29 / 07 / 2024

trabzon yalıncak ev ruhsatları

trabzon yalıncak ev ruhsatları

Büyükşehir Belediyesi’nin ugulamaya koyduğu karar üzerine Ortahisar Belediyesi komisyon kurdu. MHP’li Meclis Üyesi Çakıroğlu: “1 milyar doların üzerinde zarar var.” dedi.

Konutta 1+1, eşyalı ucuz ev dolandırıcılığı! Sahte ilanlar arttı: 20 şehirden ihbar geldi!

İlan sitelerinde gerçek emlakçıların hesaplarını ele geçiren dolandırıcılar sahte ilanlarla  vatandaşlardan kapora alıyor. Ev alacaklara yeni uyarı geldi. İşte detaylar...

İstanbul’da eşyalı ev dönemi artık bitiyor!

Büyükşehirlerde özellikle Airbnb sistemi ile kısa süreli ya da turizm amacı ile kiralanan eşyalı ev dönemi artık sona eriyor. Buna göre, yeni sistem ile ne gibi değişiklikler olacak işte ayrıntılar...

Prefabrik ev ısı yalıtımı nasıl yapılır? 

Prefabrik ev ısı yalıtımı, konutlarda konforlu ve sağlıklı bir ortam yaratmak için önemli bir uygulamadır. Ancak bu uygulama yapılırken dikkat edilmesi gereken bazı faktörler vardır. Peki prefabrik ev ısı yalıtımı nasıl yapılır ve dikkat edilmesi gerekenler nelerdir? İşte detaylar... 

Ev sahipleri 'Boş Ev Vergisi'ne de çözüm buldu! Yeni trend eşyalı kiralık daire!

Son günlerde gündemden düşmeyen "Boş ev vergisi" konusunda yeni gelişmeler yaşandı. Ev sahipleri henüz şartları bile belli olmadan boş ev vergisine yakalanmamanın yolunu eşyalı kiralık dairede buldu. İşte detaylar...

Eşyalı ev kiralamak: Ev sahibine sormanız gereken 10 Soru!

Eşyalı ev kiralamak, birçok insan için pratik bir seçenek olabilir. Ancak, ev sahibine sorulması gereken bazı önemli sorular vardır. İşte, eşyalı ev kiralamak isteyenlerin ev sahibine sorması gereken 10 soru...

Velux Yalıkavak 12 soruda tüm detaylarıyla

SF Yıldız İnşaat, Fırat Lifestyle ve Ata Yıldız Grup ortaklığıyla hayata geçirilen Velux Yalıkavak tüm detayları belli oldu! Peki, Velux Yalıkavak projesi nerede? Velux Yalıkavak projesinde ev fiyatları kaç lira? İşte Velux Yalıkavak 12 soruda tüm detaylarıyla.

Mercan Tuzla Vesen Yalıları 10 soruda tüm detaylarıyla!

Vesen Yapı imzasıyla hayata geçirilen Mercan Tuzla Vesen Yalılar projesinin tüm detayları belli oldu. Peki, Mercan Tuzla Vesen Yalıları projesi nerede? Mercan Tuzla Vesen Yalıları projesinde ev fiyatları kaç lira? İşte 10 soruda tüm detayları ile Mercan Tuzla Vesen Yalıları...

Trabzon'da heyelan oldu evler toprak altında kaldı

Trabzon’un Sürmene ilçesinde heyelan sonucu Oylum Mahallesi’nde boş haldeki 3 ev ile kullanım dışı okul, toprak altında kaldı. Mahalle yolunun ulaşıma kapandığı, 2 evin boşaltıldığı bölgede devam eden heyelan anları kameraya yansıdı.

TOKİ'den Trabzon'a 327 yeni konut müjdesi!

Dar gelirli aileleri ev sahibi yapmaya devam eden Toplu Konut İdaresi Başkanlığı, Trabzon'da 327 yeni konut inşa edecek.

Pasif ev modeli ile harcanan enerji 5 yılda geri kazanılacak!

Son zamanlarda yalıtım, kapı ve pencere sistemi nedeniyle enerji tasarrufu sağlayan pasif ev modeli, iklimle mücadele konusunda ön plana çıkıyor.

Konutta 'eşyalı ev' kurnazlığı!

Aşırı göç ve kentsel dönüşüm kiralık konut fiyatlarında yükselişe neden oluyor. “Çocuğum oturacak” bahanesi ve açık artırma usulünden sonra bazı konut sahipleri, şimdi de daha yüksek kira bedeli için evlerini eşyalı hale getiriyor. Böylece kiralar en az 1000 TL daha artıyor.

Elif İnci ve Baran Aras, Casa Nova Evleri'nden 2 ev aldı!

Aras Holding'in patronları Elif İnci-Baran Aras çifti, Bodrum Yalıkavak'ta bulunan Casa Nova Evleri'nde 1 milyon 750 bin TL'ye iki ev aldı.

Tuba Ünsal Yalıkavak'tan ev aldı!

Gayrimenkul yatırımlarına devam eden eski manken Tuba Ünsal, Bodrum Yalıkavak'tan ev satın aldı. 

trabzon yalıncak ev ruhsatları Haberi

trabzon yalıncak ev ruhsatları

5 BİN KONUTU İLGİLENDİRİYOR

MANİA kriterlerine uymayan ve ruhsatları iptal edilen Yalıncak’taki binaların yeniden ruhsatlandırılması için Ortahisar Belediye Meclisi komisyon kurulmasına karar verdi. Yoğun tartışmalara neden olan kararla ilgili Meclis’te konuşan İmar Komisyonu Başkanı Faruk Kanca, “Yalıncak’ta uzun zamandır mania konusunda çalışma yapılıyor. Bu noktada Büyükşehir Belediyesi’nin yazdığı karar doğrultusunda kriterleri aşan binaların ruhsatları iptal edildi.” dedi.


1 MİLYAR DOLARI AŞAN ZARAR...

KONUYA en sert tepkiyi MHP Ortahisar Belediye Meclis Üyesi Davut Çakıroğlu gösterdi. Ruhsat iptallerinin mahkemeye taşındığını kaydeden Çakıroğlu, “Belediye ciddi zararla karşılaşacaktır. Büyükşehir Belediyesi’nin mühürleme yetkisi yok. Konu Yalıncak’ta yaklaşık 5 bin konutu  ilgilendiriyor. 1 milyar doların üzerinde bir zarar oluşuyor.” dedi.  Daha sonra söz alan Faruk Kanca, sürecin ayrıntılarını anlatarak komisyonun sorunları aşacağını söyledi.   

MANİA kriterlerine uymayan ve ruhsatları iptal...