28 / 04 / 2024

Trabzon Akçaabatta atış alanı yapılacak yerdeki çalışmalar tepkiyle karşılandı

Trabzon Akçaabatta atış alanı yapılacak yerdeki çalışmalar tepkiyle karşılandı

Trabzon’un Akçaabat ilçesine bağlı Ortaalan Mahallesi Tütüncüler mevkisi merasında yapımına başlanan atış alanı için mahalleli ayağa kalktı.

Trabzon Akçaabat'a Sera Lake Center Hotel geliyor!

Detay-1 İnş. San. Ve Tic. Ltd.Şti, Akçaabat Belediye Başkanlığı’na ait olan taşınmaz üzerinde "Sera Lake Center Hotel" projesini hayata geçirmek için düğmeye bastı.

Milli Emlak'tan arsa sahibi olma fırsatı! 55 bin TL'ye Trabzon Akçaabat'ta arsa alabilirsiniz!

Milli Emlak arsa sahibi olmak isteyenler için Trabzon'un Akçaabat ilçesindeki iki arsanın fiyatlarını açıkladı. Birinci arsa için fiyat 55 bin 310 TL, ikinci arsa için ise 106 bin 920 TL olarak belirlendi. Peşin ödemelerde yüzde 20 indirim fırsatı sunuluyor. Taksitli ödeme taleplerinde ise en az dör

Trabzon'da 26 afet konutu inşa edilecek!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı, Trabzon Akçaabat'ta 26 yeni adet konutu inşa edecek. Projenin ihalesi 22 Mart 2022 tarihinde yapılacak.

TOKİ Trabzon Akçaabat'ta 59 yeni konut inşa edecek!

Yatırımlarını sürdüren Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Trabzon Akçaabat projesinin ihalesini bugün gerçekleştiriyor.

TOKİ'den Trabzon Akçaabat'a 59 yeni lojman!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Trabzon Akçaabat ilçesinde 59 yeni lojman hayata geçirecek.

TOKİ'den Trabzon Akçaabat'a 59 yeni konut!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Trabzon Akçaabat'ta 59 yeni konut hayata geçirecek.

Zeynep Bastık Alaçatı'da villa satın aldı!

Pop müziğin başarılı isimlerinden Zeynep Bastık ile nişanlısı Tolga Akış Alaçatı'dan villa satın aldı. Çift villa için 8 milyon TL ödedi. 

TOKİ Trabzon Akçaabat Hükümet Konağı ihalesi yarın!

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Trabzon Akçaabat Hükümet Konağı projesinin ihalesini yarın gerçekleştirecek.

TOKİ'den Trabzon Akçaabat'a hükümet konağı müjdesi!

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı, Trabzon Akçaabat'ta hükümet konağı inşa edecek.

Trabzon'da ev çöktü! Ölümden şans eseri kurtuldu!

Trabzon Akçaabat İlçesi Akçaköy Mahallesi Pınarbaşı Mevkiinde bulunan Osman Levent isimli kişiye ait tek katlı ev çöktü. Levent ise çatının çökmesiyle evin altında kaldı.

Trabzon Akçaabat'ta 6.4 milyon TL'ye icradan satılık benzin istasyonu!

Akçaabat İcra Dairesi, Trabzon'un Akçaabat ilçesinde bulunan benzin istasyonunu 6 milyon 474 bin TL'ye satıyor. Gayrimenkulün ihalesi 26 Temmuz günü gerçekleşecek.

59 millet bahçesi inşa edilecek!

Türkiye genelinde şehirlere daha çok yeşil alan vee sürdürülebilir çevre kazandırma hedefiyle hayata geçirilmeye başlanan 59 millet bahçesi projesi kapsamında üç yeni uygulamanın daha ihalesi gerçekleştirildi. Sivas ile Trabzon Akçaabat ve Ortahisar'da yeni millet bahçelerinin yapım süreci başladı.

Trabzon Akçaabat Millet Bahçesi ihalesi yarın!

Trabzon İli, Akçaabat İlçesi Millet Bahçesi ile Millet Bahçesine Ait Sosyal Donatı İnşaatları ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi ihalesi yarın saat 15:00'de gerçekleştirilecek.

Trabzon Akçaabatta atış alanı yapılacak yerdeki çalışmalar tepkiyle karşılandı Haberi

Trabzon Akçaabatta atış alanı yapılacak yerdeki çalışmalar tepkiyle karşılandı

Atış alanı yapılacak yerin daha önceden huzurevi veya hastane yapılacak diye köylüye tanıtıldığını ve bu doğrultuda kendilerinden izin alındığını iddia eden mahalle sakinleri, kandırıldıklarını ifade ederek yetkililere seslendi.

Ormanın kesilerek köylerinin merasına atış alanı yapılmasına son derece karşı olduğunu ifade eden mahalle sakinlerinden İsmail Şal, “Burası Tütüncüler köyü. Daha önce atış alanı için yapılacak olan bölgeyi huzurevi veya hastane yapılacak diye köylüye tanıtılıp daha sonra burası için muhtardan izin alınıyor ancak akabinde buraya askeriyenin atış alanı yapılıyor. Biz köylüler olarak buraya atış alanı yapılmasını istemiyoruz. Çünkü köyümüzde evimize, tarlamıza bağımıza bahçemize gidebilmemiz için askeriyeden izin almamız gerekecek. Ayrıca atış yapılan alandaki seken mermiler tamamen köyümüze gidecek. Bunun haricinde gıda bakımından da baktığımız zaman atılacak mermiler tamamen kimyasal olup dumanı meyvemizin...