03 / 05 / 2024

trabzon yağış

trabzon yağış

Trabzon'da dün meydana gelen fırtınanın zararı gün ağarınca ortaya çıktı. Bölgede bulunan evlerin çatıları sökülürken, Araklı'da ise bir evin yıkımı gerçekleşti.

Trabzon'da sağanak yağış nedeniyle köprü çöktü!

Trabzon'un Şalpazarı, Tonya, Vakfıkebir, Maçka ve Akçaabat ilçelerinde etkili olan sağanak nedeniyle heyelan ve su taşkınları yaşandığı, bir köprünün çöktüğü, bir evin de yıkıldığı bildirildi.

Trabzon'da şiddetli yağış nedeniyle yollar kapandı!

Trabzon'da etkili olan sağanak ve dolu, Şalpazarı ilçesinde hasara neden oldu. Gece saatlerinde başlayan ve ilerleyen saatlerde etkisini artıran yağış nedeniyle su akıntıları oluştu. İlçe merkezinde park halindeki bir iş makinesi, akıntıya kapılarak devri

Trabzon'daki sağanak yağış ulaşımı olumsuz etkiledi!

Trabzon'da öğle saatlerinde başlayan sağanak yağmur ve dolu sonrası şehrin birçok yerinde yollar adeta Göle döndü. Yağmur sonrası şehrin trafiği adeta felç olurken, giriş seviyesindeki bazı ev ve işyerlerini su bastı.

Trabzon'daki bir AVM'nin tavanı yağış nedeniyle çöktü!

Trabzon kent merkezinde son 24 yılın en şiddetli yağışı dün gece düştü. Metrekareye 75 kilogram yağış düşen Trabzon'da ulaşımda aksamalar yaşandı, su basan bazı işyerlerinde küçük çaplı hasarlar meydana geldi.

Meteoroloji alarm verdi! Yurtta 3 bölge için yoğun kar yağışı uyarısı...

Meteoroloji Genel Müdürlüğü tarafından yapılan açıklama kapsamında, yeni hava durumu raporunda Karadeniz, Doğu Anadolu ve Güneydoğu Anadolu için kar yağışı uyarısı yapıldı. yapılan açıklamada, yağışların Rize ve Artvin ile Trabzon'un doğu çevrelerinde çok kuvvetli olacağı açıklandı. İşte ayrıntılar.

Kira sözleşmesinin bitmesine bir gün kala kiracısının dükkanını yağmalattı! 2 milyonluk yatırım ortadan kayboldu!

Kiracı ve konut ve iş yeri sahipleri arasındaki kriz devam ediyor.Trabzon Forum'da kira sözleşmesinin bitmesine bir gün kala kiracının dükkanı yağmalandı. 

Trabzon'da heyelan tehlikesi devam ediyor: Evlerin altından su fışkırıyor!

Trabzon'da Çubuklu Mahallesi'nde 2019'dan beri devam eden heyelanlar nedeniyle evlerin altından su fışkırıyor. Hasar gören evlerin boşaltıldığı mahallede yaşayanlar, her yağmurda evlerinin çökme riskiyle karşı karşıya olduklarını belirtiyor.

TOKİ Trabzon projesi için tarih belli oldu! Tonya'ya 157 yeni konut geliyor!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığının Trabzon projesi için tarih belli oldu. TOKİ Trabzon Tonya projesi 3 Nisan 2023 tarihinde ihaleye çıkacak.

Türkiye'de ilk ve tek! 7/24 ayarlanabilir Trabzon hasırı bileklik ve kolyeler! Elizi 21 Aralık 2022 fiyat listesi 

Geleneksel takılardan ''yaşayan efsane olarak'' olarak bilinen Trabzon hasırlarında bir ilke imza atan Elizi'de bileklik ve kolyeler 7/24 ayarlanabilme özelliğine sahip. Peki 7/24 Trabzon hasırı bileklik ve kolye fiyatları ne kadar? İşte Elizi 21 Aralık 2022 fiyat listesi...

8-9 Eylül 2022 tarihinde alışveriş yap, hediye 250 TL’ye kadar yüklü Trabzon Forum Param Kart kazan

Okullar açılırken anne ve babaları da alışveriş telaşı sardı. İşte firmalar da ardı ardına velilere yönelik okula dönüş kampanyalarını açıklamaya başladı. Okul dönüşü velilere destek olmayan firmalardan biri de Trabzon’un yeni yaşam merkezi Forum Trabzon.

TOKİ'den Trabzon Maçka'ya 144 yeni konut!

TOKİ Trabzon Maçka Esiroğlu projesi kapsamında 144 konut inşa edecek. TOKİ Maçka projesinin ihalesi yarın saat 14:00'te gerçekleştirilecek.

Trabzon'da 446 riskli bina bulunuyor!

Sel ve heyelan tehdidi ile karşı karşıya olan Trabzon'da riskli 446 bina bulunuyor. Bölge sakinleri riskli binalardan güvenli yapılara geçeceği günü bekliyor.

Trabzon'da 446 riskli yapı tespit edildi!

Karadeniz bölgesinde 1950 riskli yapı tespit edildi. Trabzon'da da 46 riskli yapı olduğu belirlendi. Bölgede riskli binalarda yaşayan 2 bini aşkın ailenin, kentsel dönüşüm kapsamında yapılacak yeni evlere taşınması planlanıyor. Ancak aileler hala riskli binalarda yaşamaya devam ediyor.

TOKİ'den Trabzon Maçka'ya 144 yeni konut!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Trabzon Maçka Esiroğlu Mahallesi 2. Etap 144 Adet Konut ve 2 Dükkanlı Ticaret Merkezi İnşaatları ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi (E- İhale) ihalesini 6 Mayıs 2021 tarihinde gerçekleştirecek.

Trabzon Araklı'ya bisiklet yolu müjdesi!

Trabzon Büyükşehir Belediye Meclisi Mart ayı ilk toplantısında kent genelinde yapılacak yatırımlar hakkında bilgi verdi. Zorluoğlu kente inşa edilecek bisiklet yolu için 10 Mart'ta ihale yapılacağını dile getirdi. 

Güzelhisar Kalesi'nin varisleri davayı kazandı: Gerekirse kalede yaşayabiliriz!

Trabzon'da 13’üncü yüzyılda Cenevizliler döneminde inşa edilen Güzelhisar Kalesi'nin bulunduğu arazi için dava açıldı. Arazinin Üçüncüzade Ömer Paşa’ya ait olduğunu söyleyen torunlar arazinin tapusunu istedi.  Mahkeme torunları haklı buldu.

Trabzon'da inşaat işçisi 9. kattan düştü!

Trabzon Ortahisar'da bir inşaatın 9’uncu katından düşen inşaat işçisi yaşamını yitirdi. 

trabzon yağış Haberi

trabzon yağış

Trabzon'da dün meydana gelen fırtınanın zararı gün ağarınca ortaya çıktı. 

61 Saaat'te yer alan habere göre; Trabzon'da önceki gün yaşanan şiddetli fırtına ilçelerde yıkıma yol açtı. Fırtınanın akşam saatlerinde şiddetini arttırması yaralanma olaylarını engellesede maddi zararı gün ağarınca görüldü.

İlçelerde etkili olan fırtına ağaçları devirirken evlerin çatıları söküldü. Araklı'da ise bir evin yıkımı gerçekleşti.