18 / 07 / 2024

Trabzon emekli evleri

Trabzon emekli evleri

Emekliler Derneği Trabzon Şube Başkanı Burhan Bayraktar emeklilik ve derneğin yaptığı bir takım Maliyetlerle ilgili bazı açıklamalarda bulundu.

Konya TOKİ Emekli Evleri ile ilgili 4 soru!

Konya'da TOKİ aracılığıyla yapılan evlerden emeklilerin yararlandırılmasına yönelik çalışmalar ve Meram Gödene ve Beybeste'de yapılan dairelerin çekilişlerinin tarihi TBMM gündemine taşındı. CHP'li Şener, konuya ilişkin soru önergesi hazırladı...  

TOKİ Tokat Emekli Evleri için ön kayıt kuyruğu!

TOKİ'nin Tokat’ta satışa çıkaracağı 292 konut için emekliler, banka önünde uzun kuyruklar oluşturdu. Ön kayıt yaptırmak isteyen vatandandaşlar banka şubesi önünden ayrılmadı. 

TOKİ Dedeli emekli evleri başvuru tarihi!

TOKİ Dedeli emekli evleri başvuru tarihi haberimizde yer alıyor. Projede 2 oda 1 salon konutlar bulunuyor.

Trabzon Sümela Evleri satılık daire!

Teslimlerin hemen yapıldığı Trabzon Sümela Evleri 170 konuttan meydana geliyor. Trabzon Sümela Evleri satılık daire fiyatları 260 bin TL'den başlıyor.

Trabzon Sümela Evleri 2017 fiyat!

Trabzon'da Akçaabat-Söğütlü-Yıldızlı Çevreyolu'na 300 metre yakınlıkta yükselen Sümela Evleri Sebat Proje imzasını taşıyor. Trabzon Sümela Evleri 2017 fiyat listesi haberimizde yer alıyor.

Sümela Evleri Trabzon fiyat!

Sümela Evleri Trabzon fiyat listesi 4+1 dairelerde 260 bin TL'den başlayarak değişiyor. Sümela Evleri'nde daireler hemen teslim ediliyor...

TOKİ Sivas Yenimahalle Emekli Evleri kurası!

Sivas Yenimahalle 184 Konut Emekli projesi kapsamında, hak sahibi olan Emekliler için hak belirleme kurası yapılacak. Peki, TOKİ Sivas Yenimahalle Emekli Evleri kurası ne zaman?

TOKİ Trabzon Tabakhane Evleri sözleşme dönemi başlıyor!

206 adet dairenin sözleşmesinin imzalanacağı projede toplamda 353 adet daire mevcut. TOKİ Trabzon Tabakhane Evleri sözleşme dönemi başlıyor...

TOKİ Trabzon Tabakhane Kentsel Yenileme Evleri sözleşmesi!

Trabzon Tabakhane Yenicuma projesi toplamda 353 adet konuttan oluşuyor. İşte TOKİ Trabzon Tabakhane Kentsel Yenileme Evleri sözleşmesi...

Toki Çanakkale Ayvacık Emekli Evleri kurası!

TOKİ'nin Çanakkale Ayvacık'ta emeklilere özel hayata geçirdiği 160 konut kuralı olarak satılıyor. İşte, Toki Çanakkale Ayvacık Emekli Evleri kurası..

TOKİ Batman Emekli Evleri'nin teslimleri 1 ay uzatıldı!

Türkiye Emekliler Derneği Batman Şubesi tarafından emekliler için yapılan TOKİ evleri ile ilgili açıklama yapıldı.

TOKİ Çanakkale Ayvacık Emekli Evleri kurası!

160 konut olarak yükselen TOKİ Çanakkale Ayvacık Emekli Evleri'nde başvurular sürüyor. Peki, TOKİ Çanakkale Ayvacık Emekli Evleri kurası ne zaman?

Emekli Çanakkale Ayvacık TOKİ Evleri başvuru!

Emekli Çanakkale Ayvacık TOKİ Evleri başvuru işlemleri devam ediyor. Toplamda 160 adet dairenin bulunduğu projede başvuru ücreti 500 TL 'dir.

Trabzon emekli evleri Haberi

Trabzon emekli evleri

En kısa zamanda uygun arazi bulunduğu takdirde evi olmayan emeklilere ev imkânı sağlayacağını söyleyen Emekliler Derneği Trabzon Şube Başkanı Burhan Bayraktar; 'emeklilerin dert ve sıkıntılarını çözmek onların mutlu olduğunu görmek bizim boynumuzun borcudur' dedi. 


Emekliler Derneği Başkanı Burhan Bayraktar dernek hakkında şu açıklamalarda bulundu; 'Emekliler Derneği Trabzon Şubesi 1975 yılında kurulda Bu şube o tarihten itibaren emeklinin hak ve menfaatlerini, emeklinin sivil toplumdaki ve Trabzon'daki yerini gücü oranında savunma politikasında ilerliyor. Bugün Trabzon'da 142.371 emekli yaşıyor. Hiçbir sivil toplumda olmayan sayı kadar bir sayı mevcut. Trabzon Türkiye'nin en pahalı kentlerinden bir tanesi ve kentin 75 bini açlık sınırlarının altında yaşamaktadır. 


ÜLKEDE HUZUR VARSA BİZDE HUZURLUYUZ 

Ülkemizde huzur varsa bizler de huzurluyuz. Eğer diken seviliyorsa gül bahçesine dönüşür. Emekliler olarak bu kötü gidişatın farkındayız....