01 / 05 / 2024

Trabzon Dernekpazarı toki ihale

Trabzon Dernekpazarı toki ihale

TOKİ Trabzon Dernekpazarı İlçe Emniyet Müdürlüğü hizmet binası ile altyapı ve çevre düzenlemesi işi yapım işi ihalesi bugün saat 14.30'da gerçekleşecek.

TOKİ Trabzon Dernekpazarı'nda ilçe emniyet müdürlüğü binası yaptırıyor!

TOKİ Trabzon Dernekpazarı ilçe emniyet müdürlüğü hizmet binası inşaatı yapım işi ihalesi 30 Aralık 2015 tarihinde saat 15.30'da gerçekleşecek.

TOKİ Trabzon Dernekpazarı 28 konut ihalesi bugün yapılacak!

TOKİ Trabzon ili Dernekpazarı ilçesi Zincirlitaş Köyü Merkez Mahallesi'nde 28 adet afet konut inşaatı ile altyapı ve çevre düzenlemesi işi yapım işi ihalesi bugün saat 15:00'te yapılacak.

TOKİ Trabzon Dernekpazarı'nda 28 adet konut yaptıracak!

TOKİ Trabzon ili Dernekpazarı ilçesi Zincirlitaş Köyü Merkez Mahallesi'nde 28 adet afet konut inşaatı ile altyapı ve çevre düzenlemesi işi yapım işi ihalesi 28 Mayıs'ta yapılacak.

Trabzon Yomra TOKİ 2019 başvuruları başladı!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Trabzon Yomra projesi kapsamındaki 61 adet konut satışa sunuldu.

Trabzon Ortahisar TOKİ Evleri TBMM gündeminde!

Trabzon'un Ortahisar ilçesi Yenicuma Mahallesi'nde yapılan TOKİ konutlarında kurasız ve indirimli konut sahibi olan kişiler TBMM gündemine taşındı. İyi Partili Örs, konuya ilişkin soru önergesi hazırladı...  

Trabzon'da TOKİ çalışmaları başladı!

Trabzon Büyükşehir Belediyesi, tarihi Karagöz Meydanı alanında yer alan Trabzon Öğretmenevi ve Cudibey Ortaokulu'nun yapımına devam ediyor.

Trabzon Yomra TOKİ 511 konut ve 24 dükkan ihalesi bugün!

Trabzon Yomra İlçesi Kentsel Dönüşüm ve Gelişim Projesi 511 Adet Konut ve 24 Dükkanlı 1 Adet Ticaret Merkezi İnşaatları ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi ihalesi bugün gerçekleştirilecek.

Trabzon'da TOKİ tarafından yapılan iş merkezleri TBMM'de!

CHP Trabzon Milletvekili Haluk Pekşen, Trabzon'da TOKİ tarafından yapılan iş merkezlerine ilişkin sorularını Çevre ve Şehircilik Bakanı Sayın Mehmet Özhaseki'ye sordu...

Trabzon Yenicami ve Zincirlitaş'a dönüşüm müjdesi!

Trabzon Dernekpazarı Yenicami Mahallesi, Zincirlitaş Mahallesi ve Merkez Mahallesi’nde gerçekleştirilecek kentsel dönüşüm çalışması için Trabzon Büyükşehir Belediyesi, Toplu Konut İdaresi (TOKİ) ve Dernekpazarı Belediyesi arasında protokol imzalandı.

Trabzon Dernekpazarı'nda kentsel dönüşüm başlıyor!

Trabzon'un Dernekpazarı ilçe merkezinin kentsel dönüşüme tabi tutulacağı bildirildi. Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu, "Yöresel mimariye özen gösterilerek ilçe merkezi modern ve sağlıklı bir yaşam alanı olarak yeniden dizayn edilecek." dedi.

Trabzon Dernekpazarı'na kentsel dönüşüm müjdesi!

Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu, Demekpazarı'nda kentsel dönüşüm çalışması yapılacağını belirterek "Dernekpazarı en modern ilçelerden biri haline gelecek" dedi .

Trabzon Dernekpazarı'nda kentsel dönüşüm hızlandı!

Dernekpazarı Belediye Başkanı Mehmet Aşık, ilçeyi yeni bir görünüme kavuşturmak için kentsel dönüşüm çalışmalarına hız verdi.

Trabzon Dernekpazarı Eminiyet Müdürlüğü'nün kaba inşaatı bitti!

Trabzon Dernekpazarı Belediye Başkanı Dr. Mehmet Aşık ilçede devam eden çalışmalar hakkında açıklamalarda bulundu.

Trabzon Dernekpazarı'nda kentsel dönüşüm başlıyor!

Trabzon'un Dernekpazarı ilçe merkezinde kentsel dönüşüm için çalışmalar başladı. Dernekpazarı Belediyesi'nin aldığı bu karar daha sonra Büyükşehir Belediye Meclisi'nde oylanarak kabul edildi.

TOKİ Trabzon Dernekpazarı İlçe Emniyet Müdürlüğü inşaat ihalesi bugün!

TOKİ Trabzon Dernekpazarı İlçe Emniyet Müdürlüğü hizmet binası ile altyapı ve çevre düzenlemesi işi yapım işi ihalesi bugün saat 14.30'da gerçekleşecek.

Trabzon Çaykara TOKİ kura çekiliş sonucu!

Trabzon Çaykara TOKİ kura çekiliş sonucu henüz açıklanmadı. Toplamda 5 adet dairenin bugün satışa sunulduğu projede fiyatlar 114 bin 52 TL'den başlıyor.

Trabzon Dernekpazarı toki ihale Haberi

Trabzon Dernekpazarı toki ihale

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Trabzon Dernekpazarı İlçe Emniyet Müdürlüğü hizmet binası ile altyapı ve çevre düzenlemesi işi yapım işi ihalesi bugün saat 14.30'da yapılacak. 

İhale ilanı;

Trabzon İli Dernekpazarı İlçesi Emniyet Müdürlüğü Hizmet Binası ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İnşaatı İşi yapım işi 4734 sayılı Kamu İhale Kanununun 19 uncu maddesine göre açık ihale usulü ile ihale edilecektir.  İhaleye ilişkin ayrıntılı bilgiler aşağıda yer almaktadır. 


İhale Kayıt Numarası: 2016/4956  

1-İdarenin

a) Adresi: İstanbul Hizmet Binası Atakent Mah. 221 Sok. No.5 34307 Halkalı KÜÇÜKÇEKMECE/İSTANBUL

b) Telefon ve faks numarası: 2124954040 - 2124700316

c) Elektronik Posta Adresi:  

ç) İhale dokümanının görülebileceği internet adresi: https://ekap.kik.gov.tr/EKAP/

2-İhale konusu yapım işinin

a) Niteliği, türü ve miktarı: Konvansiyonel Kalıp Sistemiyle Yapılacak Olan İlçe Emniyet Müdürlüğü Hizmet Binası ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi...