09 / 05 / 2024

Trabzon Boztepeye yapılacak teleferik için yeni proje belirlendi

Trabzon Boztepeye yapılacak teleferik için yeni proje belirlendi

Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu teleferik konusunda daha önce benimsenmeyen Boztepe’ye yapılacak proje yerine sahilden Zağnos Vadisi boyunca Çamoba’ya doğru uzanan proje üzerinde çalıştıklarını söyledi.

5 soruda TOKİ Trabzon Sosyal Konut Projesi 2022! Trabzon ucuz konut projesinde hangi ilçelerde kaç konut yapılacak?

TOKİ Trabzon projesinde kaç konut inşa edilecek? TOKİ Trabzon 2022 hangi ilçelerde yapılacak? TOKİ Trabzon 2022 başvurusu…

Yomra'da 60 milyon dolarlık yatırım yapılacak!

Trabzon'un Yomra ilçesinde otel, alışveriş ve kongre merkezi gibi çeşitli yapıların da yer alacağı 60 milyon dolarlık yatırım yapılacak.

Trabzon'a yapılacak demiryolu projesi TBMM gündeminde!

CHP Giresun Milletvekili Bülent Yener Bektaşoğlu, Trabzon'a yapılacağı ilan edilen demiryolu projesine ve güzergahına ilişkin soru önergesi hazırladı..

Trabzon'un yaylalarında kentsel dönüşüm yapılacak!

YAYLALARDAKİ ilk Kentsel Dönüşüm Projesi'ne Çaykara'nın Sultan Murat Yaylası'nda start veriliyor. Kentsel Dönüşümlerle, çehresi değişen Trabzon'un şimdi de yaylalarında 'Kentsel Dönüşüm' yapılacak.

Trabzon Yomra'ya 300 dönümlük golf sahası yapılacak!

Doğu Karadeniz Bölgesi’nin ilk golf sahası Trabzon’un Yomra ilçesindeki dolgu alanında yapılacak. 650 dönümlük dolgunun yapılacağı alanın 300 dönümü ise golf sahası için ayrılacak.

TOKİ Trabzon Araklı 216 işyeri ihalesi bugün yapılacak!

TOKİ Trabzon İli, Araklı İlçesi Küçük Sanayi Sitesi 216 adet işyeri inşaatları ile altyapı ve çevre düzenlemesi işi yapım işi ihalesi bugün saat 14:30'da yapılacak.

TOKİ Trabzon Pelitli'de 301 konut ihalesi bugün yapılacak!

TOKİ Trabzon ili Pelitli kensel dönüşüm ve gelişim projesi 2.etap 301 adet konut, 1'er adet cami ve ticaret merkezi inşaatı ile altyapı ve çevre düzenlemesi işi ihalesi bugün saat 15:00'te yapılacak.

Trabzon Çömlekçi'de 3. tünel çalışması yapılacak!

Trabzon Özel İmperial Hastanesi Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Mehmet Çelebi, “Çömlekçi’de 3. tünel çalışması yapılacak. Tünele entegre olarak yeni otopark da halı sahanın alt kısmına inşa edilecek” dedi

Trabzon Elektrik Mühendisleri Odası'nda başkanlık seçimi yapılacak!

TMMOB Elektrik Mühendisleri Odası Trabzon Şubesi 14. Olağan Genel Kurulu, Makine Mühendisleri Odası Trabzon Şubesi hizmet binasında başladı. Kurul, yarın yapılacak oylama ile yeni başkanını belirleyecek.

Trabzon Çömlekçi'de kentsel dönüşüm toplantısı yapılacak!

TRABZON Büyükşehir Belediyesi ile TOKİ'nin ortaklaşa yaptıkları Çömlekçi Kentsel Dönüşüm Projesi'nde kamulaştırmalara başlanacak ikinci etap için hak sahiplerine yönelik bilgilendirme toplantısı yapılacak.

Trabzon Boztepe'ye yapılacak teleferik için yeni proje belirlendi!

Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu teleferik konusunda daha önce benimsenmeyen Boztepe’ye yapılacak proje yerine sahilden Zağnos Vadisi boyunca Çamoba’ya doğru uzanan proje üzerinde çalıştıklarını söyledi.

TOKİ Trabzon Dernekpazarı 28 konut ihalesi bugün yapılacak!

TOKİ Trabzon ili Dernekpazarı ilçesi Zincirlitaş Köyü Merkez Mahallesi'nde 28 adet afet konut inşaatı ile altyapı ve çevre düzenlemesi işi yapım işi ihalesi bugün saat 15:00'te yapılacak.

TOKİ Trabzon Araklı Kalecik cami restorasyonu ihalesi bugün yapılacak!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Trabzon ili Araklı ilçesi Kalecik Mahallesi'nde cami restorasyon inşaatı tamamlama işi yapım işi ihalesi bugün saat 15:00 'de yapılacak.

Trabzon Boztepeye yapılacak teleferik için yeni proje belirlendi Haberi

Trabzon Boztepeye yapılacak teleferik için yeni proje belirlendi

Gümrükçüoğlu, Boztepe’ye yapılacak teleferiğin genel olarak kamuoyu tarafından kabullenilmediğini belirterek, “Bu mesafede teleferiği yapmaktansa yine teleferiği sahil alanlarından Zağnos vadisi boyunca Çamoba’ya ulaştırmayı planlıyoruz. Tabakhane Vadisi boyunca yine o bölgeye ulaştırmayı hedefliyoruz” şeklinde konuştu  

TRABZON Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu teleferik konusunda daha önce benimsenmeyen Boztepe’ye yapılacak proje yerine sahilden Zağnos Vadisi boyunca Çamoba’ya doğru uzanan proje üzerinde çalıştıklarını söyledi. Gümrükçüoğlu, daha önceki dönemde Meydan Parkı’ndan Boztepe’ye yapılacak olan teleferik projesinin hazır olduğunu hatırlatarak, “Ama bütün kurum ve kuruluşların görüşleri ile yapılacak olan teleferiğin kamuoyu tarafından benimsenmediği sonucuna ulaştık. Boztepe’ye yapılacak teleferik genel olarak kamuoyu tarafından kabullenilmedi. Anketler bunu gösterdi. Bu mesafede teleferiği yapmaktansa yine teleferiği sahil alanlarından Zağnos vadisi boyunca Çamoba’ya ulaştırmayı planlıyoruz. Tabakhane Vadisi boyunca...