07 / 07 / 2024

Trabzon 1461 satış ofisi

Trabzon 1461 satış ofisi

Baysal İnşaat tarafından hayata geçirilen daireler 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon ve 4 oda 1 salon şeklinde dizayn edildi. Proje 3 etaptan oluşuyor. Trabzon 1461 satış ofisi adres bilgileri haberimizde yer alıyor.

Trabzon Of'ta 40 bin 467 metrekarelik arazi satışa çıkıyor!

Trabzon Of Belediye Başkanlığı, Trabzon Of'ta yer alan 40 bin 467 metrekarelik ham toprak cinsindeki araziyi satıyor. Peki Trabzon Of'ta yer alan arazinin fiyatı ne kadar? 

Trabzon Büyükşehir'den satılık esnaf lokantası!

Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanlığı, Trabzon'daki esnaf lokantasını satışa çıkardı. Söz konusu satış ihalesi 13 Aralık 2023 tarihinde yapılacak.

Fındık bahçesi almak isteyenlere müjde! Trabzon’da fındık bahçesi satılacak!

Trabzon ili Arsin ilçesinde fındık bahçesi satılacak. Açık artırma usulüyle satılacak arsa için geçici teminat ve muhammen bedelleri belli oldu.

Trabzon Ortahisar'da satılık arsa!

Trabzon İli Ortahisar Belediye Başkanlığı, Trabzon ili, Ortahisar ilçesi Yeşilköy mahallesinde yer alan arsayı satışa çıkardı. Söz konusu arsa 4 bin 141 metrekare alana sahip.

Trabzon’da bahçeli konut satılacak!

Trabzon ili, Ortahisar ilçesinde bahçeli kargir konut satışı yapılacak. Açık artırma usulüyle satılacak konut için 5 Aralık’ta ihale düzenlenecek.

Trabzon Maçka'da 150 bin TL'den başlayan fiyatlarla 36 gayrimenkul satılıyor: Arsa, arazi ve iş yeri alacaklar dikkat! 

Trabzon Maçka Belediye Başkanlığı, aralarında arsa, arazi ve iş yeri olan 36 adet gayrimenkulü 150 bin TL'den başlayan fiyatlarla satıyor. İşte ayrıntılar...

Trabzon SGK’dan arazi satışı! Fiyatı belli oldu!

Trabzon ili, Şalpazarı ilçesine bir arazi satışa çıktı. Arazinin bağlı tarla vasfında olduğu ve ihalenin de 16 Kasım’da yapılacağı öğrenildi.

Trabzon'daki 18 adet iş yeri ile 1 adet depo satışa çıkıyor! 550 bin TL'den başlayan fiyatlarla...

Trabzon Büyükşehir Belediyesi, Trabzon ili, Ortahisar ilçesi, Pazarkapı Mahallesinde yer alan 18 adet dükkan ile 1 adet depoyu satıyor. Peki depo ile dükkanların fiyatları ne kadar? Satış ihalesi ne zaman? İşte ayrıntılar...

Trabzon'da uygun fiyata arsa satışı! Elinizi çabuk tutun sakın kaçırmayın! 

Trabzon Maçka Belediyesi Başkanlığı'ndan Esiroğlu mahallesinde ve merkezde yer alan 6 adet taşınmaz ihale usulüyle satışa sunuldu. İşte detaylar...

TOKİ Trabzon'da 84 bin lira peşinatla ev satıyor! Başvurular o tarihte başlıyor!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı, Trabzon Çaykara'da yer alan 2 adet konutu satışa çıkardı. İşte detaylar...

Maçka Sosyal Yardımlaşma Başkanlığı Trabzon'da 2 gayrimenkul satıyor! Yatırımcılar dikkat!

Maçka Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı Başkanlığı, Trabzon Maçka'da yer alan 2 adet gayrimenkulü satışa çıkardı. İşte bugünkü Resmi Gazete'de yayımlanan o ihale ilanı...

Trabzon Büyükşehir Belediyesi dükkan, kafe ve restoran satıyor! Yatırımcılar dikkat!

Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanlığı, Trabzon Ortahisar'da yer alan dükkan, kafe ve restoranı satışa çıkardı. İşte ihale detayları...

Trabzon Büyükşehir'den 25 milyon TL'ye satılık akaryakıt istasyonu!

Trabzon Büyükşehir Belediyesi, Trabzon ili, Ortahisar ilçesi, Çömlekçi Mahallesi'nde bulunan akaryakıt istasyonunu satıyor...

Trabzon 1461 satış ofisi Haberi

Trabzon 1461 satış ofisi

Trabzon 1461 projesi 1. etabın 3 bloğu 2016 yılı Ocak ayında teslim edilmesi planlanıyor. Projenin bütün daireleri 5 seneye kadar teslim edilmesi düşünülüyor.


Trabzon 1461 projesinde daireler 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon ve 4 oda 1 salon şeklinde dizayn edildi. Projedeki daireler 70 metrekare ile 224 metrekare arasında değişen alanlara sahip.


Trabzon 1461 projesinde sosyal etkinlik olarak otopark, seyir kamelyaları, yürüyüş parkuru, vitamin bar, kreş, çocuk oyun parkı, havuz, basketbol sahası, voleybol sahası, pilates ve fitness salonu yer alıyor. 


Trabzon 1461 projesi 1.etabında toplam 290 adet daire yer alıyor. Projenin 2' inci etabının inşası Mayıs ayında başlıyor. 1. etabının 10 bloktan oluşan projede 2. etap 12 bloktan oluşacak. 


Trabzon 1461 satış ofisi!

Adres:Uzun Sokak 1 Nolu Sağlık...