16 / 05 / 2024

Trabzon İkisu Grup Yolunda son durum

Trabzon İkisu Grup Yolunda son durum

Trabzon Büyükşehir Belediyesi, Trabzon’un Yomra ilçesinde bulunan ve birçok mahalle tarafından kullanılan İkisu Grup Yolu’nu yeniden inşa ediyor.

Trabzon Beşikdüzü'nde yıkım krizi!

Trabzon’un Beşikdüzü İlçesi’nde bulunan Şehit Üsteğmen Erdal Kurtoğlu parkının kentsel dönüşüm kapsamında yıkılması için ilk kepçe vuruldu. Bir grup protesto ederken, yıkım durduruldu.

Trabzon'da 209 inşaat işçisi için mesleki yeterlilik sınavı!

Trabzon'da inşaat ve makine alanında toplam 209 kişiye mesleki yeterlilik sınavı yapıldı. Sınav, Of Çaysan ve Kantekin Grup İnşaat’ta gerçekleştirildi.

Trabzon Fuar ve Kongre Merkezi'nin ruhsatı alındı!

Trabzon’da Dünya Ticaret Merkezi arazisi üzerine Armada Grup tarafından inşa edilecek fuar ve kongre merkezi kompleksinin inşaat ruhsatı alındı.

AKS Grup'tan Trabzon Yeşilköy'e 550 konut!

AKS Grup Trabzon Yeşilköy'de hayata geçireceği projesini Ocak'ta satışa çıkarıyor. 27 blok halinde yükselen projede 550 adet konut bulunuyor.

Trabzon Karakaya'ya yeni baraj geliyor!

Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu, " Boğaç Deresi üzerinde baraj inşası içinde çalışmalara devam ediliyor. Karakaya Grup İçme Suyunun hizmet verdiği alandan daha geniş bir alanı besleyecek olan barajın inşası için zemin sondaj çalışmaları tamamlandı." dedi

Trabzon Yaylacık-Çubuklu Grup Yolu asfaltlandı!

Trabzon Büyükşehir Belediyesi il genelindeki yol çalışmalarına aralıksız olarak devam ediyor. Arsin ilçesinin Yeşilyalı Mahallesi’nde bulunan Yaylacık-Çubuklu Grup Yolu’nda da Büyükşehir Belediyesi tarafından 1,5 km’lik asfaltlama çalışması gerçekleştirildi.

Trabzon İkisu Grup Yolu yeniden inşa ediliyor!

Trabzon Büyükşehir Belediyesi, Trabzon’un Yomra ilçesinde bulunan ve birçok mahalle tarafından kullanılan İkisu Grup Yolu’nu yeniden inşa ediyor.

Trabzon İkisu Grup Yolu yeniden inşa ediliyor!

Trabzon Büyükşehir Belediyesi, Trabzon’un Yomra ilçesinde bulunan ve birçok mahalle tarafından kullanılan İkisu Grup Yolu’nu yeniden inşa ediyor.

Trabzon'da yol çalışmaları tam gaz!

Trabzon Büyükşehir Belediyesi, mahalleleri birbirine ve ilçe merkezlerine bağlayan grup yollarında betonlama çalışmalarına başladı. Belediye proje kapsamında Akçaabat ilçesinin Akören, Yeşilyurt ve Özdemirci mahalleleri tarafından kullanılan Akören-Yeşilyurt-Özdemirci Grup Yolu’nda da betonlama çalı

Trabzon Akören-Yeşilyurt-Özdemirci'nin yolları yenileniyor!

Trabzon Büyükşehir Belediyesi, mahalleleri birbirine ve ilçe merkezlerine bağlayan grup yollarında betonlama çalışmalarını aralıksız olarak sürdürüyor.

Trabzon İkisu Grup Yolu'nun yapım ihalesi 14 Temmuz'da!

İkisu Grup Yolunun yöre insanına layık hale getirilmesi için icra edilen planlama ve altyapı çalışmaları tamamlandı. Bu çalışmalar doğrultusunda yol yapım ihalesi 14 Temmuz 2016 tarihinde gerçekleşecek.

Trabzon'a 1,5 milyon liralık yatırım!

Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu, "TİSKİ Beşikdüzü ilçesinde 9 mahallenin içme suyu sorununa son verecek, Ağaçlı-Bozlu-Gürgenli Grup İçmesuyu Projesi inşaatına aralıksız devam ediyor." değerlendirmesinde bulundu.

TS Grup, Trabzon Yeşilyurt Oteli'ni restore ettirecek!

Trabzon’da 26 Milyonluk yatırımı ile dikkat çeken TS Grup, bir yandan yatırımlarına devam ederken bir taraftan da, şehrin öncelikleri sıralamasında yer alan turizm alanında yeni projelerini hayat geçirmenin planlarını yapıyor.

Trabzon İkisu Grup Yolunda son durum Haberi

Trabzon İkisu Grup Yolunda son durum

Büyükşehir Belediyesinin yolu yöre insanına layık hale getirmek için gerçekleştirdiği planlama ve altyapı çalışmalarının tamamlanmasının ardından yapım ihalesi gerçekleştirildi. 14 Temmuz’daki ihalenin ardından yüklenici firmaya yer teslimi yapılarak çalışmalara başlandı. 


İkisu Grup Yolunun bahse konu bölgesinde 2 bin 200 metre uzunluğunda, 17 metre genişliğinde son derece modern bir yol inşa ediliyor. Proje kapsamında yolun her iki yönüne kaldırım yapılarak 9 bin m2 parke taşı, yağmur suyu hattı ve ızgara döşenecek, gerekli istinat ve ihata duvarları yapılacaktır. 25 bin m3 kazı yapılacak şekilde yapımı oluşturulacak olan yol, 9 bin ton civarında nitelikli asfaltla kaplanacak. 


İkisu Grup Yolu’nda uzun yıllar boyunca önemli sorunlar yaşandığına dikkat çeken Başkan Gümrükçüoğlu, “Trabzon’umuzun büyükşehir statüsüne kavuşmasıyla bu tür bölgelerine gerekli yatırımları yapma şansına sahip olduk. Büyükşehir Belediyesi...