28 / 04 / 2024

Trabzon Beşikdüzü arazi

Trabzon Beşikdüzü arazi

Trabzon'un Beşikdüzü ilçesinde belediyeye devredilen arazi meclis gündemine taşındı. CHP Giresun Milletvekili Bülent Yener Bektaşoğlu, konuya ilişkin soru önergesi hazırladı..

3 ildeki 41 adet arsa ve arazi satılıyor! Gayrimenkul alacaklar dikkat! 

Trabzon Beşikdüzü, Çankırı Ilgaz ve Konya Çumra'da toplam 41 adet arsa ve arazi satılıyor. Peki söz konusu gayrimenkullerin fiyatları kaç TL? 

Beklenen büyük İstanbul depreminde beş yüz bin bina hasar alacak!

Beylikdüzü Belediye Başkanı Mehmet Murat Çalık, CHP İstanbul İl Başkanlığı’nın düzenlediği Kentsel Dönüşüm Paneli’nde önemli açıklamalar yaptı. Başkan Çalık 1999 yılı öncesi yapılan yapıların dönüştürülmesi gerektiğini söyledi.

Türkiye'nin e-ticaret hacminde büyük artış

Ticaret Bakanlığının verilerine göre, ocak-haziran döneminde e-ticaret sipariş adedi geçen yılın aynı döneminde kıyasla yüzde yirmi artarak artarak iki milyar beş yüz elli altı milyona çıktı.

'Kripto kralı' battıktan sonra ilk kez konuştu! Beş parasız ortada kaldı

İflas eden kripto borsası FTX’in kurucusu Sam Bankman-Fried, dolandırıcılık yapmadığını ifade etti. Şirketin iflasından sonra ilk kez kamuoyunun önüne çıkan Sam Bankman-Fried, New York Times gazetesine “Kötü bir ay geçirdim ve neredeyse hiç param kalmadı” diye konuştu. İşte tüm detaylar...

Belediye 710 bin TL'ye arsa satıyor! Arsa almak isteyenlere büyük fırsat!

Trabzon ili Beşikdüzü Belediye Başkanlığı, Trabzon ili, Beşikdüzü ilçesi, Adacık Mahallesi'nde yer alan 2 adet arsayı satıyor. İşte o arsalarla ilgili merak edilen tüm detaylar...

Ev sahipleri dikkat! Bu uyarı gözünüzden kaçmamalı! İşte son ödeme tarihi…

Eviniz, arsanız, arazi veya işyeriniz varsa bu haber sizi ilgilendiriyor. Milyonlarca gayrimenkul sahibinin ödediği Emlak Vergisi’nde ikinci taksit dönemi başladı. 1 Kasım’dan itibaren başlayan ödemelerin son günü 30 Kasım.

Trabzon Beşikdüzü'nde Turizm ve Doğa Sporları Merkezi tesisi yapım karşılığı kiralama ihalesi!

Trabzon Beşikdüzü Belediyesi tarafından, Beşikdağ Turizm ve Doğa Sporları Merkezi ticari tesisleri yapım karşılığı ve teleferik tesisi 29 sene süreyle işletilmesi ihale edilecek. Tesisin yıllık kira bedeli 1 milyon 800 bin TL olarak açıklandı. 

Trabzon Beşikdüzü ve Vakfıkebir için acele kamulaştırma kararı!

Trabzon ili, Beşikdüzü ve Vakfıkebir ilçeleri sınırları içinde yer alan bazı taşınmazların Karayolları Genel Müdürlüğü tarafından acele kamulaştırılması kararı verildi. 

MHP Beşiktaş İlçe Başkanlığı’ndan Beşiktaş'taki arazi için afiş!

MHP Beşiktaş İlçe Başkanlığı, Beşiktaş Ulus'ta tartışmalara neden olan arazi planının imarına yönelik parti binasına afiş astı.

Beşiktaş Ulus'taki arazi için tartışma büyüyor!

Beşiktaş Ulus'ta bulunan ve Çevre ve Şehircilik Bakanlığı tarafından 'plansız alan' olarak kayıtlara geçen arazi için "yeşil alan" olsun denmişti. Söz konusu arazi için 3 ortak tarafından satın alındıktan sonra imar değişikliği yapıldı. 

Yapılara zarar veren malzeme kullanımı ve yapım hatalarıdır!

İstanbul tarihi boyunca çok sayıda deprem yaşamış olup, büyük hasarlar meydana gelmiş ve can kaybı yaşanmıştır. Fakat, “Örme Sütun”, “Dikilitaş” ve Çemberlitaş bin beş yüz yılı aşkın zaman geçmesine rağmen halen ayakta. Anlaşılan insanlara ve yapılara zarar veren deprem değil" dedi.

Beşikdüzü kentsel dönüşüm çalışmalarında son durum ne?

Trabzon Beşikdüzü AK Parti İlçe Başkanı Ahmet Gören, ilçedeki kentsel dönüşüm çalışmalarını ve TOKİ konut teslimlerini anlattı.

TOKİ Trabzon Beşikdüzü 1. Etap başvuruları başladı!

TOKİ Trabzon Beşikdüzü 1. Etap 2. Bölge projesinde yer alan 5 adet konut bugün itibariyle satışa çıkıyor...

Trabzon Beşikdüzü arazi Haberi

Trabzon Beşikdüzü arazi

CHP Giresun Milletvekili Bülent Yener Bektaşoğlu, Trabzon'un Beşikdüzü ilçesinde belediyeye devredilen bir araziye ilişkin soru önergesi hazırladı. Bektaşoğlu sorularının Kültür Ve Turizm Bakanı Numan Kurtulmuş tarafından yanıtlandırılmasını istedi.

Önergesinde "Anadolu bozkırında açmadan solan çiçek bırakmayacağız" şiarıyla kurulan köy enstürülerinin kapatıldığı 1954 yılına kadar genç cumhuriyetin eğitim kaleleri olduğunu söyleyen Bektaşoğlu "Trabzon Beşikdüzü Köy Enstitüsünün bulunduğu alan 2001 yılında Trabzon Varlıklarını Koruma Kurulu kararıyla sit alanıyla korumaya alınmış olmasına rağmen, geçtiğimiz yıl sit kapsamından çıkarılmışyır." diyerek bu kapsamda 4 soru sordu.

1- Beşikdüzü Belediyesine devredilen arazide, Türkiye'nin eğitim tarihinde ve binlerce insanın aziz hatırasında önemli yer tutan ve cumhuriyeti temsil eden enstitü binalarının yıkım kararını doğru buluyor musubuz?

2- Beşikdüzü Belediyesine devredilen bu alanın büyüklüğü ne kadardır?

3- Trabzon İli Beşikdüzü Köy Enstitüsü...