17 / 08 / 2024

Trabzon Orta Hisar imar

Trabzon Orta Hisar imar

Kentteki imar çalışmarını hız kesmeden sürdüren Trabzon Büyükşehir Belediyesi, 7 ilçenin 1/5.000 ölçekli nazım imar planlarını hazırlamaya devam ediyor.

Trabzon’ da Orta Doğulu turistler şehre 1 milyar dolar kazandırdı!

Trabzonlu esnaf Ahmet Tosun "Arapların Trabzon'u tercih ettiklerini biliyorduk. Ama bu yıl beklediğimizden daha fazla Arap turist yoğunluğu oldu. Çok fazla alışveriş yapıyorlar. Fakat çok şükür, turizm sezonu hareketli geçti. Çok mutluyuz". İşte haberin devamı...

TOKİ Trabzon 144 konut ihalesi bugün!

Dar ve orta gelirli aileleri ev sahibi yapmaya devam eden TOKİ, Trabzon İli Maçka İlçesi Esiroğlu Mahallesi 2. Etap 144 Adet Konut ve 2 Dükkanlı Ticaret Merkezi İnşaatları ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi (E- İhale) ihalesini bugün gerçekleştirecek.

Yedikule Hisarı restorasyonunda son durum ne? 

İstanbul Fatih Belediyesi tarafından restore edilen Yedikule Hisarı'nda ilk etap olan duvar güçlendirme ve orta avlu peyzaj çalışmaları devam ediyor. 

TOKİ Trabzon 100 bin konut kuraları bugün çekiliyor!

Dar ve orta gelirli aileleri ev sahibi yapmaya devam eden TOKİ, Trabzon projesinde yer alan 480 adet konutun kura çekilişini bugün gerçekleştirecek.

TOKİ'den Trabzon'da 2 kampanya!

Dar ve orta gelirli aileleri ev sahibi yapmaya devam eden Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Trabzon'da 2 yeni kampanyaya başlıyor.  İşte TOKİ Trabzon kampanyası 2019 detayları...

Trabzon Orta Hisar'ın imarı masaya yatırıldı!

Kentteki imar çalışmarını hız kesmeden sürdüren Trabzon Büyükşehir Belediyesi, 7 ilçenin 1/5.000 ölçekli nazım imar planlarını hazırlamaya devam ediyor.

Kalfalar Yapı Malzemeleri Trabzon'da yeni showroom açtı!

NG Kütahya Seramik’in Trabzon’daki iş ortağı Kalfalar Yapı Malzemeleri, yeni showroomunu hizmete açtı. NG Kütahya Seramik Yönetim Kurulu Başkanı Erkan Güral, açılış töreninde konuştu..

Çorum'a Koçhisar'ın suyu geliyor!

Çorum'un orta ve uzun vadede içme suyu ihtiyacını karşılayacak olan Koçhisar Barajı İsale Hattı'nın ihalesi 29 Aralık Pazartesi günü gerçekleştirilecek. projeyle Çorum içme suyuna kavuşacak.

Trabzon Çalköy'deki mağaralar turizme kazandırılacak!

Trabzon'un Düzköy ilçesine bağlı Çalköy Orta Mahalle'de bulunan yamaçtaki yüksek kayalar üzerinde bulunan çok sayıdaki mağara adeta Türkiye'nin dünyaca ünlü turizm merkezi Kapadokya'daki görüntüleri andırıyor.

Eminevim Trabzon'da tapuları teslim etti!

23 yıldır El Birliği sistemi ile ağırlıklı olarak orta ve alt gelir grubu vatandaşların faizsiz bir şekilde ev ve otomobil sahibi olmasını sağlayan Eıuinevim, Trabzon'da da ailelere ev sevinci yaşattı.

Eminevim Trabzon'da ailelere ev sevinci yaşattı!

El Birliği sistemi ile 23 yıldır ağırlıklı olarak orta ve alt gelir grubu vatandaşların faizsiz şekilde ev ve Otomobil sahibi olmasını sağlayan Eminevim, Trabzon’da 38 aileye ev sevinci yaşattı...

Eminevim Trabzon'da tapuları teslim etti!

El Birliği sistemi ile 23 yıldır ağırlıklı olarak orta ve alt gelir grubu vatandaşların faizsiz şekilde ev ve Otomobil sahibi olmasını sağlayan Eminevim, Trabzon’da 38 aileye ev sevinci yaşattı...

Nurettin Özgenç: Trabzon'da inşaatın büyümesini istiyoruz

Küçük ve Orta Büyüklükteki İşletmeler  Derneği (KOBİDER) Genel Başkanı Nurettin Özgenç, Trabzon"un kültürel ve sosyal  yönden gelişmiş olmasına rağmen, arzulanan ekonomik gelişmeyi sağlayamadığını  söyledi  

Trabzon Orta Hisar imar Haberi

Trabzon Orta Hisar imar

Trabzon il genelinin 1/100.000, 1/50.000 ve 1/25.000 ölçekli imar planları ile 11 ilçenin 1/5.000 ölçekli nazım imar planlarını hazırlayarak yürürlüğe koyan Trabzon Büyükşehir Belediyesi, kalan 7 ilçenin 1/5.000 ölçekli nazım imar planlarını da hazırlıyor. Trabzon Büyükşehir Belediyesi'nde yer alan habere göre, Büyükşehir Belediyesinde Ortahisar ilçesinin 1/5000 ölçekli nazım imar planları ile ilgili fikir alışverişi amaçlı mimar-mühendis odaları ve Ortahisar Belediyesi yetkililerinin katılımıyla istişare toplantısı yapıldı. Toplantıda yapılan çalışmalar detaylıca değerlendirmeye tabi tutuldu.

Trabzon Büyükşehir Belediyesinin imar çalışmaları ile ilgili olarak açıklamalar yapan Başkan Gümrükçüoğlu, Trabzon’un imar çalışmaları yönünden, 31 Mart 2014 itibariyle büyükşehir statünse kavuşan diğer illerin çok önünde olduğunu açıkladı. Başkan Gümrükçüoğlu, “Büyükşehir olmanın şehirlere en önemli getirilerinden biri imar planlarının tek elden, o şehrin genelini kapsayacak ve çok uzun yıllar hizmet...