17 / 07 / 2024

Trabzon demiryolu

Trabzon demiryolu

Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığının bütçe görüşmelerinde konuşan AK Parti Trabzon Milletvekili Salih Cora, Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Mehmet Cahit Turhan’a Trabzon’un yeni bir havalimanına kavuşmak istediğini söyledi. Cora, Atatürk'ün hayali olan demiryolu projesinin çizildiğinin haberini verdi...

Trabzon'a mutlaka demiryolu gelmeli!

SAADET Partisi(SP) Trabzon 1. Sıra Milletvekili Adayı Dursun Ali Düzenli, İnşaat Mühendisleri Odası (İMO) Başkanı Mustafa Yaylalı ve oda yönetim kurulunu ziyaret ederek görüş alış verişinde bulundu.

CHP Milletvekili Ahmet Kaya'dan demiryolu yatırımı eleştirisi!

CHP Trabzon Milletvekili Ahmet Kaya yaptığı açıklamada, TCDD Genel Müdürü Ali İhsan Uygun’a Trabzon, Rize, Artvin, Giresun, Gümüşhane ve Ordu illerinde demiryolu olmadığını söyleyerek, bazı eleştiriler yaptı.

Erzincan-Trabzon Demiryolu Hattı Projesi'nin akıbeti mecliste!

Erzincan-Kelkit-Gümüşhane-Torul-Maçka-Trabzon Demiryolu Hattı Projesi'nin akıbeti meclis gündemine taşındı. CHP'li Kaya, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

Ahmet Kaya'dan Erzincan-Trabzon Demiryolu Hattı tepkisi!

CHP Trabzon Milletvekili Ahmet Kaya, Erzincan-Trabzon Demiryolu Hattı projesi ile ilgili önemli açıklamalarda bulundu.

Trabzon Demiryolu projesi çizilmeye başlandı!

Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığının bütçe görüşmelerinde konuşan AK Parti Trabzon Milletvekili Salih Cora, Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Mehmet Cahit Turhan’a Trabzon’un yeni bir havalimanına kavuşmak istediğini söyledi. Cora, Atatürk'ün hayali olan demiryolu projesinin çizildiğinin haberini verdi...

Erzincan-Gümüşhane-Trabzon arası demiryolu hattı projesi TBMM'de

Giresun'un Karadeniz Bölgesi'ni İç Anadolu Bölgesi'ne bağlayacak demiryolu projesindeki güzergahta yer almaması TBMM gündemine taşındı. CHP'li Tığlı, konuya ilişkin soru önergesi hazırladı...

Trabzon'a Erzincan'dan demiryolu projesi!

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Mehmet Cahit Turhan, Trabzon için hayata geçireceği 16 projesini açıkladı. Turhan, "Trabzon'a Erzincan'dan demiryolu projesi çalışmalarımız devam ediyor." dedi.

Erzincan-Trabzon Demiryolu çalışmaları başladı!

Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Gümrükçüoğlu "14 Mayıs'ta gerçekleştirilecek ihalenin ardından hazırlanacak proje kapsamında yapım çalışmalarına başlanılacaktır" dedi.

Erzincan-Trabzon Demiryolu Projesi geliyor!

T.C. Devlet Demiryolları sitesinde yer alan projeler bölümünde planlanan demiryolları projelerinde Erzincan-Trabzon Demiryolu projesi yer aldı. Proje için düğmeye basıldı.

Trabzon demiryolu, 50 binlik plana işlendi!

Trabzon Büyükşehir Belediye Nisan ayı meclis toplantıları gerçekleştirildi. Toplantı gündeminde, “Trabzon İli sınırlarını kapsayan 1/50 Bin ölçekli İl Çevre Düzeni Planı Teklifi ile ilgili müzakere” tek gündem maddesi yer aldı.

Mürşit Gürel: Erzican demiryolu hattından Giresun da faydalansın!

Giresun İl Genel Meclisi Başkanı Mürşit Gürel Erzincan'dan Doğu Karadeniz'e uzanacak demiryolu hattı ile ilgili “Biz tren yolu Trabzon’dan geçmesin demiyoruz; Giresun da faydalansın istiyoruz” diye konuştu.

Trabzon'a yapılacak demiryolu projesi TBMM gündeminde!

CHP Giresun Milletvekili Bülent Yener Bektaşoğlu, Trabzon'a yapılacağı ilan edilen demiryolu projesine ve güzergahına ilişkin soru önergesi hazırladı..

Trabzon demiryolu ile Batum'a bağlanacak!

Başbakan Binali Yıldırım, katıldığı programda, Trabzon'un demiryolu ile Batum'a bağlanmasına ilişkin çalışma yapılacağı yönünde açıklama yapmıştı. Bu açıklama ticaretle uğraşan çevrelerde heyecanla karşılandı.

Trabzon-İran demiryolu hattı bir an önce hayata geçirilmeli!

TTSO Yönetim Kurulu Başkanı Suat Hacısalihoğlu, Trabzon-İran demiryolu hattının bir an önce hayata geçirilmesi, İran'ın mallarının Trabzon üzerinden dünyaya gönderilmesinin sağlanması gerektiğini ifade etti.

Trabzon demiryolu Haberi

Trabzon demiryolu

TBMM Plan ve Bütçe Komisyonu Üyesi olan yapan AK Parti Trabzon Milletvekili Av. Salih Cora, Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığının bütçe görüşmeleri ile ilgili değerlendirmede bulundu. Havaliman’ının yolcu kapasitesinin giderek artış gösterdiğini belirten Cora “Sayın Bakanım Trabzon Havalimanı’yla ilgili bizimle de paylaştığınız önemli ve güzel düşünceleriniz vardır, bu konuda dertli olduğunuzu, böyle bir yatırımı yapmak istediğinizi çok iyi biliyoruz. İnşallah, Trabzon Havalimanı pistinin yakın zamanda onarılacağını biliyoruz. Trabzon’un yeni bir havalimanına da kavuşmak istediğini sizlerle paylaşmak istiyorum.” dedi. 

ESKİ BAŞKANLARA TEŞEKKÜR

Günebakış Gazetesi'nde yer alan habere göre, Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığının bütçesinin hayırlı uğurlu olması dileklerinde bulunan Cora, Bakan Turhan'ın bir mühendis olarak başladığı kurumda birçok merhaleyi kat ettiğini ve birçok başarılı işlere imza attığını söyleyerek,  “Zor şartlarda şu anda...