17 / 05 / 2024

trabzon 3. tünel

trabzon 3. tünel

Karadeniz bölgesindeki trafik sorunlarını tünellerle çözme konusunda çalışmalarını sürdüren Karayolları Bölge Müdürlüğü bu kez Trabzon kent merkezi trafiğini rahatlatacak projeyi Büyükşehir ile birlikte hayata geçirecek.

Cumhurbaşkanı Erdoğan resmen duyurdu: İstanbul'a 3. tünel geliyor! Büyük İstanbul Tüp Tüneli boğazın altından geçecek!

Cumhurbaşkanı Erdoğan, AK Parti'nin büyük İstanbul mitinginde peş peşe yeni müjdeleri duyurdu. Müjdelerden biri de Büyük İstanbul Tüp Tüneli oldu. Cumhurbaşkanı Erdoğan, İstanbul'a 3. tünel yapılacağını açıkladı. İşte ayrıntılar...

12 saatlik yol 5 saate düşüyor! Akdeniz’de 3 tünel ve 1 viyadük açılacak

Mersin Valisi Ali Hamza Pehlivan, Akdeniz Sahil Yolu'nda bu sene üç tünel ve bir viyadüğün hizmete açılacağını belirtti. İşte detaylar…

Trabzon'da tünel inşaatında akıma kapılan işçi yaşamını yitirdi!

Trabzon Maçka'da tünel inşaatında çalışırken elektrik akımına kapılan işçi hayatını kaybetti...

Bulgaristan'ın tünel inşaatı ihalesine 3 Türk şirketten teklif!

Bulgaristan Hükümeti, Shipka kasabasında yapılacak karayolu tüneli inşaatı için teklifleri aldı. 7 teklif arasında 5 Bulgar şirketinin yanı sıra 3 Türk şirketi de yer alıyor. 

Trabzon Boztepe'deki tünel ve yol inşaatına tepki! 

Trabzon'da Kanuni Bulvarı projesi kapsamında doğal sit alanı olan Boztepe'de yol ve tünel inşaatı tepkilere yol açtı. Doğa ve Tarifi Değerleri Koruma Derneği Başkanı Doç.Dr Coşkun Eruz çalışmaların kent siluetine zarar verdiğini belirtti. 

Tünel Akvaryum'un yüzde 25'i tamamlandı!

Trabzon Ortahisar Belediyesi tarafından Zağnos Vadisi ile Tabakhane Vadisi arasında inşa edilen Tünel Akvaryum projesinin yüzde 25'lik bölümü bitti. Proje kapsamında 50 metre kazı tamamlandı.

Çorum Kırkdilim'e 450 milyon liralık 3 tünel projesi!

Çorum'un sarp kayalıklar ve uçurumlar arasında bulunan Kırkdilim bölgesine 3 yeni tünel yapılacak. Büyük yatırım, 450 milyon liraya mal olacak.

Hassa-Dörtyol Tünel Projesi'ne ilişkin 3 soru mecliste!

Hassa-Dörtyol Tünel Projesi'nin başlama zamanı ve toplam bütçesi meclis gündemine taşındı. CHP Hatay Milletvekili Birol Ertem konuya ilişkin soru önergesi hazırladı..

Trabzon Tünel Akvaryum projesinin ihalesi yapıldı!

Ortahisar Belediyesinin su altındaki canlıların tanıtılması ve bölge turizminde alternatif oluşturulması için hayata geçirilecek olan Tünel Akvaryum projesinin ihalesi yapıldı.

Trabzon Tünel Akvaryum'un ihalesi yapıldı!

Ortahisar Belediyesi tarafından hayata geçirilmesi planlanan Tünel Akvaryum projesinin ihalesi yapıldı. İhaleye 9 firmadan teklif geldi...

Tünel Akvaryum ihale süreci Aralık ayında başlayacak!

Trabzon'da su altı canlılarının tanıtılması ve alternatif turizme katkı sağlaması amacıyla hayata geçirilecek olan  "tünel akvaryum" için ihale süreci yakında başlayacak. 

Mim Mühendislik tünel projelerinde öncü!

Mim Mühendislik, İstanbul ve Ankara metrosu başta olmak üzere onlarca projeye imza attı. Mim Mühendislik’in Yönetim Kurulu Başkanı Ökkeş Sultanoğlu “Nerede tünel var, biz oradayız. Bu sektörde dünyada ilk 3’teyiz” diye konuştu.

Taksim'e 3 katlı tünel yapılacak!

Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Ahmet Arslan Taksim'e yapılması planlanan '3 katlı tünel' projesi için ihale tarihi verdi.

trabzon 3. tünel Haberi

trabzon 3. tünel

Karadeniz bölgesindeki trafik sorunlarını tünellerle çözme konusunda çalışmalarını sürdüren Karayolları Bölge Müdürlüğü bu kez Trabzon kent merkezi trafiğini rahatlatacak projeyi Büyükşehir ile birlikte hayata geçirecek.


Edinilen bilgilere göre, Trabzon'da yapılacak olan 3.tünelle birlikte liman kavşağındaki ve batıdan doğuya İskenderpaşa mahallesi Ganita mevkiindeki sıkışmanın önüne geçilecek. Trabzon Büyükşehir Belediye yetkililerinden edinilen bilgilere göre, 3.Tünel, Çömlekçi 1.dönüşüm bölümünün bulunduğu ve yıkılan bölgeden girecek ve Kemerkaya mahallesi împerial'ın hemen yanından çıkacak şekilde inşa edilecek. Proje çalışmaları devam edilen proje tamamlandığında tüneldeki sıkışmaların da önüne geçilecek.


DOLAMAN KABUSU BİTTİ 

Trabzon kent içi 3.tüneli ve Kanuni bulvarına konulan tüneller trafiği büyük ölçüde rahatlatacak. Karadeniz'de sürücülerin kabusu haline gelen Bolaman tünelleri bittiğinde o bölgedeki trafik kazaları ve sıkışıkların önüne geçilmişti. 


OVİT AÇILIYOR 

Ovit dağında ise delme işlemi tamamlandı. Tünel gelecek...