19 / 05 / 2024

Trabzon Çarşıbaşı yangın

Trabzon Çarşıbaşı yangın

Trabzon Çarşıbaşı'nda yangın çıktı. Kullanılmayan bir barakada çıkan yangında, biri ağır 3 çocuk yaralandı. Alevler arasında kalan çocuklar, aileleri ve de çevredeki vatandaşlar tarafından kurtarıldı.

Masquerade Club İstanbul yangınında 29 kişi öldü: O binanın yöneticisi 'Ruhsat başka, mekan başka' dedi!

Beşiktaş'ta, tadilat sırasında yangın çıkan ve 29 kişinin öldüğü Masquerade Club İstanbul gece kulübünün yer aldığı 16 katlı apartmanın yöneticisi Şule Şeker, bu mekanı yapıldığı günden beri istemediklerine ve ruhsatın başka mekanın başka olduğuna dikkat çekti. 

Market rafları zamlandı çarşı pazar karıştı! Sepette yangın büyüyor!

Market zamları durdurulamadı. KDV ve ÖTV artışından sonra marketler fiyatlarını peş peşe güncelledi. Market rafları zamlandı çarşı pazar karıştı: Sepette yangın büyüyor....

Çarşı pazar yangın yerine döndü! 1 kg bamyanın fiyatını gören vatandaş isyan etti!

Fiyat artışları hem vatandaşı hem de pazarcıyı vurdu. Son gelen zamların ardından çarşı pazar yangın yerine dönerken, vatandaş fiyatlar karşısında isyan etti. En büyük artışlardan biri de bamyaya oldu. 1 kg bamyanın fiyatı fahiş arttı. 

Elon Musk'tan başarılı olmanın 6 gizli anahtarı!

Dünyanın en zengin insanı Elon Musk, daha 12 yaşında video oyunları geliştirmeye başladı. Erken yaşta bilgisayar ve girişimcilik dünyasına adım atan Elon Musk, başarılı olmanın 6 gizli anahtarını verdi. İşte ayrıntılar...

Sıfırdan en tepeye yükselen Andrew Carnegie başarılı olmanın 7 sırrını verdi!

Fakir bir ailenin çocuğu olan ve daha sonrasında adım adım zirveye tırmanan Andrew Carnegie, başarılı olmanın 7 sırrını paylaştı. İşte Andrew Carnegie'den başarının 7 sırrı...

TOKİ Trabzon Çarşıbaşı 2022 projesi 10 soruda tüm detaylarıyla! Sadece yüzde 10 peşinat!

TOKİ Çarşıbaşı projesinde kaç konut yapılacak, nasıl başvurulur? İşte 10 soruda TOKİ Trabzon Çarşıbaşı 2022 sosyal konut projesi...

TOKİ Trabzon Çaykara başvuruları bugün sona eriyor!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığının Trabzon Çaykara projesinde yer alan 68 adet konut için başvuru dönemi bugün sona eriyor.

TOKİ Trabzon Çaykara başvuruları yarın başlıyor!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Trabzon Çaykara projesind yer alan 68 adet konut için başvuru dönemi yarın itibariyle başlıyor.

Trabzon Çarşıbaşı'nda 4 milyon TL'ye icradan satılık 4 gayrimenkul!

Trabzon İli, Çarşıbaşı İlçesi'nde yer alan 4 adet gayrimenkul toplamda 4 milyon 24 bin TL bedel ile icradan satışa çıkarıldı. Satışa konu olan gayrimenkullerin ilk ihale tarihi 18 Eylül 2018 olarak belirledi. 

TOKİ Trabzon son başvuru günü!

TOKİ Trabzon son başvuru günü bugün olarak belirlendi. Kentsel dönüşüm kapsamında hayata geçirilen projede 41 konut satışa sunuluyor. 

Trabzon Çarşıbaşı'nda kentsel dönüşüm başlıyor!

Trabzon Çarşıbaşı Belediye Başkanı Coşkun Yılmaz, ilçede hayata geçecek Kentsel Dönüşüm Projesi ile çarpık ve düzensiz yapılaşmanın ortadan kalkacağını bildirdi.

Trabzon Çarşıbaşı Teknik Anadolu Lisesi 2018'de hazır!

Trabzon’un Çarşıbaşı İlçesinde inşa edilen Teknik Anadolu Lisesi inşaatı hızıyla devam ediyor. Okulun gelecek eğitim ve öğretim yılında açılacağı belirtildi.

Mustafa Başar: Gayrimenkul almanın tam zamanı!

Mega Gayrimenkul yöneticisi Mustafa Başar'dan gayrimenkul alıcı ve satıcılarına önerilerde bulundu. Başar, ''Gayrimenkul almanın tam zamanı'' dedi.

Trabzon Çarşıbaşı yangın Haberi

Trabzon Çarşıbaşı yangın

Trabzon'un Çarşıbaşı ilçesinde bir barakada çıkan yangında 3 çocuk yaralandı.


İlçeye bağlı Kavaklı Mahallesi'nde, Burak Karaçengel (6), kardeşi Ensar Karaçengel (3) ve akrabası Elif Kara'nın (5) oyun oynadığı barakada, henüz belirlenemeyen nedenle yangın çıktı.


Alevler arasında kalan çocuklar, aileleri ve çevredeki vatandaşlar tarafından kurtarıldı. Vücutlarında yanıklar oluşan 3 çocuk, Karadeniz Teknik Üniversitesi Farabi Hastanesine kaldırılarak tedavi altına alındı.


Burak Karaçengel'in hayati tehlikesinin bulunduğu öğrenildi.


Yangının çıkış nedeninin araştırıldığı...