05 / 05 / 2024

Trabzon Dal-Çık

Trabzon Dal-Çık

Trabzon Kaşüstü’nde yapılması planlana fakat yılan hikayesine dönen Dal-Çık projesi Karayollarından onay bekliyor.Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu Kaşüstü’nde yapılması planlanan Dal-Çık projesi için son gelişmelerini anlattı.

Konutların satış süresi uzuyor! Satılık konutların ilanda kalma süresi 67 güne yükseldi!

Son zamanlarda konut piyasasında dal kıpırdamıyor. Talebin olmadığı ama fiyatların gittikçe yükseldiği konut piyasasında konut satış ilanları artmaya devam ediyor. Satılık konutların ilanda kalma süresi 67 güne yükseldi!

Deprem sonrası gündeme gelmişti... TOKİ konutlarında ihale süreci başlarken, o konutlarda dal bile kıpırdamıyor!

İzmir’in Karaburun ilçesinde deprem sonrası yıkılan evlerin yerine yapılacak konutlarla ilgili TOKİ son aşamaya gelirken, Belediye tarafından yapılmayı bekleyen konutlarda ise dal kıpırdamıyor.

Konya'nın en büyük AVM'si olacaktı! Çürümeye terk edildi! İşte nedeni...

2016 yılında Yeni İstanbul Yolu Caddesi üzerinde “Konya'nın en büyüğü olacak” iddiasıyla temeli atılan ve hemen çalışmalara başlanılan AVM projesinde 7 yıldır dal kıpırdamıyor. 

Hurdada dal kıpırdamıyor! Fiyatlar resmen çakıldı kaldı! Hurda fiyatları ne kadar? 17 Ekim 2023 hurda fiyat listesi

Güncel hurda fiyat listesi merak ediliyor. Geçtiğimiz hafta gelen 2,5 lira zamdan sonra hurda fiyatlarında dal  kıpırdamıyor. Hurda fiyatları resmen çakıldı kaldı. Hurda fiyatları ne kadar? Bakır ve demir hurda fiyatları kaç lira? 17 Ekim 2023 hurda fiyat listesi.

Hurdada dal kıpırdamıyor! Hurda fiyatları ne kadar oldu? İşte 21 Ekim 2022 hurda fiyat listesi

Hurda fiyatlarına son iki gündür ne indirim ne de zam haberleri geliyor. Hurda fiyatlarında resmen son günlerde dal kıpırdamıyor. Peki güncel hurda fiyatları ne kadar oldu? Bugün hurda fiyatları kaç TL? İşte 21 Ekim 2022 hurda fiyat listesi..

Dolarda dal kıpırdamıyor, çakıldı! Doların yükselişi buraya kadar mı? 12 Mayıs 2022 son dakika dolar kuru

Dolar kuru hafta içerisinde hızla yükselmeye başladı. Piyasalarda her gün dolar kuru yakından takip edilirken dolardaki yükseliş milyonlar tarafından sorgulatılmaya başlandı: dolar neden yükseliyor? Dolar 15,48 seviyelerine kadar yükseldikten sonra bugün çakıldı.

Dalçık Yapı Ticaret Sanayi Limited Şirketi kuruldu!

Dalçık Yapı Ticaret Sanayi Limited Şirketi Ümraniye'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Hasan Dalçık tarafından kuruldu.

Uğur Okulları'ndan 5 ile 6 yeni kampüs!

Türkiye'nin 51 şehrinde akademik ve bilimsel eğitim anlayışıyla eğitim veren Uğur Okulları, 2021-2022 eğitim öğretim yılında İzmir Güzelbahçe, Bayraklı, Ankara Doğukent, Trabzon, Kocaeli Körfez ve Yalova kampüslerinde hizmet sunmaya başlayacak...

Trabzon'daki Barma Yaylası Turbalığı kesin korunacak hassas alan ilan edildi

Trabzon ili, Köprübaşı ve Çaykara ilçeleri içerisinde yer alan bazı alanların kesin korunacak hassas alan olarak ilan edilmesi hakkında karar bugünkü Resmi Gazete'de yayımlandı.

Mustafa Bıyık: Yomra'ya yapılacak her projeyi destekleyeceğiz!

Yomra Belediye Başkanı Mustafa Bıyık, Kaşüstü Mahallesi'nde sürdürülmekte olan dal-çık ve altyapı inşaatlarını yapan kişilere teşekkür etti. Bıyık ayrıca, Yomra'ya yapılacak her projeyi destekleyeceğini açıkladı.

Trabzon Millet Kıraathanesi açıldı!

Trabzon Büyükşehir Belediyesi tarafından Trabzon Botanik bünyesinde hayata geçirilen Millet Kıraathanesi, Bitki Kütüphanesi ve Kök Müzesi gerçekleştirilen törenle hizmete açıldı.

Trabzon Balık Hali ihalesi 21 Şubat'ta!

Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu, Balık Halinin yapım ihalesinin 21 Şubat'ta gerçekleştirileceğini açıkladı.

Trabzon Tabakhane Köprüsü'nde yıkılma riski!

Trabzon'da kentsel dönüşüm kapsamında su borusunun patlaması sonucu çıkışında çökme meydana gelen ve yıkılma riski buluan Roma dönemine ait Tabakhane Köprüsü'nde incelemeler yapıldı.

Trabzon Dal-Çık Haberi

Trabzon Dal-Çık

Büyükşehir Belediye Başkanı Gümrükçüoğlu proje için “Proje bize gelirse biz Trabzon için her zaman en iyi çalışmaların yanında olmuşuzdur” dedi


Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu Kaşüstü’nde yapılması planlanan Dal-Çık projesi için son gelişmelerden söz ederek, “Karayolları ağında olan bu yol ve kavşak finansmanını ve projesini kim onaylayacak ve sağlayacaksa tabi olarak o kuruluşa gönderilecektir. Hatta biz belediyemiz olarak herhangi bir yerde bir yol düzenlemesi yapacağımızda kendi yol ağında olmasa bile Karayollarının bu konudaki görüşlerini prensip olarak alırız. Kendi yol ağımızda olan projede de nasıl ilgili kurumların görüşlerini aldıysak bu projede kendi yol ağımızda olmayan, kendi yatırım programımızda olmayıp tamamen Karayolları tarafından projelendirilen alandır. Hem projesi, hem finansmanı. Kanuni olarak Karayollarında olması münasebeti ile birincil muhatabı orasıdır” dedi.


KARAYOLLARI ONAYLADIKTAN...