22 / 05 / 2024

trabzon of kıyıcık imar durumu

trabzon of kıyıcık imar durumu

Trabzon Of Kıyıcık Beldesi Şehir Geçişi 1/ 5000 ve 1/ 1000 ölçekli imar planları bugün askıya çıktı. İmar planları 2 Temmuz 2014 tarihinde askıdan inecek.

Trabzon Of'ta kiralık 2 arazi! 

Of Kaymakamlığı Milli Emlak Şefliği Trabzon Of Darılı'da yer alan iki adet araziyi kiraya verecek. Söz konusu kiralama ihalesi 27 Aralık tarihinde yapılacak.

Trabzon Of'ta 40 bin 467 metrekarelik arazi satışa çıkıyor!

Trabzon Of Belediye Başkanlığı, Trabzon Of'ta yer alan 40 bin 467 metrekarelik ham toprak cinsindeki araziyi satıyor. Peki Trabzon Of'ta yer alan arazinin fiyatı ne kadar? 

Jeoloji Mühendisleri Odası'ndan Trabzon'a deprem uyarısı: Erzincan depremi Trabzon'u da yıkar!

Trabzon Jeoloji Mühendisleri Odası Başkanı Semi Hamzaçebi, Erzincan'da olabilecek bir depremin Trabzon'u da yıkacağına dikkat çekerek önemli açıklamalarda bulundu. 

TOKİ, Trabzon'da ilk kazmayı vurdu! Afetzedeler için 99 konut inşa edecek!

Trabzon'da 2000 yılından itibaren meydan gelen çeşitli afetlerde evleri yıkılan veya oturulamaz raporu verilen afetzedeler için konut inşa edilecek.

TOKİ'den Trabzon Of'a 99 yeni konut geliyor! İhalesi 2 Ekim'de!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığının Trabzon Of projesi 2 Ekim tarihinde ihaleye çıkacak. TOKİ'nin Of projesinde 99 konut yer alıyor.

TOKİ'den Trabzon Of'a 99 konutluk yeni proje müjdesi!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı, Trabzon Of projesiyle 99 yeni konut inşa edecek. İşte Of TOKİ projesi ile ilgili detaylar..

İŞKUR’a göre işi hazır olan 10 meslek grubu var!

İŞKUR’un “Türkiye İş gücü piyasasında En Çok Açık İşi Olan 10 Meslek” raporundaki meslek grubu şöyle: Garson, makineci, satış danışmanı, dokuma konfeksiyon, temizlik görevlisi, gazaltı kaynakçısı, perakende satış elemanı, ön muhasebeci, şoför yük taşıma, paketleme işçisi.

THY bir ödül daha aldı! THY 'En Sürdürülebilir Bayrak Taşıyıcı Havayolu' oldu!

Türk Hava Yolları (THY), uluslararası finans dünyası kuruluşu World Finance tarafından ‘En Sürdürülebilir Bayrak Taşıyıcı Hava Yolu’ ödülüne layık görüldü. 

Deprem felaketinden sonra yeni değişiklik: Sismik izolatör ve kauçuktan taşıyıcı kolon üretimi için teşvik arttı!

Yatırımlarda Devlet Yardımları Hakkında Kararda Değişiklik Yapılmasına Dair Karar, bugünkü 32128 Sayılı Resmi Gazete'de yayımlandı. Deprem felaketinden sonra yeni değişiklik: Sismik izolatör ve kauçuktan taşıyıcı kolon üretimi için teşvik arttı!

Trabzon hasır yüzükler görenleri büyülüyor! Trabzon hasır yüzükler ne kadar? Elizi 20 Ekim 2022 fiyat listesi 

Kendine has havası olan Trabzon hasır yüzükler binlerce kişinin dikkatini çekiyor. Görenleri kendine hayran bırakan bu yüzükler çok kişi tarafından tercih ediliyor. Peki Trabzon hasır yüzük fiyatları ne kadar? İşte Elizi Trabzon hasır yüzük fiyat listesi...

Şoförlerin yüzünü güldürecek haber! Akaryakıta dev indirim! İşte 3 Ekim akaryakıt fiyat listesi

FED'in tarihi faiz kararı ve resesyon endişeleriyle Brent petrolde yaşanan büyük düşüş benzin ve motorin pompa fiyatlarına yansımadı. Ancak yapılacak ilk indirimin çok büyük olacağı iddia ediliyor.

TOKİ Trabzon Of 2022 projesi 10 soruda tüm detaylarıyla! Peşinat miktarı sadece yüzde 10!

TOKİ Of 2022 projesinde kaç konut yapılacak, TOKİ Of projesine nasıl başvurulur? İşte 10 soruda TOKİ Trabzon Of 2022 sosyal konut projesi...

TOKİ Trabzon Düzköy 2022 projesi 10 soruda tüm detaylarıyla! Sadece yüzde 10 peşinat!

TOKİ Düzköy projesinde kaç konut yapılacak, nasıl başvurulur? İşte 10 soruda TOKİ Trabzon Düzköy 2022 sosyal konut projesi...

trabzon of kıyıcık imar durumu Haberi

trabzon of kıyıcık imar durumu


Trabzon Of İlçesi, Kıyıcık Beldesi Şehir Geçişine ilişkin hazırlanan 1/5000 ölçekli nazım ve 1/1000 ölçekli uygulama imar planı teklifleri bakanlık tarafından 29 Nisan 2014 tarihinde onaylandı.


Trabzon Of Kıyıcık Beldesi Şehir Geçişi imar planları bugün askıya çıktı. İmar planları 2 Temmuz 2014 tarihinde askıdan inecek.


1/1000 ölçekli plan açıklama raporu için tıklayın


1/5000 ölçekli plan açıklama raporu için tıklayın


Gülcihan YELKENCİ /...