05 / 05 / 2024

Trabzon Çömlekçi Mahallesi kentsel dönüşüm

Trabzon Çömlekçi Mahallesi kentsel dönüşüm

TRABZON Çömlekçi Mahallesi kentsel dönüşüm projesine tepki gösteren Çömlekçi-İskenderpaşa Derneği Başkanı Dursun Ali Düzenli, Çömlekçi Kentsel Dönüşüm Projesi'ni eleştirerek, "Proje yok, laf çok." dedi.

TOKİ Trabzon projesi için düğmeye basıldı!  Resmen açıklanan bu tarihi kaçırmayın!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Trabzon'daki yeni projesi Çarşıbaşı ilçesinde inşa edilecek. Merakla beklenen projenin ihalesi 12 Ekim'de yapılacak.

TOKİ Trabzon projesi için Ekim 2023 müjdesi geldi!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığının merakla beklenen Trabzon projesi 3 Ekim 2023 tarihinde ihaleye çıkıyor. Hayrat ilçesinde yükselecek projede 103 konut yer alıyor.

TOKİ Trabzon projesinde son dakika! Bu ilçedeki proje için yeni tarih belli oldu!

Türkiye'nin 7 bölgesinde yeni konut projeleri inşa etmeye devam eden Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı, Trabzon projesi için yeni ihale tarihini duyurdu.

TOKİ Trabzon projesi için tarih açıklandı! Tek bir ilçeye tam 187 konutluk yeni proje geliyor!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığının merakla beklenen Trabzon 2023 projesi için tarih açıklandı. Tek bir ilçeye tam 187 konutluk yeni proje geliyor... Sakın kaçırmayın...

TOKİ Trabzon projesi için resmen Nisan 2023 müjdesi geldi! 157 yeni konutu aman kaçırmayın!

TOKİ Trabzon projesi için resmen Nisan 2023 müjdesi geldi! Sadece tek bir ilçede inşa edilecek olan 157 yeni konutu aman kaçırmayın....

TOKİ Trabzon projesi için tarih belli oldu! Tonya'ya 157 yeni konut geliyor!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığının Trabzon projesi için tarih belli oldu. TOKİ Trabzon Tonya projesi 3 Nisan 2023 tarihinde ihaleye çıkacak.

TOKİ Trabzon projesi için beklenen tarih geldi! 53 yeni konutu sakın kaçırmayın!

TOKİ Trabzon projesi için beklenen tarih geldi. Sadece tek bir ilçede inşa edilecek 53 yeni konutu sakın kaçırmayın...

Eyüpsultan Pirinççi Mahallesi Rezerv Yapı Alanı imar planı değişikliği askıda!

İstanbul İli, Eyüpsultan İlçesi, Pirinççi Mahallesi Rezerv Yapı Alanına İlişkin İmar Planlarına Askı İtirazları Kapsamında Yapılan 1/5000 ölçekli Nazım İmar Planı Değişikliği ve 1/1000 ölçekli Uygulama İmar Planı Değişikliği askıya çıkarıldı.

Çatalca Kaleiçi Mahallesi imar planı tadilatı askıda!

Çatalca ilçesi, Kaleiçi Mahallesi, 191 ve 192 adalar arasında kalan tescil dışı alana ve Merkez ile Yakın Çevresine ilişkin 1/5000 ölçekli 20.09.2022 tasdik tarihli Nazım İmar Planı tadilatı askıya çıkarıldı.

TOKİ Trabzon projesi için son dakika tarih değişikliği! Hemen bu detaylara bakın!

TOKİ Trabzon projesinin ihalesinin Aralık ayında gerçekleştirileceği açıklanmıştı ancak söz konusu ihale 27 Şubat 2023 tarihine ertelendi.

TOKİ Trabzon projesi için son dakika müjdesi geldi! Tam 166 yeni konutu sakın kaçırmayın!

TOKİ Trabzon projesi için son dakika müjdesi geldi... Sadece tek bir ilçede inşa edilecek olan  166 yeni konutu sakın kaçırmayın...

Gaziosmanpaşa Pazariçi Mahallesi'ndeki riskli alana ilişkin imar planı değişikliği askıda!

İstanbul İli, Gaziosmanpaşa İlçesi, Pazariçi Mahallesi (3B Bölgesi), Riskli Alana İlişkin 1/5000 Ölçekli Nazım İmar Planı Değişikliği ve 1/1000 Ölçekli Uygulama İmar Planı Değişikliği askıya çıkarıldı.

Trabzonlular dikkat! TOKİ Trabzon projesi için tarih belli oldu!  

Yeni yatırımlar için düğmeye basan Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Trabzon projesinin ihale tarihini açıkladı. İşte detaylar...

Trabzon Çömlekçi Mahallesi kentsel dönüşüm Haberi

Trabzon Çömlekçi Mahallesi kentsel dönüşüm

"MAĞDUR DURUMDAYIZ" 

Çömlekçi Mahalle Muhtarı Refik Günaydın, "Kentsel dönüşüm 2009'dan bu yana Çömlekçi'de kanayan yaradır." diyerek, "Şimdiki belediye başkanının verdiği sözle başlanmış, ancak 6 yıla rağmen 1 arpa boyu yol alınamamıştır. Şu anda 145 dönümlük alandan 23 dönümlük bir kısım kamulaştırılması yapılmıştır ve kamulaştırma bitmemiştir." şeklinde konuştu. Günaydın, "Kamulaştırma yapılan yerde Tanjant Yolu'nun duvarlarının altında hemen hemen 20-30 tane parsel var. Bunlar kamulaştınlmadı, bunların kamulaşması olmadan 23 dönümlük alanı nasıl yapacaklarım bilemiyorum." dedi. Günaydın, "Mağdur durumdayız. Çömlekçi halkı mağdur durumdadır. Yıkılan yerler çöplük, harabedir. Fare yuvalan, lağım suları vb€ Yaz geliyor, buraların temizlenip dönüşümünün yapılması lazım. Olay gecikmiştir. 10 sene içerisinde bitirileceği söylenmişti. Sayın Başkan'ımız 4 sene içerisinde bitirebilecekler mi bu projeyi merak ediyoruz." ifadelerini kullandı. 



"BELEDİYE HALKA DAVA AÇTI" 

Günaydın, "Kamulaştırmalarda...