02 / 05 / 2024

Trabzon Sheraton oteli kaç katlı

Trabzon Sheraton oteli kaç katlı

Trabzon’un Kaşüstü mevkiinde dünyaca ünlü 5 yıldız Sheraton Otel’i yapacak olan Dubaili Armana Grubun az kat izni verildiği için projeyi hayata geçirmekten vazgeçtiği iddia edildi. Yomra Belediye Başkanı İbrahim Sağıroğlu ise iddiaları yalanladı.

Akfen GYO'nun Trabzon Novotel Oteli'nin değeri ne kadar?

Akfen GYO Trabzon Novotel Oteli'nin güncel değerleme raporu yayınlandı. Peki Akfen Trabzon Novotel Oteli'nin değeri ne kadar? İşte Trabzon Novotel Oteli'nin değer tablosu...

Sheraton Grand Samsun satılacak mı?

Tanrıverdi Holding'in 221 odalı otel 122 metre yüksekliği ile Karadeniz Bölgesi'nin en yüksek binası unvanına sahip olan oteli, Sheraton Grand Samsun'un satılacağı iddia ediliyor. Holding alıcı çıkması durumunda Beşiktaş'taki otelini de satabileceğini duyurmuş...

Sheraton Bishkek Hotel 2019'da açılacak!

Mıstaçoğlu Şirketler Grubu, dünya genelinde 129 ülkede 6 bin 700 oteli bulunan Marriott Grubu ile yaptığı anlaşma ile Sheraton Bishkek Hotel’i 2019 yılının ilk yarısında açmaya hazırlanıyor. 

Çeşme Sheraton Oteli değişiyor! Çatı katı 15 milyon Euro!

Son dönemde birçok şirketin yeni gayrimenkul projeleri başlattığı Çeşme’de, bir yenilik de Dilek Holding’in olan Çeşme Sheraton Oteli’nde gerçekleşecek... 

Trabzon Yomra'daki Sheraton Otel 18 ayda tamamlanacak!

Sheraton otelin yatırımcısı Armada Group Yönetim Kurulu Başkanı Dr. Mohammed Rahif Hakmi Yomra Belediye Başkanı İbrahim Sağıroğlu’nu makamında ziyaret etti.

Trabzon Sheraton'da kat krizi!

Trabzon’un Kaşüstü mevkiinde dünyaca ünlü 5 yıldız Sheraton Otel’i yapacak olan Dubaili Armana Grubun az kat izni verildiği için projeyi hayata geçirmekten vazgeçtiği iddia edildi. Yomra Belediye Başkanı İbrahim Sağıroğlu ise iddiaları yalanladı.

Trabzon Park Dedeman açıldı!

Dedeman Grubu’nun yeni oteli Park Dedeman Trabzon'un resmi açılış töreni Türkiye Cumhuriyeti Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Süleyman Soylu'nun katılımıyla gerçekleşti.

Trabzon Park Dedeman Oteli bugün açılıyor!

Trabzon Park Dedeman Oteli bugün hizmete açılacak. 149 odalı ve 240 yatak kapasiteli otelin açılışına Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Süleyman Soylu da katılacak.

TS Grup, Trabzon Yeşilyurt Oteli'ni restore ettirecek!

Trabzon’da 26 Milyonluk yatırımı ile dikkat çeken TS Grup, bir yandan yatırımlarına devam ederken bir taraftan da, şehrin öncelikleri sıralamasında yer alan turizm alanında yeni projelerini hayat geçirmenin planlarını yapıyor.

Ramada Plaza Trabzon Hotel açıldı!

Ramada Plaza Trabzon Hotel & Convention, 40 milyon Euro’luk yatırımıyla Karadeniz bölgesinin en lüks oteli olarak misafirlerini ağırlamaya başladı.

Four Points by Sheraton İstanbul açıldı!

Four Points by Sheraton İstanbul Dudullu’nun açılışı yapıldı. İstanbul’un önemli sanayi bölgesi olan İMES’in merkezinde açılan otel, Anadolu yakasının ilk Starwood oteli olma özelliği taşıdığı belirtildi.

Trabzon Ramada Plaza Otel açılış için gün sayıyor!

Trazon'da Karadeniz Bölgesi'nin en iddialı oteli Ramada Plaza Trabzon Hotel&Convention'u hizmete girmek için gün sayıyor. Toplam 351 odadan oluşan otel yaklaşık 300 kişiye istihdam sağlayacak.

Karadeniz'in en büyük oteli Ramada Plaza Trabzon Hotel oldu!

RAMADA PLAZA TRABZON HOTEL & CONVENTION Karadeniz'in en büyük oteli olacak. Ramada BÜYÜK hedeflerle kurulan Başaran Grup şirketleri adına yakışır bir şekilde girdiği her sektörde başarılı oluyor.

Trabzon Sheraton oteli kaç katlı Haberi

Trabzon Sheraton oteli kaç katlı

Trabzon’un Kaşüstü mevkiinde Dubaili Armada Grup tarafından yapılması planlanan 5 Yıldızlı otel ve kongre merkezi ile ilgili somut bir adım atılmaması çeşitli iddiaların ortaya atılmasına neden oluyor. Anlaşma gereğince Dubaili Armana Grup’a daha fazla kat izni verilmişti. Ancak daha sonra yenilenen imar planında daha düşük emsalde imar hakkı verildiği için Dubaili yatırımcaların projeyi hayata geçirmekten vazgeçtiği iddia edildi. Armana Grubun, otel ve kongre merkezi projesinden vazgeçtiği yönünde ki iddialara cevap veren Yomra Belediye Başkanı İbrahim Sağıroğlu ise, “Bu iddialar doğru değil. Sadece şirket değişikliğine gidildi. Kurulan şirket de Armana Grubundur. Başkasının değil. Projeleri geldi. GED raporu bekleniyor. Yok düşük emsal verilmiş, kat düşürülmüş böyle bir şey yok. Zaten onun imar yetkisi Büyükşehir’de değil. Yomra Belediyesindedir” diye konuştu.


Karadeniz'de Son...