04 / 05 / 2024

Trabzon tesisleri

Trabzon tesisleri

Trabzon'da, Orman ve Su İşleri Bakanlığı ile Çevre ve Şehircilik Bakanlığı tarafından yapılacak ve yaklaşık 225 milyon liraya mal olacak 24 tesisin daha temeli atıldı...

Trabzon Beşikdüzü'nde Turizm ve Doğa Sporları Merkezi tesisi yapım karşılığı kiralama ihalesi!

Trabzon Beşikdüzü Belediyesi tarafından, Beşikdağ Turizm ve Doğa Sporları Merkezi ticari tesisleri yapım karşılığı ve teleferik tesisi 29 sene süreyle işletilmesi ihale edilecek. Tesisin yıllık kira bedeli 1 milyon 800 bin TL olarak açıklandı. 

Trabzon'da dere yatağına fabrika inşa edilecek!

Giresun'da 11 kişinin yaşamını yitirdiği, 4 kişinin ise kayıp olduğu sel felaketin sonrasında, Trabzon'da dere yatağına et tesisleri yapıldığı öğrenildi. 

Trabzon Haluk Ulusoy Tesisleri'ne yeni saha inşa edilecek!

Kentteki çalışmalarına hız kesmeden devam eden Trabzon Büyükşehir Belediyesi, Trabzonspor yönetiminin talebi doğrultusunda Haluk Ulusoy Tesisleri’nin olduğu alana saha inşa edecek.

Trabzon, Rize ve Zonguldak'ta kıyıda sağlık tesisleri yapılabilecek!

Bugünkü Resmi Gazete'de yer alan Kıyı Kanununun Uygulanmasına Dair Yönetmelikte Değişiklik Yapılmasına Dair Yönetmelik ile artık Trabzon, Rize ve Zonguldak'ta kıyıda sağlık tesisleri yapılabilecek...

Trabzon Yomra’daki sahil tesisleri yıkılıyor!

Trabzon’un Yomra ilçe sahilinde deniz kenarına kurulan ve insanların ihtiyacına koşan sahil tesislerinin yıkımı başladı. Yıkım, Trabzon Valiliği tarafından gerçekleştirilecek.

Trabzon Erikbeli Turizm Tesisleri'nin temeli atıldı!

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Süleyman Soylu, Tonya ilçesinde işadamı Atilla Ataman tarafından yaklaşık 8 milyon TL mal olması planlan Erikbeli Turizm Tesisleri Temel atma törenine katıldı.

Trabzon Akyazı Tesisleri'ne yeni düzenleme!

Trabzonspor Teknik Direktörü Ersun Yanal imzadan sonra Akyazı Tesisleri’nde inceleme yapacak. Tecrübeli hocanın tesislerde yeni düzenleme yapacağı öğrenildi. Değişiklikler arasında önemli projeler olduğu bilgisi de gelen bilgiler arasında.

Trabzon Akyazı Stadyumu için durum değerlendirmesi yapıldı!

Trabzon Akyazı mevkiinde yapım çalışmaları aralıksız olarak devam eden stadyum ve spor tesisleri için bir koordinasyon toplantısı yapıldı.

Trabzon Akyazı Stadyumu için durum değerlendirmesi yapıldı!

Trabzon Akyazı mevkiinde yapım çalışmaları aralıksız olarak devam eden stadyum ve spor tesisleri için bir koordinasyon toplantısı yapıldı.Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu, değerlendirmelerde bulunuldu.

Trabzon'a golf tesisleri müjdesi!

Turkish Airlines Open Golf Şampiyonası öncesinde açıklamalr yapan Türkiye Golf Federasyonu Başkanı Ahmet Ağaoğlu, golf sporunu yaygınlaştırma projesi kapsamında Trabzon'da modern tesislerin inşasını tamamlayacaklarını belirtti.

Trabzon Akçaabat karayolu ve rekreasyon alanı imar planı askıda!

Trabzon Akçaabat İlçesi “Karayolu, Arıtma Tesisleri ve rekreasyon alanı” amaçlı 1/5000 ölçekli nazım imar planı ve 1/1000 ölçekli uygulama imar planı değişikliği askıya çıktı...

Trabzon Arsin OSB'de Arıtma Tesisleri’nin yapımına başlandı!

Trabzon Arsin Organize Sanayi Bölgesi’nde yaptırılan Arıtma Tesisleri’nin yapımı tamamlandı. OSB Yönetim Kurulu Başkanı Koray Turan, tesislerin Ağustos’ta hizmete gireceğini söyledi.

Ortahisar Kruvaziyer Liman ve Olimpik Spor Tesisleri imar planı askıda!

Trabzon Ortahisar Akyazı Mahallesi Kruvaziyer Liman ve Olimpik Spor Tesisleri Alanı İmar Planı Değişikliği” amaçlı 1/5000 ölçekli Nazım ve 1/1000 ölçekli Uygulama İmar Planı dün askıya çıktı.

Trabzon tesisleri Haberi

Trabzon tesisleri

Orman ve Su İşleri Bakanı Veysel Eroğlu, Türkiye'de tesisleşme açısından önemli çalışmalar olduğunu belirterek, "Türkiye'yi dünyadaki en büyük 10 ekonomi arasına taşımak istiyoruz. Biz milletimize güveniyoruz. 21. asra mührümüzü hep birlikte vuracağız" dedi.


Trabzon'da, Orman ve Su İşleri Bakanlığı'nca yaptırılacak 12, Çevre ve Şehircilik Bakanlığı tarafından yaptırılacak 12 tesis için Araklı İlçe Meydanı'nda toplu temel atma töreni gerçekleştirildi. Törene, Orman ve Su İşleri Bakanı Veysel Eroğlu ile Çevre ve Şehircilik Bakanı Erdoğan Bayraktar'ın yanı sıra Trabzon Valisi Abdil Celil Öz, AK Parti Trabzon Milletvekilleri Faruk Özak, Safiye Seymenoğlu, Trabzon Belediye Başkanı Orhan Fevzi Gümrükcüoğlu, İlbank Genel Müdürü Tuncay Karaman, Devlet Su İşleri (DSİ) Genel Müdür Vekili Ömer Özdemir ile vatandaşlar katıldı.


Bakan Eroğlu, burada yaptığı konuşmaya "Bize her yer Trabzon" diyerek...