27 / 04 / 2024

trabzon tabakhane toki

trabzon tabakhane toki

Trabzon Tabakhane Yenicuma Mahallesi 353 Adet Konut, Bağlantı Yolu ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İnşaatı İşi yapım işi 4734 sayılı Kamu İhale Kanununun 19 uncu maddesine göre açık ihale usulü ile ihale edilecek...

Trabzon Yomra TOKİ 2019 başvuruları başladı!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Trabzon Yomra projesi kapsamındaki 61 adet konut satışa sunuldu.

Tabakhane kentsel dönüşümde tarihi sur ve menfez ortaya çıktı!

Trabzon Tabakhane Vadisi Kentsel Dönüşüm Projesi kapsamında yürütülen çalışmalarda antik Roma dönemi ile Osmanlı dönemine ait tarihi sur ile menfez ortaya çıktı...

Trabzon Ortahisar TOKİ Evleri TBMM gündeminde!

Trabzon'un Ortahisar ilçesi Yenicuma Mahallesi'nde yapılan TOKİ konutlarında kurasız ve indirimli konut sahibi olan kişiler TBMM gündemine taşındı. İyi Partili Örs, konuya ilişkin soru önergesi hazırladı...  

Trabzon'da TOKİ çalışmaları başladı!

Trabzon Büyükşehir Belediyesi, tarihi Karagöz Meydanı alanında yer alan Trabzon Öğretmenevi ve Cudibey Ortaokulu'nun yapımına devam ediyor.

Trabzon Tabakhane Köprüsü'nde yıkılma riski!

Trabzon'da kentsel dönüşüm kapsamında su borusunun patlaması sonucu çıkışında çökme meydana gelen ve yıkılma riski buluan Roma dönemine ait Tabakhane Köprüsü'nde incelemeler yapıldı.

Trabzon Tabakhane Vadisi'nde dönüşüm başlıyor!

Trabzon'da hayata geçirilen Tabakhane Vadisi Kentsel Dönüşüm Projesi'nde çalışmalar başlıyor. Proje kapsamında, tünel yapılacak alanda, arkeolojik kazı çalışması başlatıldı.

Trabzon Akvaryum Projesi'ne TOKİ desteği!

Trabzon Ortahisar Belediye Başkanı Ahmet Metin Genç, Zağnos ve Tabakhane vadileri arasında yapılan Tünel Akvaryum Projesi’nde incelemelerde bulundu. Genç, inşaat çalışmaları hakkında bilgi verdi.

TOKİ Tabakhane Yenicuma'da sözleşme dönemi sona eriyor!

Trabzon Tabakhane Yenicuma 353 Konut Kentsel Yenileme Projesinde yer alan konutlar için sözleşme dönemi sona eriyor.

TOKİ Trabzon Yenicuma'da sözleşme dönemi başlıyor!

Trabzon Tabakhane Yenicuma 353 Konut Kentsel Yenileme Projesindeki konutlar için sözleşme dönemi başlıyor.

Trabzon Tabakhane Vadisi'nde dönüşüm başladı!

Trabzon'da Tabakhane Vadisi'nde uygulanacak rekreasyon projesinin yapımına başlanıldı. 

Trabzon Tabakhane Vadisi'nin ihalesi gerçekleştirildi!

Toplu Konut İdaresi (TOKİ) ve Trabzon Büyükşehir Belediyesi tarafından kentsel dönüşüm kapsamında Tabakhane Vadisi'nde gerçekleştirilecek olan Rekreasyon Projesi'nin yapım ihalesi yapıldı. 

Trabzon Tabakhane Vadisi'nin ihalesi yarın!

Trabzon İli Ortahisar İlçesi Tabakhane Vadisi Rekreasyon Alanı İnşaatları İle Bağlantı Yolu Yapım İnşaatı ihalesi yarın saat 15:00'de yapılacak.

Tabakhane’deki hak sahiplerine 214.5 milyon TL ödendi!

Trabzon Tabakhane Vadisi Kentsel Dönüşüm Projesi kapsamında yapılan kamulaştırmalardan dolayı hak sahiplerine 214.5 milyon TL ödendi.

trabzon tabakhane toki Haberi

trabzon tabakhane toki

Trabzon Tabakhane Yenicuma Mahallesi 353 Adet Konut, Bağlantı Yolu ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İnşaatı İşi yapım işi 4734 sayılı Kamu İhale Kanununun 19 uncu maddesine göre açık ihale usulü ile ihale edilecek.



İhalenin yapılacağı yer T.C.Başbakanlık Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Bilkent Plaza B1 Blok Bilkent 06800 ÇANKAYA/ ANKARA


İlanın detayı için