02 / 05 / 2024

trabzon fengo otel nerede

trabzon fengo otel nerede

Trabzon’un Yalıncak Beldesi’nde Tarım ve Kırsal Kalkınmayı Destekleme Kurumu (TKDK) ve Avrupa Birliği (AB) destekli proje kapsamında inşa edilen 3 yıldızlı Fengo Otel hizmete açıldı...

Trabzon'da 18.2 milyon TL'ye icradan satılık otel!

Trabzon İli, Yomra İlçesi, Kaşüstü Mahallesi, Yalı Mevkii'nde yer alan otel vasıflı gayrimenkul 18 milyon 250 bin TL bedel ile icradan satışa çıkarıldı. 

Trabzon otel yatırımında zirveyi zorluyor!

Bu senenin ilk 10 ayında 48 şehirde 143 yeni otel projesi 2.3 milyar TL’lik teşvik belgesi aldı. Antalya ve İstanbul yine ‘en fazla otel yatırımı yapılan iki il’ olurken, Trabzon 12 otel yatırımı ile adeta zirveyi zorladı.

Trabzon'da Araplara arazi satışı yargıya taşındı!

Trabzon’un Beşikdüzü ilçesinde otel ve alışveriş merkezi yapılmak üzere Şehit Üstteğmen Erdal Kurtoğlu Parkı'nın Arap yatırımcılara satılması yargıya taşındı. Vatandaşlar, arazi satışının iptali istemiyle dava açtı.

Trabzon Boztepe'deki otel imara uygundur!

Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu, Trabzon’un Ortahisar ilçesi Boztepe Mahallesi’nde inşası devam eden otel yatırımını değerlendirdi.

Trabzon Yomra'ya 150 milyon dolarlık otel yatırımı!

Trabzon'un Yomra ilçesinde turizm yatırımları artıyor. 150 milyon dolar maliyetli otel projesinin bölgeye kazandırılması bekleniyor.

Trabzon Beşikdüzü'ne 100 milyon dolarlık mega proje!

Trabzon Beşikdüzü Belediye Başkanı Orhan Bıçakçıoğlu, bölgedeki yatırımları ve projeleri anlattı. Bıçakoğlu, ilçeye 100 milyon dolar değerinde 600 odalı otel, AVM ve rezidans projesinin müjdesini verdi.

Rasim Güntekin: Trabzon'da yatırımcıyı kaçırıyorlar!

Rasim Güntekin, dönemin Başbakanı Mesut Yılmaz’ın isteği üzerine Trabzon’a otel kurdu. Yeni yatırımlar düşünüyordu. Ama yapılan haksızlık canına tak etti. Şimdi ise “Çok sevdiğim şehrimi terk etme noktasına geldim” diyor…

Ibis Otel Novotel Zeytinburnu ve Trabzon'un değerleme raporu!

Akfen Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı Ibis Otel&Novotel Zeytinburnu ve Novotel Trabzon'a ait 31 Aralık 2016 tarihli değerleme raporu yayınlandı.

Trabzon Beşikdüzü Best Otel yıkılıyor!

Yıllardır Beşikdüzü ilçesinde çok konuşulan son zamanlarda ise gündem olan herkesin olumlu veya olumsuz mutlaka bir şeyler söylediği Beşikdüzü Best Otel yıkılıyor.

Trabzon Vakfıkebir'e otel projesi geliyor!

Trabzon Vakfıkebir Belediye Başkanı Muhammet Balta, beraberinde AK Parti Trabzon Milletvekilleri Ayşe Sula Köseoğlu, Muhammet Balta ve AK Parti İlçe Başkanı Enver İskenderoğlu olduğu halde projelerini basına tanıttı.

Trabzon Sheraton'da kat krizi!

Trabzon’un Kaşüstü mevkiinde dünyaca ünlü 5 yıldız Sheraton Otel’i yapacak olan Dubaili Armana Grubun az kat izni verildiği için projeyi hayata geçirmekten vazgeçtiği iddia edildi. Yomra Belediye Başkanı İbrahim Sağıroğlu ise iddiaları yalanladı.

Trabzon Yomra Residence Otel açıldı!

Trabzon’un Yomra İlçesi yeni Oteline kavuştu. Açılışı yapılan Yomra Residence Otel; Otel King Süit apartman ve Queen Süit Apartman olarak iki farklı seçenekte 12 süitten oluşuyor.

Trabzon'da otel yatırımları hız kazandı!

Trabzon’da yatak kapasitesini artırmak için otel yatırımları hızlandı. 356 konaklama tesisinde 3 bin 796 oda ve 18 bin 650 yatak kapasitesine sahip Trabzon’da yatak kapasitesini artırma çalışmaları yapılıyor.

trabzon fengo otel nerede Haberi

trabzon fengo otel nerede


Trabzon’un Yalıncak Beldesi’nde Tarım ve Kırsal Kalkınmayı Destekleme Kurumu (TKDK) ve Avrupa Birliği (AB) destekli proje kapsamında inşa edilen 3 yıldızlı Fengo Otel hizmete açıldı.


Otel işletmecisi Sebahat Keleş , yerelde Trabzon, genelde ise ülke turizmine hizmet vermek için yola çıktıklarını ifade ederek ”2014 yılında hizmete açılan, sahil yolunun hemen yanında bulunan Fengo Otel, Trabzon Havalimanı'na 1 km, şehir merkezine 8 km, Cevahir Alışveriş Merkezi'ne ise yaklaşık olarak 1 km mesafedeki eşşiz konumu ile değerli müşterilerimize hizmet vermektedir. Hotelimiz 19 standart oda ve 3 suit oda olmak üzere toplamda 22 oda ve 50 adet yatak ile hizmete sunulmuştur. Hotelimiz birbirinden farkı 22 odası, deniz manzarası ve kumsalı ile hiç bilmediğimiz bir Trabzon'u yaşatacak. Fengo Otel konuklarına sunduğu konfor ve hizmeti...