30 / 04 / 2024

Fatih Altaylı: İktidar seçim için İslam ülkelerinden yüklü miktarda para topluyor

Fatih Altaylı: İktidar seçim için İslam ülkelerinden yüklü miktarda para topluyor

Habertürk yazarı Fatih Altaylı iktidarın seçimi kazanmak için her şeyi göze aldığını dile getirirken İslam ülkelerinden yüklü miktarda nakit dolar transfer edildiğini ve bunun nasıl ödeneceğinin dahi hesaplanmadığını aktardı.



Doların 18 lirayı aştığı, enflasyonun tavan yaptığı dönemde seçim zamanı yaklaşırken yarınından emin olamayan iktidar ise elinden geleni adeta ardına koymuyor.

Yıllardır söz verildiği halde yapılmayan EYT, öğretmen atamaları ve vatandaşı ev sahibi yapabilmek için birçok projede adımlar atmaya hazırlanan iktidarın seçimler için başka bir planını da Fatih Altaylı ortaya çıkardı.

YÜKLÜ MİKTARDA NAKİT DOLAR GELİYOR

Habertürk yazarı Fatih Altaylı, bugünkü yazısında dikkat çeken bir iddiayı gündeme getirdi.


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön