05 / 05 / 2024

Trabzon Çömlekçi ödeme

Trabzon Çömlekçi ödeme

Trabzon Büyükşehir Belediyesi ve Toplu Konut İdaresi (TOKİ) tarafından devam edilen Çömlekçi Kentsel Dönüşüm Projesi çerçevesinde hak sahiplerine 112,7 milyon lira ödendi.

Forum Trabzon AVM'ye izin çıktı: Avrupakent GYO'dan son dakika açıklaması! 

Avrupakent GYO, Forum Trabzon AVM için iskanın alındığını açıkladı. İşte ayrıntılar...

TOKİ Trabzon projesi için düğmeye basıldı!  Resmen açıklanan bu tarihi kaçırmayın!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Trabzon'daki yeni projesi Çarşıbaşı ilçesinde inşa edilecek. Merakla beklenen projenin ihalesi 12 Ekim'de yapılacak.

Çiftçilere son dakika müjdesi! Mazot ve gübre desteği bu tarihte Ziraat Bankası kartlarına yüklenecek! Hemen bakın! 

Çiftçilerin merakla beklediği mazot ve gübre desteği ödeme tarihi belli oldu. İşte Bakan Yumaklı'nın beklenen müjdeyi duyurduğu o açıklaması...

TOKİ Trabzon projesi için Ekim 2023 müjdesi geldi!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığının merakla beklenen Trabzon projesi 3 Ekim 2023 tarihinde ihaleye çıkıyor. Hayrat ilçesinde yükselecek projede 103 konut yer alıyor.

TOKİ Trabzon projesinde son dakika! Bu ilçedeki proje için yeni tarih belli oldu!

Türkiye'nin 7 bölgesinde yeni konut projeleri inşa etmeye devam eden Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı, Trabzon projesi için yeni ihale tarihini duyurdu.

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan çiftçilere müjde! Mazot gübre desteği 5 ay erken hesaplara yatacak! Hemen tarihe bakın!

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan çiftçilere mazot gübre desteği ödeme tarihi için son dakika açıklaması geldi. Mazot gübre ödemeleri 5 ay erkene çekildi. Peki mazot ve gübre desteği ne zaman hesaplara yatacak?

2023 Haziran ayı mazot ve gübre desteği ne zaman ödenecek? Haziran ayı mazot ve gübre desteği yattı mı?

Mazot gübre desteği, Tarım ve Orman Bakanlığı tarafından verilmektedir. Vatandaşlar, haziran ayı mazot gübre desteği ödeme tarihi sorgulamaya başladı. Peki Haziran ayı mazot gübre desteği yattı mı, ne zaman yatacak? İşte detaylar!

Çiftçilerin mazot gübre destek ödemesi hesaplara yattı mı? 2023 mazot gübre desteği sorgulama ekranı! 

Mazot ve gübre desteği başta olacak şekilde çiftçiler sık sık tarımsal destek ödemelerini araştırıyor. Mazot gübre desteği ödeme tarihleri merak ediliyor. Peki çiftçilerin mazot gübre destek ödemesi hesaplara yattı mı?

Memura kira desteği! Ödeme planı belli oldu

Cumhurbaşkanı Erdoğan en düşük memur maşının 22 bin liraya çıkacağını açıklamıştı. Şimdi ise milyonlarca memura kira desteği verilecek. İşte tüm detaylar...

TOKİ Trabzon projesi için tarih açıklandı! Tek bir ilçeye tam 187 konutluk yeni proje geliyor!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığının merakla beklenen Trabzon 2023 projesi için tarih açıklandı. Tek bir ilçeye tam 187 konutluk yeni proje geliyor... Sakın kaçırmayın...

TOKİ Trabzon projesi için resmen Nisan 2023 müjdesi geldi! 157 yeni konutu aman kaçırmayın!

TOKİ Trabzon projesi için resmen Nisan 2023 müjdesi geldi! Sadece tek bir ilçede inşa edilecek olan 157 yeni konutu aman kaçırmayın....

Mazot gübre desteği il il resmen yatırıldı! Çiftçiler şimdi kontrol edin! 2023 Mart mazot ve gübre desteğinde son dakika

Üretim faaliyetinde bulunan çiftçiler mazot ve gübre desteği ödeme takvimini merak ediyor. Peki mazot ve gübre desteği hesaplara yattı mı? 

TOKİ Trabzon projesi için tarih belli oldu! Tonya'ya 157 yeni konut geliyor!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığının Trabzon projesi için tarih belli oldu. TOKİ Trabzon Tonya projesi 3 Nisan 2023 tarihinde ihaleye çıkacak.

Trabzon Çömlekçi ödeme Haberi

Trabzon Çömlekçi ödeme

Trabzon Büyükşehir Belediyesi ve Toplu Konut İdaresi (TOKİ) tarafından devam edilen Çömlekçi Kentsel Dönüşüm Projesi çerçevesinde Çömlekçi II. Etap Kentsel Dönüşüm alanında hak sahipleri ile anlaşmalara devam ediliyor. Trabzon Büyükşehir Belediyesi'nde yer alan habere göre, 61 bin 140 metrekarelik alandaki arsa ve konutlarda bulunan 3 bin 947 hissenin 2 bin 168’i anlaşma usulü ile hak sahibi vatandaşlardan satın alındı. Bu kapsamda hak sahiplerine 112,7 milyon liranın ödemesi gerçekleştirilirken geri kalan tutarların ödenmesi işlemlerine devam ediliyor.

Trabzon Büyükşehir Belediyesi Çömlekçi II. etapta yıkım çalışmalarına da son sürat devam ediyor. 324 binanın yer aldığı alanda 52 binanın yıkımı tamamlandı. Bölgede yıkım çalışmaları aralıklarla sürüyor.

Konuyla ilgili olarak değerlendirmeler yapan rabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu, hak sahibi vatandaşlara anlaşma sürecine gösterdikleri...