04 / 05 / 2024

Trabzon Beşikdüzü ihalesi

Trabzon Beşikdüzü ihalesi

TOKİ tarafından Trabzon’un Beşikdüzü İlçesi’nde Kentsel Dönüşüm ve Gelişim Projesi kapsamında hayata geçirilecek 141 konut ile 51 dükkânın ihalesi yapıldı.

3 ildeki 41 adet arsa ve arazi satılıyor! Gayrimenkul alacaklar dikkat! 

Trabzon Beşikdüzü, Çankırı Ilgaz ve Konya Çumra'da toplam 41 adet arsa ve arazi satılıyor. Peki söz konusu gayrimenkullerin fiyatları kaç TL? 

Beklenen büyük İstanbul depreminde beş yüz bin bina hasar alacak!

Beylikdüzü Belediye Başkanı Mehmet Murat Çalık, CHP İstanbul İl Başkanlığı’nın düzenlediği Kentsel Dönüşüm Paneli’nde önemli açıklamalar yaptı. Başkan Çalık 1999 yılı öncesi yapılan yapıların dönüştürülmesi gerektiğini söyledi.

Türkiye'nin e-ticaret hacminde büyük artış

Ticaret Bakanlığının verilerine göre, ocak-haziran döneminde e-ticaret sipariş adedi geçen yılın aynı döneminde kıyasla yüzde yirmi artarak artarak iki milyar beş yüz elli altı milyona çıktı.

Ortahisar Belediyesi Trabzon'da arsa satacak! İhalesi 27 Nisan'da!

Trabzon İli Ortahisar Belediye Başkanlığı, Trabzon Ortahisar'da yer alan arsayı satışa çıkardı. Söz konusu ihale 27 Nisan 2023 tarihinde saat 11:00'de yapılacak.

Emlak Konut GYO Beşiktaş Akat ihalesine 13 firmadan teklif! 

Emlak Konut GYO, İstanbul Beşiktaş Akat ihalesi dün yapıldı. İhale için 13 firma teklif verdi. Peki Emlak Konut GYO Beşiktaş Akat ihalesine hangi firmalar teklif verdi?

'Kripto kralı' battıktan sonra ilk kez konuştu! Beş parasız ortada kaldı

İflas eden kripto borsası FTX’in kurucusu Sam Bankman-Fried, dolandırıcılık yapmadığını ifade etti. Şirketin iflasından sonra ilk kez kamuoyunun önüne çıkan Sam Bankman-Fried, New York Times gazetesine “Kötü bir ay geçirdim ve neredeyse hiç param kalmadı” diye konuştu. İşte tüm detaylar...

Belediye 710 bin TL'ye arsa satıyor! Arsa almak isteyenlere büyük fırsat!

Trabzon ili Beşikdüzü Belediye Başkanlığı, Trabzon ili, Beşikdüzü ilçesi, Adacık Mahallesi'nde yer alan 2 adet arsayı satıyor. İşte o arsalarla ilgili merak edilen tüm detaylar...

Trabzon Beşikdüzü'nde Turizm ve Doğa Sporları Merkezi tesisi yapım karşılığı kiralama ihalesi!

Trabzon Beşikdüzü Belediyesi tarafından, Beşikdağ Turizm ve Doğa Sporları Merkezi ticari tesisleri yapım karşılığı ve teleferik tesisi 29 sene süreyle işletilmesi ihale edilecek. Tesisin yıllık kira bedeli 1 milyon 800 bin TL olarak açıklandı. 

Trabzon Beşikdüzü ve Vakfıkebir için acele kamulaştırma kararı!

Trabzon ili, Beşikdüzü ve Vakfıkebir ilçeleri sınırları içinde yer alan bazı taşınmazların Karayolları Genel Müdürlüğü tarafından acele kamulaştırılması kararı verildi. 

TOKİ Trabzon Ortahisar 40 konut ihalesi bugün!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Trabzon Ortahisar kentsel dönüşüm projesinin ihalesini bugün saat 14:30'da gerçekleştirecek.

TOKİ Trabzon Arsin 221 konut ihalesi yarın!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Trabzon Arsin projesinin ihalesini yarın gerçekleştirecek.

TOKİ Trabzon Arsin 221 konut ihalesi 21 Ekim'de!

TOKİ, Trabzon Arsin'de 221 yeni konut inşa edecek. Projenin ihalesi 21 Ekim 2021 tarihinde gerçekleştirilecek.

TOKİ Trabzon Ortahisar 40 konut ihalesi yarın!

Yeni projeler için düğmeye basan Toplu Konut İdaresi Başkanlığı, Trabzon Ortahisar'da 40 konut inşa edecek. Projenin ihalesi yarın gerçekleştirilecek.

Trabzon Beşikdüzü ihalesi Haberi

Trabzon Beşikdüzü ihalesi


Başbakanlık Toplu Konut İdaresi Başkanlığı tarafından Trabzon’un Beşikdüzü İlçesi’nde Kentsel Dönüşüm ve Gelişim Projesi kapsamında inşa edilecek 141 konut ile 51 dükkânın ihalesi yapıldı. Dün gerçekleştirilen ihale kapsamında ayrıca altyapı ve çevre düzenleme işi de yer alıyor.


Konutların 33’ü 2 oda 1 salon, 108’i ise 3 oda 1 salon planında tasarlandı. Birleşik 4 bloktan oluşan projede zemin katlar iş yeri olarak tasarlandı.


TOKİ ile Beşikdüzü Belediyesi işbirliğinde yürütülen “Kentsel Dönüşüm ve Gelişim Projesi” çerçevesinde yeni konut ve iş yerleri inşa edilerek tasfiye edilmesi planlanan yapıların hak sahiplerine verilmesi hedefleniyor.


Modern mimari tarzda hazırlanan projede cephe tasarımlarında ahşap görünümlü cephe kaplamaları, söveler ve geniş balkonlar dikkat...