04 / 05 / 2024

Trabzon Beşikdüzü tapu devri

Trabzon Beşikdüzü tapu devri

Trabzon Beşikdüzü'nde gerçekleşecek kentsel dönüşüm projesi kapsamında 144 konut ile 55 işyerinin tapusu TOKİ'ye verildi. Dönüşümün gerçekleşeceği arsa ihaleye çıkacak.

3 ildeki 41 adet arsa ve arazi satılıyor! Gayrimenkul alacaklar dikkat! 

Trabzon Beşikdüzü, Çankırı Ilgaz ve Konya Çumra'da toplam 41 adet arsa ve arazi satılıyor. Peki söz konusu gayrimenkullerin fiyatları kaç TL? 

Beklenen büyük İstanbul depreminde beş yüz bin bina hasar alacak!

Beylikdüzü Belediye Başkanı Mehmet Murat Çalık, CHP İstanbul İl Başkanlığı’nın düzenlediği Kentsel Dönüşüm Paneli’nde önemli açıklamalar yaptı. Başkan Çalık 1999 yılı öncesi yapılan yapıların dönüştürülmesi gerektiğini söyledi.

Serdal Adalı: Beşiktaş'a tarihi bir tapu kazandıracağız!

Beşiktaş Başkan Adayı Serdal Adalı, Siyah-Beyazlıların olağanüstü seçimli genel kurul toplantısında önemli açıklamalar yaptı. Serdal Adalı açıklamasında Beşiktaş'a tarihi bir tapu daha kazandıracaklarını dile getirdi.

Türkiye'nin e-ticaret hacminde büyük artış

Ticaret Bakanlığının verilerine göre, ocak-haziran döneminde e-ticaret sipariş adedi geçen yılın aynı döneminde kıyasla yüzde yirmi artarak artarak iki milyar beş yüz elli altı milyona çıktı.

Aile içinde tapu devri nasıl yapılır? Masrafsız tapu devri nasıl olur?

Tapu devri pek çok kişinin kafasını karıştırmaktadır. Özellikle aile içi tapu devrine dair detaylar araştırılmaktadır. İşte bu konuda merak edilen hususlar!

'Kripto kralı' battıktan sonra ilk kez konuştu! Beş parasız ortada kaldı

İflas eden kripto borsası FTX’in kurucusu Sam Bankman-Fried, dolandırıcılık yapmadığını ifade etti. Şirketin iflasından sonra ilk kez kamuoyunun önüne çıkan Sam Bankman-Fried, New York Times gazetesine “Kötü bir ay geçirdim ve neredeyse hiç param kalmadı” diye konuştu. İşte tüm detaylar...

Belediye 710 bin TL'ye arsa satıyor! Arsa almak isteyenlere büyük fırsat!

Trabzon ili Beşikdüzü Belediye Başkanlığı, Trabzon ili, Beşikdüzü ilçesi, Adacık Mahallesi'nde yer alan 2 adet arsayı satıyor. İşte o arsalarla ilgili merak edilen tüm detaylar...

Eşe masrafsız tapu devri nasıl olur? Eşe tapu devri masrafı ne kadar?

Eşine tapu devri yapmak isteyenler, Eşe masrafsız tapu devri nasıl olur? Eşe tapu devri masrafı ne kadar? sorularını merak ediyor. İşte detaylar…

Masrafsız tapu devri nasıl olur? İşte detaylar!

Tapuda, masrafsız tapu devri denilen bir kavramdır. Vatandaşlar tarafından sorulmaktadır. İşte masrafsız tapu devrine dair detaylar!

Trabzon Beşikdüzü'nde Turizm ve Doğa Sporları Merkezi tesisi yapım karşılığı kiralama ihalesi!

Trabzon Beşikdüzü Belediyesi tarafından, Beşikdağ Turizm ve Doğa Sporları Merkezi ticari tesisleri yapım karşılığı ve teleferik tesisi 29 sene süreyle işletilmesi ihale edilecek. Tesisin yıllık kira bedeli 1 milyon 800 bin TL olarak açıklandı. 

Masrafsız tapu devri nasıl olur?

Taşınmaz malların tapu devir işlemlerinin tamamlanabilmesi için tapu dairesinde harç ödenmesi gerekiyor. Kimileri bu harç masrafını ödemek istemiyor. Peki, masrafsız tapu devri nasıl olur?

Trabzon Beşikdüzü ve Vakfıkebir için acele kamulaştırma kararı!

Trabzon ili, Beşikdüzü ve Vakfıkebir ilçeleri sınırları içinde yer alan bazı taşınmazların Karayolları Genel Müdürlüğü tarafından acele kamulaştırılması kararı verildi. 

Yapılara zarar veren malzeme kullanımı ve yapım hatalarıdır!

İstanbul tarihi boyunca çok sayıda deprem yaşamış olup, büyük hasarlar meydana gelmiş ve can kaybı yaşanmıştır. Fakat, “Örme Sütun”, “Dikilitaş” ve Çemberlitaş bin beş yüz yılı aşkın zaman geçmesine rağmen halen ayakta. Anlaşılan insanlara ve yapılara zarar veren deprem değil" dedi.

Trabzon Beşikdüzü tapu devri Haberi

Trabzon Beşikdüzü tapu devri

Trabzon'un Beşikdüzü ilçesinde yapılacak olan kentsel dönüşüm projesi için önemli bir adım atıldı. Beşikdüzü Belediyesi Atatürk Lisesi'nin alanında yapılacak olan 144 konut ile 55 işyeri için arsanın ihale öncesi tapusunu TOKi'ye devretti. Vatandaşlarla görüşmelerin tamamlandığı alandaki sorunlar çözülerek daha önce tapular belediye adına intikal etmişti. Beşikdüzü Belediyesi tarafından tapular TOKİ'ye devredilerek, ilk bölümün inşaatları için ihaleye çıkılacak. 144 konut ve 55 işyeri 10 kat olacak şekilde planlandı. Kentsel Dönüşüm ve Gelişim Projesini hayata geçirmek için kollan sıvayan Beşikdüzü Belediye Başkanı Orhan Bıçakçıoğlu, "Beşikdüzunü geleceğe hazırlayan projeleri bir bir hayata geçiriyoruz. İlçemiz, şehrimizin en önde gelen ilçelerinden biri olacak" dedi.



Karadeniz'de Son Nokta



Haber Taka Gazetesi'nde şu şekilde yer aldı...


Beşikdüzü'nde yapılacak olan Kentsel Dönüşüm projesinin önemli bir aşaması daha geride kaldı. İlçede...