05 / 05 / 2024

Trabzon Dal-Çık projesi

Trabzon Dal-Çık projesi

Trabzon Yomra Belediye Başkanı İbrahim Sağıroğlu yaptığı açıklamada Kaşüstü’nde yapılması planlanan kavşağın projesinin Başbakan Binali Yıldırım tarafından onaylanarak dal-çık olarak değiştirildiğini ve sezon bitiminde yapımına başlanacağını ifade etti.

Trabzon Dal-Çık projesi onay bekliyor!

Trabzon Kaşüstü’nde yapılması planlana fakat yılan hikayesine dönen Dal-Çık projesi Karayollarından onay bekliyor.Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu Kaşüstü’nde yapılması planlanan Dal-Çık projesi için son gelişmelerini anlattı.

Deprem sonrası gündeme gelmişti... TOKİ konutlarında ihale süreci başlarken, o konutlarda dal bile kıpırdamıyor!

İzmir’in Karaburun ilçesinde deprem sonrası yıkılan evlerin yerine yapılacak konutlarla ilgili TOKİ son aşamaya gelirken, Belediye tarafından yapılmayı bekleyen konutlarda ise dal kıpırdamıyor.

Lava Aqua Gümüşlük projesi satışta! Yeni proje!

Lava Yapı tarafından inşa edilen Lava Aqua Gümüşlük villa projesi satışa çıktı. Proje kapsamında 40 adet özel villa hayata geçirilecek.

Hurdada dal kıpırdamıyor! Fiyatlar resmen çakıldı kaldı! Hurda fiyatları ne kadar? 17 Ekim 2023 hurda fiyat listesi

Güncel hurda fiyat listesi merak ediliyor. Geçtiğimiz hafta gelen 2,5 lira zamdan sonra hurda fiyatlarında dal  kıpırdamıyor. Hurda fiyatları resmen çakıldı kaldı. Hurda fiyatları ne kadar? Bakır ve demir hurda fiyatları kaç lira? 17 Ekim 2023 hurda fiyat listesi.

TOKİ'nin Trabzon'daki yeni projesi için geri sayım başladı! 166 konutluk yeni proje geliyor!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı, Trabzon'daki yeni projesi için geri sayım başladı. Verilen detaylara göre, Çarşıbaşı ilçesine 166 konutluk yeni proje geliyor.

TOKİ Eskişehir Mihalıççık projesi için beklenen tarih geldi! 142 yeni konut geliyor!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığının Eskişehir Mihalıççık projesi için beklenen tarih geldi. Söz konusu projeyle Medrese Mahallesi'ne 142 yeni konut geliyor...

TOKİ Trabzon projesi için düğmeye basıldı!  Resmen açıklanan bu tarihi kaçırmayın!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Trabzon'daki yeni projesi Çarşıbaşı ilçesinde inşa edilecek. Merakla beklenen projenin ihalesi 12 Ekim'de yapılacak.

TOKİ'nin Trabzon'daki yeni projesi için tarih belli oldu! 187 yeni konut geliyor!

TOKİ'nin Trabzon'daki yeni projesi için tarih belli oldu. TOKİ'nin resmi internet sitesinde yer alan detaylara göre, tek bir ilçeye 187 yeni konut geliyor...

TOKİ Trabzon Sürmene projesi yarın ihaleye çıkıyor! Tam 214 yeni konut için düğmeye basıldı!

TOKİ Trabzon Sürmene projesi yarın resmen ihaleye çıkıyor. Üzümlü Mahallesi'nde inşa edilecek olan tam 214 yeni konut için düğmeye basıldı.

Hurdada dal kıpırdamıyor! Hurda fiyatları ne kadar oldu? İşte 21 Ekim 2022 hurda fiyat listesi

Hurda fiyatlarına son iki gündür ne indirim ne de zam haberleri geliyor. Hurda fiyatlarında resmen son günlerde dal kıpırdamıyor. Peki güncel hurda fiyatları ne kadar oldu? Bugün hurda fiyatları kaç TL? İşte 21 Ekim 2022 hurda fiyat listesi..

TOKİ Bilecik Bozüyük 2022 Projesi tüm detaylarıyla!

TOKİ Sosyal Konut Projeleri başvuruları geçtiğimiz hafta Çarşamba günü başladı. TOKİ 250 bin Konut Projeleri kapsamında Bilecik’te de yeni projeleri hayata sokacak. Peki, TOKİ Bilecik Bozüyük Projesi’nde kaç konut yapılacak ve nasıl başvurulacak?

TOKİ Trabzon Ortahisar 2022 projesi 10 soruda tüm detaylarıyla! Peşinat miktarı sadece yüzde 10!

TOKİ Ortahisar 2022 projesinde kaç konut yapılacak, TOKİ Ortahisar projesine nasıl başvurulur? İşte 10 soruda TOKİ Trabzon Ortahisar 2022 sosyal konut projesi...

TOKİ Trabzon Of 2022 projesi 10 soruda tüm detaylarıyla! Peşinat miktarı sadece yüzde 10!

TOKİ Of 2022 projesinde kaç konut yapılacak, TOKİ Of projesine nasıl başvurulur? İşte 10 soruda TOKİ Trabzon Of 2022 sosyal konut projesi...

TOKİ Trabzon Merkez 2022 projesi 10 soruda tüm detaylarıyla! Peşinat miktarı sadece yüzde 10!

TOKİ Merkez 2022 projesinde kaç konut yapılacak, TOKİ Merkez projesine nasıl başvurulur? İşte 10 soruda TOKİ Trabzon Merkez 2022 sosyal konut projesi...

Trabzon Dal-Çık projesi Haberi

Trabzon Dal-Çık projesi



Trabzon Yomra Belediye Başkanı İbrahim Sağıroğlu, yoğun bir trafik sıkışıklığının yaşandığı ve dal-çık mı yoksa üst geçit mi olarak yapılacağı tartışma konusu olan Kaşüstü kavşağı ile ilgili olarak İçişleri Bakanı Süleyman Soylu’nun müjdeyi verdiğini belirterek "Burada köprülü kavşak ihalesini dal-çık olarak değiştirdik. Yapmış olduğumuz uzun çalışmalar neticesinde, Başbakanımız Binali Yıldırım da talimat verdi ve proje onaylandı. Sezon sonuna doğru çalışmalarına başlayacağız ve 2,5 3 ay gibi bir sürede de bitireceğiz. Buradaki trafik sıkışıklığını çözeceğiz.” dedi.


KAZIK SİSTEMİ İLE YAPILACAK

Sağıroğlu bazı mühendislerin kavşağın deniz seviyesinin altında olduğu için dal-çık projesinin uygun olmadığı yönündeki görüşlerinin sorulması üzerine bu konuların çözümü olduğunu ve gerekli araştırmaları yaptığını sözlerine ekleyerek “Hatay’da su denizi bizden 4 kat daha fazla olan yerde Karayolları o kavşağı gerçekleştirdi. Burada...