02 / 05 / 2024

Trabzon tabakhane kentsel dönüşüm

Trabzon tabakhane kentsel dönüşüm

Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu, Tabakhane Vadisi’nde uygulanacak olan rekreasyon projesi ile ilgili açıklamalar yaptı.

Trabzon Tabakhane'de 571 bina yıkıldı!

Tabakhane Kentsel Dönüşüm Projesinde yıkım çalışmaları son sürat devam ediyor. Projede 656 binanın kamulaştırma işlemi tamamlanırken 571 binanın yıkımı gerçekleştirildi.

Trabzon Tabakhane Kentsel Dönüşüm'de 523 bina yıkıldı!

Toplu Konut İdaresi ve Trabzon Büyükşehir Belediyesi tarafından gerçekleştirilmekte olan Tabakhane Kentsel Dönüşüm Projesi çerçevesinde kamulaştırma işlemleri tamamlanan binaların yıkımı sürüyor.

Trabzon Tabakhane'deki dönüşümde 430 bina yıkıldı!

Trabzon Büyükşehir Belediyesi ile TOKİ’nin ortaklaşa yürüttükleri Tabakhane Kentsel Dönüşüm Projesi’nde yıkılan bina sayısı 430’a ulaştı.

Trabzon Tabakhane'de 430 binanın yıkımı gerçekleşti!

Yıkımlar sürüyor Trabzon Büyükşehir Belediyesi ile TOKİ'nin ortaklaşa yürüttükleri Tabakhane Kentsel Dönüşüm Projesi'nde yıkılan bina sayısı 430'a ulaştı.

Trabzon Tabakhane'de yıkılan bina sayısı 430'a ulaştı!

Trabzon Büyükşehir Belediyesi ile TOKİ’nin ortaklaşa yürüttükleri Tabakhane Kentsel Dönüşüm Projesi’nde yıkılan bina sayısı 430’a ulaştı. Tabakhane’de 629 bina sahibi ile anlaşma sağlandı.

Trabzon Tabakhane'de hak sahiplerine ödemeler yapıldı!

688 binanın yıkılacağı Tabakhane Kentsel Dönüşüm Projesi'nde hak sahiplerine bugüne kadar 174 milyon 694 bin TL ödenirken, geriye kalan 88 bina için hukuki süreç devam ediyor.

Trabzon Tabakhane kentsel dönüşümde 405 bina yıkıldı!

Trabzon Büyükşehir Belediyesi ile TOKİ’nin ortaklaşa yürüttükleri Tabakhane Kentsel Dönüşüm Projesi’nde kamulaştırılan 600 binanın 405’inin yıkımı tamamlandı.

Trabzon Tabakhane’de kamulaştırılan bina sayısı 600’e ulaştı!

Trabzon Büyükşehir Belediyesi ile TOKİ’nin ortaklaşa yürüttükleri Tabakhane Kentsel Dönüşüm Projesi’nde kamulaştırılan binaların sayısı 600’e ulaştı. 688 binanın yıkılacağı projenin tamamlanması ile Trabzon yeni bir yaşam alanına daha kavuşmuş olacak.

Tabakhane'deki kentsel dönüşümde 162 milyon TL ödendi!

Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu, Tabakhane Kentsel Dönüşüm Projesi kapsamında hak sahiplerine bugüne kadar 162 milyon lira ödendiğini belirtti.

Tabakhane'de kentsel dönüşüm çalışmaları sürüyor!

TOKİ ve Trabzon Büyükşehir Belediyesi’nin ortaklaşa yürüttüğü Tabakhane Kentsel Dönüşüm Projesi hızla devam ediyor. Trabzon’a son derece modern, yeni bir yaşam alanı kazandıracak olan bu önemli proje kapsamında kamulaştırılan binaların yıkımı sürdürülüyor

Tabakhane'deki kentsel dönüşüm çalışmaları devam ediyor!

Trabzon Belediyesi ve TOKİ'nin ortaklaşa gerçekleştirdiği Tabakhane Kentsel Dönüşüm Projesinde yıkımlar son sürat devam ediyor. Tabakhane 'de bugüne kadar 543 binanın kamulaştırılması tamamlanırken, 338 binanın yıkımı gerçekleştirildi.

Volkan Canalioğlu: Trabzon'da yerinde kentsel dönüşüm yapacağız!

CHP Trabzon Milletvekili ve Büyükşehir Belediye Başkan adayı Volkan Canalioğlu, Trabzon’ da gerçekleştirilecek yerinde kentsel yenilemeyle hiçbir vatandaşın mağdur edilmeyeceğini ve mahalle kültürünün yaşatılacağını anlattı...

Trabzon Tabakhane'de yıkımlar sürüyor!

Tabakhane'de bugüne kadar 543 binanın kamulaştırılması tamamlanırken, 338 binanın yıkımı gerçekleştirildi. Tabakhane Kentsel Dönüşüm Projesi'nde hak sahiplerine bugüne kadar 1 14 milyon 837 bin TL ödeme yapıldı

Trabzon Tabakhane’de 338 bina yıkıldı!

TOKİ ile Trabzon Belediyesi’ nin ortaklaşa gerçekleştirdiği Tabakhane Kentsel Dönüşüm Projesi' nde yıkımlar devam ediyor. Toplam 688 binanın kamulaştırılacağı Tabakhane' de 338 binanın yıkıldığı öğrenildi...

