05 / 05 / 2024

toys r us iflas

toys r us iflas

Toys 'R' Us geçen sene başlayan iflas ve tasfiye sürecinde sona geldi. Mart ayında kalan 735 mağazasını kapatacağını açıklayan Toys 'R' Us, cuma günü itibarıyla kalan 200 mağazasına da kilit vurarak tamamen piyasadan çekiliyor. 

Sırıus A Mühendislik Danışmanlık İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Sırıus A Mühendislik Danışmanlık İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi Başakşehir'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Hilal Emanetoğlu tarafından kuruldu.

Meta Girişim Gayrimenkul Yatırım Anonim Şirketi kuruldu!

Meta Girişim Gayrimenkul Yatırım Anonim Şirketi Şişli'de Kerim Altıntaş, Yasin Us ve Yener Hancar ortaklığında kuruldu.

Toys Yat Kiralama Limited Şirketi kuruldu!

Toys Yat Kiralama Limited Şirketi bugün Beykoz'da 30 bin TL sermaye bedeli ile Hızır kalafat, Metin Kalafat ve Tülin Türkmen ortaklığında kuruldu.

Sırıus Bina Çözümleri İç ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Sırıus Bina Çözümleri İç ve Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Maltepe'de 10 bin TL sermaye bedeli ile Emrah Coşun ve Şükran Tuğsavul tarafından kuruldu.

Toys 'R' Us yeniden faaliyete geçecek!

1 yıl önce iflas açıklayan ve geçtiğimiz haziran ayında ABD'deki tüm mağazalarını kapatarak tasfiye sürecini tamamlayan dünyaca ünlü oyuncak şirketi Toys 'R' Us cephesinde yeni gelişme yaşandı. 

Toys 'R' Us son 200 mağazasını kapatacak!

Toys 'R' Us geçen sene başlayan iflas ve tasfiye sürecinde sona geldi. Mart ayında kalan 735 mağazasını kapatacağını açıklayan Toys 'R' Us, cuma günü itibarıyla kalan 200 mağazasına da kilit vurarak tamamen piyasadan çekiliyor. 

Toys R Us 106 mağazasını kapatıyor!

Oyuncak devi Toys R Us alıcı bulamadığından 106 mağazasını daha kapatma kararı aldı. Bu sebeple 3 bin kişinin daha işini kaybedeceği belirtiliyor.

Toys "R" Us 200'den fazla mağazasını kapatıyor!

Toys "R" Us yakın zamanda iflas açıklamasının ardından 200'den fazla mağazasını kapatıyor. 

Toys "R" Us 182 mağazasını kapatıyor!

Eylül ayında iflas başvurusu yapan Toys "R" Us şimdi de 182 mağazasını kapatmak için yeni bir karar aldı. 

Toys 'R' Us 182 mağazasını kapatıyor!

Toys "R" Us yakın zamanda yaptığı iflas açıklamasının ardından 182 mağazasını kapatma kararı aldı.

Umut Saçan: İnşaat sektöründe markalaşmak önemli!

İzmirli strateji odaklı iletişim tasarımı şirketi US Brainworks Kreatif Direktörü Umut Saçan, ülke ekonomisinin lokomotifi olan inşaat sektöründe markalaşmanın önemine dikkat çekti.

Başakşehir Emlak Çadırı satış ofisi!

Başakşehir Emlak Çadırı satış ofisi ile 444 61 71 numaralı telefondan iletişime geçebilirsiniz. Teslimleri hemen yapılan ve açık artırma usülü ile satışa sunulan projede 240 adet bağımsız bölüm bulunuyor.

Trust-us Invest Türk yatırımcıya kapılarını açıyor!

Turizm, gıda, inşaat, sağlık, emlak, otomotiv, komunikasyon, ticaret, mobilya ve diğer tüm sektörler bazında Sırbistan Hükümeti, Türk yatırımcıyı ülkesine davet ediyor.

toys r us iflas Haberi

toys r us iflas

Toys "R" Us, geçen yıl eylül ayındaki iflas koruma başvurusunun ardından toparlanma umudu ile yapılanmaya çalışsa da başarılı olamadı ve periyodik olarak başlattığı mağaza kapatma ve işten çıkarmalarda sona geldi.

Habertürk Gazetesi'nde yer alan habere göre, mart ayında kalan 735 mağazasını kapatarak sektörden çıkacağını belirten Toys "R" Us cuma günü tamamen kepenk indiriyor ve ABD'de kalan son 200 mağazasını da kapatacak. 

Şirket, bir yandan mağazalar dışındaki tüm varlıklarını da elden çıkarıyor. New Jersey'deki merkez ofisinin eşyalarının yanı sıra dev Minyon modeliyle "Canavarlar" adlı animasyonun karakterlerinden Sulley'nin gerçek boyutlu oyuncağını da satılacaklar arasında.