01 / 05 / 2024

trabzon 2. devlet üniversitesi nereye yapılacak

trabzon 2. devlet üniversitesi nereye yapılacak

AK PARTİ Trabzon Milletvekili Dr. Adnan Günnar, ikinci üniversitenin yakında Akçaabat’a kurulacağını söyledi.Günnar, “Yer araştırmaları yapıyoruz. Birkaç yer mevcut. Üniversitemiz, diğer fakülte ve yüksek okullarla birlikte bölge üniversitesi olacaktır.”

2 ayda 420 bin ev sahibi denetlendi! Kira sözleşmeleri artık E-devlet üzerinden yapılacak!

Hazine ve Maliye Bakanı Mehmet Şimşek yaptığı açıklamada vergi kaçıran ev sahiplerinin takibini sıkılaştırdıklarını belirterek, 2 ayda 420 bin denetim yapıldığını, kira sözleşmelerinin de artık e-devlet üzerinden yapılacağını dile getirdi.

Devlet'in 2024'te gayrimenkul satış ve kiralama hedefi 13,2 milyar lira!

Meclis'te görüşmeleri devam eden 2024 yılı Merkezi Yönetim Bütçe Kanunu Teklifi verilerinden derlenen detaylara göre, devlet, 2024'te taşınmazlardan, satış ve kiralama olmak üzere 2 farklı kalemde gelir elde etmeyi planlıyor. 

Trabzon’da Ortahisar Belediyesi arsa satacak! İhale tarihi 2 Kasım!

Trabzon iline bağlı Ortahisar Belediyesi 1.097 metrekarelik bir arsayı satışa çıkaracağını açıkladı. İhale tarihi 2 Kasım olarak belirlenirken, muhammen ve geçici teminat bedelleri de belli oldu.

Devlet, milyonlarca kişinin derdine deva olacak! 150 bin TL faizsiz, 2 yıl ödemesiz, 5 yıl vadeli destek geliyor!

Devlet ihtiyaç sahibi milyonlarca kişiye destek sağlamaya devam ediyor. Bu kapsamda yeni evlenecek gençlere 150 bin TL kredi, faizsiz, 2 yıl ödemesiz ve 5 yılda geri ödemeli destek sunacak. İşte detaylar...

TOKİ'den Trabzon Of'a 99 yeni konut geliyor! İhalesi 2 Ekim'de!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığının Trabzon Of projesi 2 Ekim tarihinde ihaleye çıkacak. TOKİ'nin Of projesinde 99 konut yer alıyor.

28 bin 500 TL'ye devlet destekli ev sahibi olun! 80, 85, 180 ve 220 metrekarelik 1+1, 2+1 ve 3+1 prefabrik evler!

Prefabrik evler hızla ilgi görüyor. 1+1, 2+1, 3+1 gibi farklı büyüklüklerde ve 80 metrekareden başlayarak 134 metrekareye kadar uzanan müstakil evler, tek katlı veya iki katlı olarak tercih edilebiliyor. Devlet, uygun şartları sağlayanlara 300.000 TL'ye kadar destek sağlıyor.

65 bin TL'ye devlet destekli ev sahibi olun! 62, 80, 85, 180 ve 220 metrekarelik konutlarda 1+1, 2+1 ve 3+1 fırsatı!

Prefabrik evler hızla ilgi görüyor. 1+1, 2+1, 3+1 gibi farklı büyüklüklerde ve 55 metrekareden başlayarak 134 metrekareye kadar uzanan müstakil evler, tek katlı veya iki katlı olarak tercih edilebiliyor. Devlet, uygun şartları sağlayanlara 200.000 TL'ye kadar destek sağlıyor.

Devlet Su İşleri personel alımında son 2 gün! Hem sınavsız hem de mülakatsız personel alımını sakın kaçırmayın!

Devlet Su İşleri personel alımında son 2 gün... Hem sınavsız hem de mülakatsız personel alımını sakın kaçırmayın...

