Diğer mirasçılar bu durumda nasıl hak talep eder?

Toyota RAV4 Hybrid Haziran ayı fiyatları belli oldu! İşte 18 Haziran 2023 fiyat listesi

Toyota RAV4 Hybrid, düşük yakıt tüketimi sağlayan bir Hybrid güç aktarma sistemiyle donatılmıştır. Bu, geleneksel benzinli motorlara kıyasla daha iyi bir yakıt verimliliği elde etmenizi sağlar. Peki 18 Haziran 2023 fiyat listesi

Toyota'dan bütün kullanıcılara müjde! Yüzde 25 kampanya dönemi başladı

Toyota kullananlar yada Toyota almak isteyenlere güzel haber geldi. Toyota'dan yapılan açıklamaya göre, otomobil sağlıkları için gerekli olan bakımlar için kampanya dönemi başladı, bakımlarda yüzde 25 indirim.

Bakanlıktan son dakika müjdeli haber! Sağlık Bakanlığı 2023 2. personel alımı!

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, önceki günlerde 85 bin sağlık personeli alımı yapılacağının müjdesini vermişti. İlk yerleştirme işlemleri tamamlandı. Sağlık Bakanlığı bünyesinde çalışmak isteyen adayların heyecanla beklediği alımlar için gözler gelecek son dakika açıklamalarına çevrildi. Peki, Sağlık

TOKİ İlk Evim İlk İş Yerim 100 bin kişiye istihdam sağlayacak! İş fırsatları geliyor!

Cumhuriyet tarihinin en büyük sosyal konut projesi olarak inşa edilen "İlk Evim İlk İş Yerim" projesinde temellerin 25 Ekim 2022’de atılmaya başlanması ile 250 alt sektörde hareketlilik 100 bin kişiye ise istihdam sağlaması bekleniyor. İşte detaylar…

Tüm arazi şartlarında üstün performans! Toyota Hilux 4 Eylül 2022 Fiyat listesi…

Japon teknolojisi performansla buluştu. Ortaya her türlü arazi şartlarına uyum sağlayan Toyota Hilux çıktı. Hilux, üstün performans, verimli motoru ve dayanıklı tasarımı sizi off-road seçenekleri arasında tek seçeneğiniz olacak. İşte 4 Eylül 2022 Fiyat listesi..

Gaboras'ın Toplu Mülk Satışlarının İkinci Etabı 25 Temmuz'da başlıyor!

GABORAS’ın geçtiğimiz mart ayında ilk etabını başlattığı ihale piyasasındaki mülk satışları kısa sürede yoğun ilgi ile karşılaştı. Gaboras, 25 Temmuz itibariyle de toplu mülk satışlarının ikinci etabını da başlatıyor.

AVM'lerde mülk sahibinin ve kiracının hakları!

Kovid-19 salgını, 2018’deki kur şokundan sonra AVM'lere ikinci darbeyi yaşattı. Kiralarda ödeme sorunları başladı. Bazı AVM'lerde kira erteleme veya ödememe gibi kolaylıklar sağlanırken, bazı AVM'lerde aynı esneklik gösterilmedi. Peki mülk sahibinin ve kiracının hakları nelerdir? İşte detaylar...

Toyota-Sa İlk Yardım Hastanesi'nde inşaat tamamlanıyor!

Toyota-Sa İlk Yardım Hastanesi'nin Arifiye'de bulunan eski hizmet binasının yenileme çalışmaları hızla devam ediyor. Hastanenin yeni adının Sadıka Sabancı Hastanesi olacağı açıklandı. 

Sıfır oranlı emlak vergisine devre mülk sahipleri de dahil mi?

Sıfır oranlı emlak vergisi bazı durumlarda vatandaşların emlak vergisi ödememesini sağlayarak tasarruf ettiriyor. Peki sıfır oranlı emlak vergisine devre mülk sahipleri de dahil olabiliyor mu? 

Zingat, sağlık çalışanları için konut buluyor!

Zingat, sağlık çalışanlarına konutlarını tahsis etmek isteyen mülk sahipleri ile beraber sağlık sektörü çalışanlarının ev arayışlarına özel hizmet veriyor.

Toyota Sa İlk Yardım Hastanesi inşaatı Haberi

Toyota Sa İlk Yardım Hastanesi inşaatı

1993'de Sabancı Vakfı tarafından 24 yataklı olarak yaptırılan ve Sabancı Holding ile Toyota ortaklığı nedeniyle ismi Toyota-Sa İlk Yardım Hastanesi olarak konulan hastanenin yatak kapasitesi, ardından yapılan çalışmalar ile 50’ye yükseltildi. 

Medyabar'da yer alan habere göre; Arifiye'nin yanı sıra Sakarya’nın güney bölgelerinin ve ayrıca trafik kazalarının ardından meydana gelen vakaların hasta yükünü çeken hastanenin yılsonunda hizmete girmesi planlanıyor.

Arifiye Belediye Başkanı İsmail Karakullukçu yaptığı açıklamada, şu ifadeleri kullandı:
"Arifiye İlçe Devlet Hastanesi konumundaki Toyota-Sa Hastanesinin tadilat çalışmaları tüm hızıyla devam ediyor. Çalışmalar şuan genel olarak yüzde 30 seviyelerinde. Mevcut binanın güçlendirme çalışmaları bitti. Çelik çatılar tamamlandıktan sonra iç binaya geçilecek. Arka tarafında yapılan yeni bina çoğunlukla bitti. Şu an itibariyle yeni binada elektrik ve mekanik tesisatı, havalandırma sistemi gibi çalışmalar yapılıyor. Müteahhit...