02 / 05 / 2024

Trabzon Moloz 6 bin kişilik cami

Trabzon Moloz 6 bin kişilik cami

Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu, Moloz mevkiinde şehir camisi yapılacağını açıkladı. 6 bin kişilik kapasitesi olacak cami, şehrin önemli bir ihtiyacını giderecek

Trabzon'da uygun fiyata arsa satışı! Elinizi çabuk tutun sakın kaçırmayın! 

Trabzon Maçka Belediyesi Başkanlığı'ndan Esiroğlu mahallesinde ve merkezde yer alan 6 adet taşınmaz ihale usulüyle satışa sunuldu. İşte detaylar...

TOKİ'den Trabzon Maçka'ya 144 yeni konut!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Trabzon Maçka Esiroğlu Mahallesi 2. Etap 144 Adet Konut ve 2 Dükkanlı Ticaret Merkezi İnşaatları ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi (E- İhale) ihalesini 6 Mayıs 2021 tarihinde gerçekleştirecek.

Sümela'nın teleferik ihalesi 6 ay içinde yapılacak!

Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Murat Zorluoğlu, Sümela'ya inşa edilecek teleferik için 6 ay içinde ihaleye çıkılacağını açıkladı. 

Trabzon Moloz'a yeni yaşam ve rekreasyon alanı projesi geliyor!

Trabzon Moloz'da inşa edilen caminin çevresine Trabzon Büyükşehir Belediyesi tarafından yapılacak olan 180 dönümlük yeni yaşam ve rekreasyon alanının projesi tamamlandı. Projede ihale sürecine başlanıyor.

Trabzon'da 6 ilçe için imar uyarısı!

Askı süreleri uzatılan imar planlarıyla ilgili vatandaşları uyaran TMMOB Şehir Plancıları Odası Trabzon Şube Başkanı Ercan Şen, Ortahisar, Akçaabat, Çarşıbaşı, Sürmene, Of ve Şalpazarı ilçelerine ait 1/5000 ölçekli nazım imar planlarının askıda olduğunu hatırlattı. 

Şişli Gülbağ'da 6 katlı binanın çatısı çöktü!

İstanbul Şişli Gülbağ Mahallesi'nde yer alan 6 katlı binanın çatısında çökme yaşandı, moloz parçaları etrafa saçıldı. 

Trabzon Moloz Bölgesi'nin çehresi yeni yatırımlarla değişecek!

Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Murat Zorluoğlu, yaptığı açıklamada, Moloz Bölgesi'nin çehresi yeni yatırımlarla değişeceğini söyledi.

Trabzon'da 26.6 milyon TL'ye satılık 7 gayrimenkul!

T.C. Trabzon 1. Sulh Hukuk Mahkemesi Satış Memurluğu, Trabzon İli, Ortahisar İlçesi, Çukurçayır/Sofrakaya Mahallesi, 234 ada, 11 parselde bulunan 7 adet gayrimenkulü 26 milyon 595 bin TL'ye satıyor.

Trabzon Akçaabat'ta 6.4 milyon TL'ye icradan satılık benzin istasyonu!

Akçaabat İcra Dairesi, Trabzon'un Akçaabat ilçesinde bulunan benzin istasyonunu 6 milyon 474 bin TL'ye satıyor. Gayrimenkulün ihalesi 26 Temmuz günü gerçekleşecek.

700 yıllık Trabzon Akçakale Kalesi restorasyona hazırlanıyor!

Trabzon'da 700 yıl önce moloz ve kesme taşlarla inşa edilen Akçakale Kalesi restorasyona hazırlanıyor. Çalışmaların kısa sürede tamamlanması planlanıyor.

Trabzon Akçaabat'ta 6.6 milyon TL'ye icradan satılık 2 arsa!

Trabzon İli, Akçaabat İlçesi, Yıldızlı Merkez Mahallesi'nde yer alan 2 adet arsa toplamda 6 milyon 675 bin 695 TL bedelle icradan satışa çıkarıldı. 

Trabzon Tonya'ya otopark ve pazaryeri projesi!

Trabzon Büyükşehir Belediyesi tarafından Tonya ilçesinde otopark ve pazaryeri inşa edilecek. 6 dönüm arazide hayata geçirilecek proje için çalışmalara başlandı.

Trabzon Öğretmenevi'nin temeli atılıyor!

Toplam 6 bin metrekare alan üzerinde hayata geçirilecek olan Trabzon Öğretmenevi projesinin temeli atılıyor.

Trabzon Moloz 6 bin kişilik cami Haberi

Trabzon Moloz 6 bin kişilik cami

Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu, Moloz mevkiinde şehir camisi yapılacağını açıkladı. 6 bin kişilik kapasitesi olacak cami, şehrin önemli bir ihtiyacını giderecek 


Trabzon’un Ortahisar ilçesine bağlı Moloz mevkiinde 6 bin kişilik şehir camisi yapılması planlanıyor. Projeyle ilgili bilgi veren Büyükşehir Belediye Başkanı Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu, “Şehrimizde her zaman insanlarımız cenazelerine ve dini faaliyetlerine önem vermektedir. Buradan hareketle, alan itibariyle sıkıntılı biz durum söz konusu. Cenaze hizmetlerinde çok büyük kalabalıkların oluşması ve bu kalabalıklara cevap verecek meydanlarımızın olmamasının sıkıntısını çekiyo- ruz. Trabzon’un en büyük ihtiyaçlarından biri bu şekilde ihtiyaçlara cevap verebilen, insanların otoparklardan faydalanabildiği, sıkışıklığın olmadığı, cemaatin rahatça abdest alabileceği bir yerdi. Bu, Trabzon’un sıkıntılarından birisidir. Bu münasebetle oradaki alanın rekreatif olarak düzenlenmesinin çalışmasını yapıyoruz. Ocak ayında gerçekleştirdiğimiz Büyükşehir...