Prof. Dr. Osman Bektaş: İstanbul'u beklerken, Trabzon'da her an deprem olabilir! Risk Trabzon'da 2, Rize'de 3 kat arttı!

Beklenen olası büyük Marmara depremi sebebiyle tüm gözler İstanbul'a çevrilmişken; uzmanlar Karadeniz fayında deprem riski olduğunu vurguladı. Prof. Dr. Osman Bektaş, deprem riskinin Risk Trabzon'da 2 kat, Rize'de 3 kat arttığına dikkat çekti. 

Aile Bakanlığından destek alanlar müjde! TC sonu 0,2,4,6,8 olanlar hemen e- Devlet'e bakın! 1250 TL hesaplara yattı!

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Derya Yanık Aile ve Sosyal Destek ödemelerinin hesaplara yatmaya başladığını duyurdu. Aile Bakanlığından destek alanlar müjde! TC sonu 0,2,4,6,8 olanlar hemen e- Devlet'e bakın! 1250 TL hesaplara yattı. İşte detaylar...

Aile Bakanlığı'ndan müjde gibi müjde! 2.354 TL peş peşe hesaplara yattı! Hemen e-Devlet`ten siz de şık diye alın!

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı tarafından herkesi ilgilendiren bir son dakika açıklaması yapıldı. 2.354 TL peş peşe hesaplara yattı! Hemen e-Devlet`ten siz de şık diye alın! İşte bütün ayrıntılar...

e-Devlet’ten hemen müracaat edin! PTT'den 900 ile 2.500 TL arasında anında nakit para alın! 

Devlet dar gelirli vatandaşlara destek ödemesi yapıyor. e-Devlet’ten hemen müracaat edin! PTT'den 900 ile 2.500 TL arasında anında nakit para alın. İşte ödemelere ilişkin merak edilenler...

2 bin, 5 bin ve 15 bin TL destek hesaplara yatacak! Ev sahipleri de kiracılar da alacak! Hemen siz de e-Devlet'e bakın!

Kahramanmaraş'ta meydana gelen iki deprem yaklaşık 13 milyon vatandaşın yaşadığı bölgeyi etkiledi. 2 bin, 5 bin ve 15 bin TL destek hesaplara yatacak! Ev sahipleri de kiracılar da alacak! Hemen siz de bakın! E-devlet başvuru...

trabzon 2. devlet üniversitesi nereye yapılacak Haberi

trabzon 2. devlet üniversitesi nereye yapılacak

AK PARTİ Trabzon Milletvekili Dr. Adnan Günnar, ikinci üniversitenin yakında Akçaabat’a kurulacağını söyledi. Akçaabat ilçesinde birtakım ziyaretler ve toplantılar gerçekleştiren Milletvekili Günnar, Akçaabat Kaymakamı Soner Şenel, Akçaabat Belediye Başkanı Şefik Türkmen ve AK Parti Akçaabat İlçe Başkanı Emre Akgün’le buluştu. Günnar ilçeye yapılması planlanan ikinci devlet üniversitesi ile alâkalı konuşarak üniversitenin yakında Akçaabat’a kurulacağını kaydetti. Günnar, “Yer araştırmaları yapıyoruz. Birkaç yer mevcut. Üniversitemiz, diğer fakülte ve yüksek okullarla birlikte bölge üniversitesi olacaktır.” dedi. Akçaabat’ın daha da gelişmesi için esnaf ve vatandaşlarla da istişare yaptıklarını, her türlü fikre ve projeye hazır olduklarını ifade etti. Günnar, “Trabzon’umuzun 18 ilçemizde olduğu gibi Akçaabat’ta da bir takım yatırımlar ve projelerimiz var. Biz bunları hayata geçirdiğimizde açıklamak istiyoruz. Yapamayacağımız hiç bir işte söz vermeyiz....