30 / 04 / 2024

Tozder basın açıklaması yapacak

Tozder basın açıklaması yapacak

Bakanlar Kurulu'nun Güngören Tozkoparan riskli alan kararını Danıştay'da açtığı dava ile iptal ettiren TOZDER, Tozkoparan kentsel dönüşüm projesinde bundan sonra ne olacağını bir basın açıklaması ile kamuoyuna duyuracak. İşte TOZDER'in o açıklaması...

24 Kasım'da öğretmenlere yüzde 50 indirim! Bakan Uraloğlu'ndan son dakika 'Öğretmenler Günü' açıklaması!

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu yaptığı son dakika açıklamada, 24 Kasım Öğretmenler Günü nedeniyle 24-30 Kasım tarihleri arasında hızlı tren ve ana hatlarda öğretmenlere yüzde 50 indirim uygulanacağını açıkladı.

Aşçıoğlu'ndan marka ve ticaret ünvanı açıklaması!

Aşçıoğlu, Türkiye gayrimenkul sektöründe faaliyet gösteren şirketlerine ait olan “Aşçıoğlu” markasının ve ticaret ünvanının hukuka aykırı olarak kullanılması ile ilgili olarak bir basın açıklaması yaptı.

Akbank son günü açıkladı. Kaçıran pişman olur. Akbank'tan faizsiz kredi açıklaması

Akbank faizsiz kredi konusunda son gün açıklaması yaptı. Son günden sonra faizsiz kredi verilmeyecek. İşte detaylar...

Halkbank’tan Büyük Fırsat! Bankanın açıklaması ortalığı çalkaladı

Devlet bankası Halkbank'tan krediler konusunda büyük bir fırsat geldi. Halkbank'ın yaptığı faizsiz kredi açıklaması büyük bir yankı uyandırdı. İşte detaylar...

Merkez Bankası'ndan son dakika altın açıklaması! Kasasındaki altın değeri toplam 44,3 milyar dolar!

Merkez Bankası'ndan son dakika altın açıklaması geldi. Merkez Bankası'nın kasasındaki altının değeri 44,3 milyar dolar oldu.

Altının efendisi İslam Memiş'ten sürpriz altın açıklaması geldi! Bunu yaparsanız kaybedersiniz, başınız ağrır!

Altının efendisi İslam Memiş altın yatırımcılarına ''Bunu yaparsanız kaybedersiniz, başınız ağrır'' diyerek sürpriz altın açıklaması yaptı. 

ING bankası ve Akbank'tan promosyon açıklaması. Şimdi bakın işinize yarasın

Emekli vatandaşlar hangi bankanın ne kadar promosyon verdiğini araştırmaya devam ediyor. Promosyon yarışı temmuz ayında gelmesi muhtemel zamlardan sonra daha fazla kızışacak biz o tarihi bekleyen deriz ancak siz bir de ING ile Akbank'ın açıklamasına göz atın.

İş Bankası'ndan havalara uçuran son dakika açıklaması! Bu parayı almayı sakın unutmayın!

İş Bankası, promosyon ödemeleri konusunda önemli bir karar aldı ve 20 bin TL'lik ödeme yapacaklarını duyurdu. Bankanın yaptığı açıklamaya göre, promosyon ödemeleri için bu tutar belirlendi. Detaylı bilgi için İş Bankası'nın açıklamasına bakabilirsiniz.

Halkbank'tan bomba açıklama geldi. Halkbank'ın açıklamasını atlamayın

Kamu bankaları da özel bankalar gibi kredi kampanyalarını açıklamaya devam ediyor. Kamu bankaları arasında yer alan Halkbank da vatandaşlarla kredi paketinin detayını paylaştı.

Portekiz'de binlerce kişi konut sorununa çözüm için sokağa indi!

Birleşik Sol partisinin lideri Catarina Martins konu ile ilgili olarak yaptığı basın açıklamasında, Avrupa'nın en düşük maaşlarının ülkelerinde olduğunu ama konut fiyatlarının dünyanın en pahalısı olduğunu söyledi.

Innovia 4 mağdurlarından son dakika basın açıklaması!

Innovia 4 projesinden konut satın alanlar, inşaatın durdurulduğunu ve evlerinin teslim edilmediğine dikkat çekerek son dakika basın açıklamasında bulundu. İşte ayrıntılar...

Yapı Denetim Kuruluşları Birliği Derneği'nden Maraş Depremi açıklaması!

Yapı Denetim Kuruluşları Birliği Derneği Maraş Depremi ile ilgili bir basın açıklaması yaptı. İşte o basın açıklaması...

Bakanın açıklamasına rağmen özel okullardaki zam yüzde 200’leri aştı, veliler isyanda!

Milli Eğitim Bakanı Mahmut Özer’in dün yaptığı, “Özel öğretim kurumları için zam oranlarını haftaya belirleyeceğiz” açıklamasına rağmen, özel okullarda zam oranlarının yüzde 200’leri bulduğunu belirten veliler isyan etti!

Tozder basın açıklaması yapacak Haberi

Tozder basın açıklaması yapacak



Güngören İlçesi'ndeki Tozkoparan Mahallesi'nde 58 hektarda 5 bin 560 konutun yenileneceği Tozkoparan kentsel dönüşüm projesinin temeli sayılan Bakanlar Kurulu kararını Danıştay'da iptal ettiren TOZDER, basının ve kamuoyunun karşısına çıkıyor. 


Tozkoparan ve Mehmet Nesih Özmen Mahallelileri Kültür ve Dayanışma Derneği (TOZDER), Bakanlar Kurulu'nun 24 Nisan 2013 tarihinde aldığı riskli alan kararını 4 Haziran 2014'te iptal ettirmişti. 



Danıştay'ın iptal kararı için tıklayın!


Açıklama ne zaman? Nerede?




TOZDER, 11 Haziran 2014 Çarşamba günü saat 11:00'de Güngören Tozkoparan Mahallesi Cevat Açıkalın Caddesi üzerinde bulunan Uhud Camii karşısındaki alanda bir basın açıklaması yapacak. 


TOZDER Yönetim Kurulu tarafından derneğin internet sitesinde yapılan duyuru şöyle; 


"Bakanlar Kurulu'nun Tozkoparan Mahallesi için 24 Nisan 2013 tarihinde vermiş olduğu Riskli Alan Kararının derneğimizce açılan dava sonucu Danıştay 14 Dairesinin vermiş olduğu iptal...