05 / 05 / 2024

Trabzon Havalimanı onarım çalışmaları

Trabzon Havalimanı onarım çalışmaları

Trabzon Havalimanı'nda başlatılan bakım ve onarım çalışmaları meclis gündemine taşındı. CHP'li Kaya, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

Trabzon Havalimanı'ndaki bakım ve onarım çalışmaları mecliste!

Trabzon Havalimanı'nda başlatılan bakım ve onarım çalışmaları meclis gündemine taşındı. CHP'li Kaya, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

Trabzon Havalimanı pist yenileme çalışmaları ay sonunda tamamlanacak!

Türkiye'nin yolcu ve uçak trafiği bakımından en önemli havalimanları arasında bulunan Trabzon Havalimanı'nda pist yenileme çalışmaları hız kesmeden sürüyor.

Ahmet Kaya'dan Trabzon Havalimanı'ndaki pist bakım çalışmalarına ilişkin soru önergesi!

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Trabzon Milletvekili Ahmet Kaya, Trabzon Havalimanı’nda başlatılan bakım ve onarım çalışmalarının ihalesiz olarak verildiği iddialarına ilişkin açıklamalarda bulundu. Kaya, konuya iliişkin soru önergesi sundu...

Atatürk Havalimanı'nda bakım ve onarım çalışmaları başladı!

Ticari uçuşlara kapanan Atatürk Havalimanında TAV Havalimanları ile DHMİ Genel Müdürlüğü arasındaki devir teslim işlemleri bitti. DHMİ'ye teslim edilen mevcut terminal binasında bakım onarım çalışmaları başladı.

Bakıma alınan Trabzon Havalimanı yeniden açıldı!

Kısa süreliğine bakıma alınan Trabzon Havalimanı yeniden faaliyete geçti. Trabzon Havalimanı tamamlanan pist bakımı ile bugün saat 06.00’da yeniden uçuşlara açıldı.

Hatay Havalimanına yapılan bakım onarım çalışmaları mecliste!

Son 5 yılda Hatay Havalimanına yapılan bakım onarım çalışmaları meclis gündeminde konu oldu. CHP'li Güzelmansur söz konusu çalışmalara ilişkin soru önergesi hazırladı...

İnşaat mühendislerinden Trabzon Havalimanı açıklaması!

İMO Trabzon Şubesi Başkanı Mustafa Yaylalı, “Havalimanı Trabzon’a yeterli değil” diyerek Trabzon Havalimanı’nın mevcut durumu ve geleceğiyle ilgili ihtiyaçları belirlemek, çözüm önerilerini ve beklentilerini sunmak amacıyla önemli açıklamalarda bulundu. 

3. havalimanı metrosunun bakım-onarım tesisleri için yeni plan!

29 Ekim 2018 tarihinde açılacak olan 3. Havalimanı'na ulaşımı sağlayacak olan metro hattının atölye, park yeri, manevra ve bakım-onarım tesisleri için imar planları yeni hazırlandı.

Akyazı Şenol Güneş Stadı'nda onarım başladı!

Trabzon'un yeni stadı Şenol Güneş Kompleksi´nin çatısı rüzgardan zarar gördü. Kuzey tribün girişinde yer alan bazı duvarları yıkılan statta onarım çalışmaları başladı.

Kapadokya Havalimanı'nda onarım çalışmaları başlıyor!

Nevşehir’de yer alan Kapadokya Havalimanı bakım ve onarım çalışmaları nedeniyle 5 ay boyunca kapalı kalacak.

DHMİ Antalya Havalimanı pat sahaları onarım işi 30 Eylül'de ihaleye çıkıyor!

Devlet Hava Meydanları İşletmesi, DHMİ Antalya Havalimanı pat sahaları onarım işini 30 Eylül 2014 tarihinde saat 14.00'te ihaleye çıkaracak. Onarım işi toplam 45 gün sürecek.

Esenboğa Havalimanı'nda 1 numaralı pist kanalı onarımı ihaleye çıkıyor!

Devlet Hava Meydanları İşletmesi Genel Müdürlüğü; Esenboğa Havalimanı'nda 1 numaralı pist kanalı derz dolgu ve çatlak onarımı yapım işi ihaleye çıkıyor. İş 50 günde tamamlanacak.

Hatay Havalimanı bina bakım onarım işi ihalesi iptal edildi!

Hatay Havalimanı Müdürlüğü bina bakım onarım işi Devlet Hava Meydanları işletmesi Genel Müdürlüğü tarafından ihaleye çıkmıştı. İhale için 29 Ağustos 2014 tarihinde iptal kararı alındı.

Trabzon Havalimanı onarım çalışmaları Haberi

Trabzon Havalimanı onarım çalışmaları

CHP Trabzon Milletvekili Ahmet Kaya, koronavirüs salgını nedeniyle emlak vergisi ve  TOKİ  konutlarının ödemelerinin ertelenmesi talebine ilişkin soru önergesi hazırladı. Kaya, sorusunun Ulaştırma Ve Altyapı Bakanı Ail Karaismailoğlu tarafından yanıtlandırılmasını istedi.

CHP'li Kaya, ''1957 yılında hava meydanı olarak trafiğe açılan, 1995 yılında havalimanı statüsü kazanan Trabzon Havalimanı, bugün Karadeniz Bölgesi'nin iç ve dış hat uçuşlarında 24 saat hizmet veren en önemli havalimanıdır. Devlet Hava Meydanları İşletmesi bünyesinde faaliyet gösteren havalimanı, halen 1985 yılında hizmete giren 2.640 metre uzunluğundaki orta büyüklükteki uçakların iniş kalkışına imkan veren pisti kullanmaktadır. Trabzon Havalimanı'nda 2019 yılında; iç hatta gerçekleştirilen 25 bin 930 seferde 3 milyon 372 bin 231 yolcu taşınmıştır. Dış hat seferlerinde ise gerçekleştirilen 4 bin 405 seferde toplam 394 bin 917 yolcu taşınmış...