27 / 07 / 2024

trabzon Fatih Safitürk Kent Konağı

trabzon Fatih Safitürk Kent Konağı

Trabzon Büyükşehir Belediye Meclisi Aralık ayı dördüncü oturumu Meclis Başkan Vekili Seyfullah Kınalı’nın başkanlığında gerçekleştirildi.

Fatih Altaylı'dan yabancıya konut satışı tepkisi: Parayı verenin 7 sülalesi Türk vatandaşı oluyor!

Fatih Altaylı, katıldığı bir yayında yabancıya konut satışı ile ilgili açıklamalarda bulundu ve "250 bin dolar verenin 7 sülalesi Türk vatandaşı oluyor" dedi. Peki yabancıya konut satışı ile ilgili vatandaşlar neler söyledi? 

TÜRKÇİMENTO Yönetim Kurulu Başkanı Yücelik: Uluslararası standartlara uygun çimento üretimi her zaman önceliğimiz!

TÜRKÇİMENTO Anadolu Buluşmaları’nın yedincisi Elazığ’da yapıldı. TÜRKÇİMENTO Yönetim Kurulu Başkanı Fatih Yücelik,  Türk çimento sektörüne ilişkin güncel bilgileri paylaşarak, Uuluslararası standartlara uygun çimento üretimi her zaman öncelikleri olduğunu belirtti.

Osfa Mimarlık Mühendislik Ve Danışmanlık Limited Şirketi kuruldu!

Osfa Mimarlık Mühendislik Ve Danışmanlık Limited Şirketi bugün Arnavutköy'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Fatih Türk tarafından kuruldu.

Konut satışları en çok Beyoğlu, Beylikdüzü, Bakırköy ve Fatih'te azaldı! Beklenen deprem İstanbul'da satışları etkiledi

EVA Gayrimenkul Değerleme Uzmanı Eylül Helin Gül, İstanbul'daki konut satışlarını mercek altına aldı ve satışların en çok azaldığı ilçelerin Beyoğlu, Beylikdüzü, Bakırköy ve Fatih olduğunu belirtti. İşte ayrıntılar...

Fatih Peker hangi okuldan mezun oldu? Hangi alanlarda çalıştı?

Peker GYO Yönetim Kurulu Üyesi Türk iş insanı Fatih Peker kimdir? Fatih Peker ne iş yapıyor? Hangi okuldan mezun oldu? İşte Fatih Peker ile ilgili merak edilen tüm ayrıntılar...

İstanbul’da emlak fiyatları baştan aşağı değişti! Avcılar Fatih ve Bakırköy’de fiyatlar düşerken, kuzeyde fırladı!

Deprem felaketinin ardından beklenen Marmara depremi İstanbul'daki emlak fiyatlarını etkiledi. Avcılar, Fatih, Bakırköy gibi riskli ilçelerde fiyatlar düşerken; daha sağlam olduğu söylenen kuzey bölgelerde ise talep patlaması yaşanıyor.

Büyük İstanbul depreminde korkutan tablo! Fatih, Zeytinburnu, Bahçelievler, Bakırköy, Küçükçekmece... Peş peşe açıklandı

İBB Deprem ve Zemin İnceleme Müdürlüğü tarafından olası büyük İstanbul depremi ile ilgili çarpıcı bir çalışma yapıldı. Büyük İstanbul depreminde korkutan tablo! Fatih, Zeytinburnu, Bahçelievler, Bakırköy, Küçükçekmece... Peş peşe açıklandı

Doğal gaz fiyatları ucuzlayacak mı? Vatandaşlara ücretsiz gaz verilebilir mi? Bakan Fatih Dönmez açıkladı!

Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Fatih Dönmez, Habertürk'te yayınlanan bir canlı yayına konuk olarak gündeme dair önemli açıklamalarda bulundu.

İstanbul'da 24 taksitle 4 konut ve 2 gayrimenkul satılıyor! Megakentte ev almak isteyenlere yüzde 20 indirim fırsatı!

İstanbul Avrupa Yakası Milli Emlak, İstanbul ili, Fatih, Bakırköy, Şişli ve Büyükçekmece ilçelerinde yer alan 4'ü konut olmak üzere 6 gayrimenkulü taksit imkanıyla satıyor. İşte ayrıntılar...

Fatih Altaylı: İktidar seçim için İslam ülkelerinden yüklü miktarda para topluyor

Habertürk yazarı Fatih Altaylı iktidarın seçimi kazanmak için her şeyi göze aldığını dile getirirken İslam ülkelerinden yüklü miktarda nakit dolar transfer edildiğini ve bunun nasıl ödeneceğinin dahi hesaplanmadığını aktardı.

Fatih Altaylı'dan hükümete KYK kredileriyle ilgili flaş talep!

Habertürk yazarı Fatih Altaylı, AK Parti hükümetine seslenerek KYK kredisini faizleriyle birlikte ödeyen vatandaşlar için çağrıda bulundu.

Fatih Altaylı vatandaşın cebinden çıkacak parayı açıkladı

Habertürk yazarı Fatih Altaylı, Hazine ve Maliye Bakanlığı'nın açıkladığı yeni ekonomik önlemlerin ilgili çarpıcı bir yazı kaleme aldı.

Fatih'te 550 metrekare müstakil ev 8.6 milyon TL'ye icradan!

T.C. İstanbul 10. İcra Dairesi, İstanbul ili, Fatih ilçesi, Kürkçibaşı Mahallesi, 843 ada 38 parselde yer alan 550 metrekarelik müstakil evi 8 milyon 590 bin TL'ye satıyor...

trabzon Fatih Safitürk Kent Konağı Haberi

trabzon Fatih Safitürk Kent Konağı


Trabzon Büyükşehir Belediye Meclisi Aralık ayı dördüncü oturumu Meclis Başkan Vekili Seyfullah Kınalı’nın başkanlığında gerçekleştirildi. Belediye Meclis Salonunda icra edilen toplantıda ilgili komisyonlardan gelen önergeler görüşülerek karara bağlandı.

ŞEHİT MUHAMMET FATİH SAFİTÜRK KENT KONAĞI

Bu kapsamda görevi başında bombalı saldırı sonucu şehit edilen Mardin’in Derik ilçesi Kaymakamı Muhammet Fatih Safitürk’ün isminin Trabzon’da yaşatılmaması amacıyla, Büyükşehir Belediyesi tarafından Trabzon’a kazandırılan kent konağının isminin Şehit Muhammet Fatih Safitürk Kent Konağı olarak değiştirilmesi oybirliği ile karara bağlandı.


Trabzon Ticaret ve Sanayi Odası (TTSO) eski Meclis Başkanı Ali Osman Ulusoy’un isminin yaşatılması içinde Havaalanı mevkiinde bulunan kavşağa, Ali Osman Ulusoy Kavşağı ismi verilmesi oybirliği ile kararlaştırıldı.



Trabzon Büyükşehir...