TOKİ Trabzon Ortahisar 40 konut ihalesi bugün!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Trabzon Ortahisar kentsel dönüşüm projesinin ihalesini bugün saat 14:30'da gerçekleştirecek.

Trabzon Ortahisar kentsel dönüşüm ihalesi yarın!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı, Trabzon Ortahisar kentsel döbüşüm projesinin ihalesini yarın saat 14:30'da gerçekleştirecek.

TOKİ Trabzon Ortahisar kentsel dönüşüm ihalesi 2 Kasım'da!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Trabzon İli Ortahisar İlçesi Bahçecik Mahallesi kentsel dönüşüm projesi için düğmeye bastı.

TOKİ Trabzon Ortahisar kentsel dönüşüm ihalesi bugün!

Kentsel dönüşüm projelerine hız kesmeden devam eden Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı, Trabzon Ortahisar projesinin ihalesini bugün gerçekleştirecek.

Trabzon Ortahisar kentsel dönüşüm projesi ihalesi 2 Eylül'de!

2023 yılına kadar 1 milyon 200 bin konut hayata geçirmeyi hedefleyen TOKİ, Trabzon Ortahisar kentsel dönüşüm projesi ihalesini 2 Eylül tarihinde gerçekleştirecek.

Trabzon Ortahisar kentsel dönüşüm çalışmalarında son durum ne?

Ortahisar Belediye Başkanı Ahmet Metin Genç, Trabzon ekonomisini canlandırmak için belediye olarak kentsel dönüşüm çalışmaları planlıyordu. İlçede çalışmalar sürüyor.

Trabzon'da kentsel dönüşüm için 8.4 milyon TL'lik ödeme!

Trabzon'da kentsel dönüşüm projesi için kamulaştırma çalışması yapılan alanlar için hak sahiplerine 8 milyon 416 bin 225 lira ödeme yapıldı.

Trabzon'da kentsel dönüşüm kapsamında 27 binanın yıkımına başlandı!

Trabzon'da, Çömlekçi Kentsel Dönüşüm ve Gelişim Projesi kapsamında yıkım çalışmaları başladı...

TOKİ Trabzon Çaykara 85 konut ihalesi yarın!

Trabzon Çaykara Kentsel Dönüşüm ve Gelişim Projesi 1. Etap 85 Adet Konut , 45 Adet Dükkan Ve 1 Adet Terminal Binası İnşaatları ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi ihalesi yarın saat 14:30'da yapılacak.

TOKİ'den Trabzon'a 85 konut ve 45 dükkan!

Trabzon Çaykara Kentsel Dönüşüm ve Gelişim Projesi 1. Etap 85 Adet Konut , 45 Adet Dükkan Ve 1 Adet Terminal Binası İnşaatları ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi ihalesi 9 Nisan tarihinde gerçekleştirilecek.

Trabzon Pazarkapı kentsel dönüşüm kapsamına alınıyor!

Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum ile Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Murat Zorluoğlu telekonferans yöntemiyle gerçekleştirdikleri toplantıda Pazarkapı dönüşüm projesi masaya yatırıldı.

Trabzon'un kentsel dönüşüm projeleri masaya yatırıldı!

Toplu Konut İdaresi (TOKİ) Başkanı Ömer Bulut, Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Murat Zorluoğlu'yla birlikte Trabzon'un kentsel dönüşüm projelerini masaya yatırdı.

Tabakhane Vadisi’ndeki 3 katlı ev kaderine mi terk edildi?

Tabakhane Kentsel Dönüşüm Projesi içinde kalan ve halen yıkılamayan binayla ilgili belirizlik sürüyor. Mülk sahibi üç katlı binasına beş daire isteyince sorun çözülemiyor.

Trabzon tabakhane kentsel dönüşüm Haberi

Trabzon tabakhane kentsel dönüşüm

Kentsel dönüşüme tabi tutulmakta olan Tabakhane Vadisi’nde uygulanacak olan rekreasyon projesinin yapım ihalesi 27 Şubat’ta yapılacak. Trabzon Büyükşehir Belediyesi'nde yer alan habere göre, ihalenin sonuçlanmasının ardından kısa sürede yapım çalışmaları da başlayacak. Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu konuyla ilgili olarak yaptığı değerlendirme yaptı.

Tabakhane Kentsel Dönüşüm Projesi çerçevesinde kamulaştırma ve yıkım çalışmalarını gerçekleştirdiklerini belirten Başkan Gümrükçüoğlu, “Tabakhane kentsel dönüşüm alanı içinde Kanuni Bulvarını sahile bağlayacak önemli bir ulaşım aksımız yer alacak. Bu yol ile birlikte, kamulaştırma ve yıkım çalışmalarının tamamlandığımız Pazarkapı Kavşağı ve Yavuz Selim Bulvarı (Tanjant Yolu) arasındaki kısmının rekreasyon uygulama ihalesi TOKİ tarafından 27 Şubat’ta gerçekleştirilecektir. Karayolları tarafından yapılan ihale neticesinde Pazarkapı Kavşağı ile birlikte Devlet Karayolu da yeniden düzenlenmektedir. Bu dev çalışmalarımız tamamlandığında bölge,...